Пъзели - 34

• 26 542
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
Хахаха, момичетаа, много ме разсмяхте вчера, но ще ви разбия представите. Или пък ще ви успокоя. Мона Лиза, вихри се на воля, имаш благословията ми.  Аз съм „зад кадър“, контент мениджър се водя и описвам продукти в категория мърчандайз. За добро или за лошо нямам досег с клиенти, само с продукти Grinning
HighSpeed, Бухтичка, вие бяхте писали да ми благодарите, няма за каквоо. Даже аз ви благодаря, че така бързо ме приобщихте и сте толкова мили всички. И вие сте златни!
Тези дни си скучах без пъзели и за това нямах с какво да се включа, но ви наминавам редовно, оглеждам, ако има нужда да ходя на тайни мисии. Joy Пазя си 2-3 пъзела за черни дни и от скука реших да се разровя из интернет и да намеря някой онлайн пъзел. И неочаквано намерих един готин сайт, в който може да си правиш пъзел с твоя снимка и после да си го редиш. Само с около стотина части ги прави, но пък на мен като художник /макар и непрофесионален/, винаги ми е било чудно как ли би изглеждал пъзел с моя картина. Та си направих кефа и хем редих пъзели, хем си сбъднах без да искам желанието. Споделям ги и с вас да придобиете представа как се получават, макар че вероятно сте ги открили и разучили много преди мен Grinning

А от вчера няма скука, взех пъзела със синигерите, благодаря на white duckling за съдействието. А на Тони специални благодарности и от майка ми, която като видя пъзела ми каза "Как не го е харесала жената, много е хубав, благодари ли й?" И няма такива неща като бабички, Тони Joy Вие тука сте само готини какички. И един батко.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 02:54 от Bella98

# 316
Bella98, много са красиви, браво, и страхотно изглеждат на пъзелчета Blush

mery_poppins1, ще проверя пак значи за доставката като си взема поръчката Laughing

Аз бавно и методично напредвам с еднорозите, не са много лесни. Най-сетне пъзел, който няма да наредя за 3 дни Smile А вчера имаше борба за минитата, голямото искаше да се пробва да ги нареди, малкото не дава Laughing Но много ми допадат, ще взема още май.

# 317
  • Варна
Аз съм леко разочарована. Редя двойния Фалкон, 2 по 1000 с кученца и котета. Чудесни са, но за първи път при Фалкон срещам няколко повредени парченца в един пъзел. Все е имало по едно, максимум две, но тук бяха няколко, че и зле повредени. Нетипично за марката. Единия го преборих вчера, другия ще го започна днес и после ще ви пусна снимки. Да видим как ще е втория.

# 318
  • София, България
За отстъпките не е точно така, че са малки. Зависи какво пазаруваш, пък и са постоянни и за всичко и най-важното аз така или иначе тези пари на озон щях да ги дам - със или без групи. Та например детските учебни помагала - за училище и детска градина, издателствата не правят никакви отстъпки, специално следих първи Черен петък, втори Черен петък и т.н и преди е било така, поне от 3-4 години. Както и скръндзите Фют и Егмонт, не знам какво трябва да стане, че да пуснат намаление - най-много веднъж годишно по 10-15 процента и то за отделни неща, имало е години и без. Фют са известни с това, че са единственото издателство, което не дава отстъпки на книгите си дори по Панаирите на книгата. Joy  (били там, за да се срещнат с читателите си Joy) Така че е много приятно да имаш да купуваш учебници или сборници със задачи или всичките 60 книжки за Франклин и 10 кила книжки за Барбароните и да ти дадат 10% отстъпка + безплатен транспорт.

Хора, закъсах го, явно имам някакво пъзелско проклятие, не можете да си представите що за пъзел е този, който съм го започнала, на неизвестната марка:

https://www.tokopedia.com/tortoisebikes/whsmith-puzzle-1000-pieces-autumn-kiss

В чудо се видях, но няма да се отказвам де, защото много отказване ще ми дойде за 2 седмици. Първо сглобката е много хлабава, второ - на такова нещо досега не съм попадала и е ужасно - има изместване на картинката може би с около 1 см - горе и долу е по-високо от показаната картинка на кутията, а страните са по-тесни. Докато се усетя направо не знаех как да наредя рамката, но е много гадно. Гледам някакви пресечени на две слънчогледи, гледам картинката - няма такива, после се усещам, че отговарят на слънчогледите в горния десен ъгъл, само че те са по-навъртре и са цели.

Агент, аз от вчера съм толкова щастлива, че имам 5 лева бонус за нов коледен пъзел, че направо не знам кога скоро ще ми се иска пак да се карам Joy

# 319
  • Варна
Аз съм решила по коледните почивки да се захвана сериозно да разуча как става врътката с тия превозвачи и да започна да пазарувам в германския ebay. Имам регистрация в Габко, ще видя да отработя процедурата. Ще си направя регистрация и ще започна да играя по търговете, предусещам голямо забавление.

# 320
HeighSpeed, точно този двойния на Falcon редих преди доста време и се оплаках в темата, че има мн дефекти. Може би е така цялата партида🙄
Bella98, много красиво рисуваш и са се получили картините ти на пъзели:) А работата ти звучи интересно:)
Аз започнах коледен на Falcon и качеството е супер. Като е готов ще го покажа.

# 321
  • София, България
Аз съм решила по коледните почивки да се захвана сериозно да разуча как става врътката с тия превозвачи и да започна да пазарувам в германския ebay. Имам регистрация в Габко, ще видя да отработя процедурата. Ще си направя регистрация и ще започна да играя по търговете, предусещам голямо забавление.

Виж ги Габиели, много голяма фирма са и имат офис във Варна:

https://gabieli.com/bg/contacts

Общо взето правиш си акаунт с техния адрес в Германия като на първа линия си пишеш името и техния клиентски номер и това е. Те правят всичко и после директно си получаваш пратката на смешни цени в техен офис или по куриер/ в офис на куриер. Разбира се в офиса им е безплатно и плащаш само за доставката Германия - България.

# 322
High speed, aз много пазарувам от Англия, Германия, Испания. Ще помагам. Но в ebay.de много от хората искат плащане по банков път, вместо от PayPal. Навремето таксата беше убийствена и за това не съм наддавала там. Сега като махнаха таксите, вероятно ще е по-добре.

# 323
Подстрелкателки такива! Сега и от Германия ли ще се изкушавам 😁😀
Bella98, много добре се е получил пъзела.
Скоро и аз ще покажа готов пъзел, нареден в тандем със сина ми.

# 324

Анатолиан 1000 части, много приятен. Слагам го в рамка и отива над библиотеката! 🙂

# 325
  • Варна
Ясно. Значи и при другия да очаквам подобни неща. Е, поне знам.

Явно ще се регистрирам в Габиели. Имам някои въпроси, но ще им дойде времето и на тях. На всички, които си предложиха помощта, тук и на ЛС, благодаря от сърце и да
си знаете - ще ви употребя ❤️

Моята нова придобивка дойде. Толкова рядко ми се случва да грабна нещо читаво от групите във фейса, че й се радвам като хлапе на шоколад, веднъж заради това и веднъж, че е много готин.

# 326
  • София, България
HighSpeed наистина е прекрасен! Аз май го мернах нареден, чудесен е!

Ето ги моите Фалкончета в една кутия , 2х500 - отлично качество, много ми харесаха, детето от половината до края ги нареди почти сама.

# 327
  • Варна
Еее, то сега ще ме накараш да взема и по 500 да редя! Аз досега все налитах на 1500+, но като компромис започнах хилядарките. Май и надолу ще слизам Simple Smile

Тези какво ще ги правиш?

# 328
И аз съм харесала много от 500 ч, но се въздържам, защото бързо ги редя. Напр. 1 от 1000 го редя доста по-бавно от 2 х 500.
Имат страхотни картинки почти вс. марки, които харесвам

# 329
  • София, България
И аз съм харесала много от 500 ч, но се въздържам, защото бързо ги редя. Напр. 1 от 1000 го редя доста по-бавно от 2 х 500.
Имат страхотни картинки почти вс. марки, които харесвам

Да, аз както вече казах поради тази причина не купувам повече от 500 части, иначе има наистина страхотни картинки. Тези, които сега редя по 500 части са ми изостанали от доста по-предни покупки.

HighSpeed, тези мисля да ги пазя за детето, иначе другите Фалкони всички ще ги продавам:

https://www.ozone.bg/product/down-at-the-allotment-falcon-1000/
https://www.ozone.bg/product/jumbo-another-day-on-the-farm-1000/
https://www.ozone.bg/product/falcon-the-milkman-1000-pieces/
https://www.ozone.bg/product/falcon-a-winter-in-london-1000-pieces/
https://www.amazon.co.uk/Falcon-luxe-11244-Farmers-Market/dp/B07MQ1S1QG

Общи условия

Активация на акаунт