Пъзели - 34

• 27 241
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Ghibli, вземи петлите от Сали, а след това ще ги взема аз от теб. Ще си запиша, че съм ги поърчала от теб. Много се обърквам с толкова много пъзели, които всеки показва в темата. Във ФБ вече даже не поглеждам предлаганите за продажба.
Загадки не съм редила никога.

# 616
Не, не, твои са, щом вече е уговорено 🙂 Благодаря!

Мона Лиза и Eleyn, това с ресането си го представих картинно JoyJoyJoy

Eleyn, ще се радвам да споделиш и мнението на брат ти за загадките. Аз още не мога да преживея една конкретна загадка от лабораторията за дракони. Дори след като прочетохме с мъжа ми подробния отговор, пак не разбрахме нито логиката на въпроса, нито механизма на намиране на отговора.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 02:22 от Ghibli

# 617
Относно пъзелите загадка на мен може би най-труден ми беше първият защото не знаеш какво да очакваш. Но във всичките пъзели загадките са подобни като тип и от там нататък някои ми бяха супер лесни. Да не кажа, че имаше и повтаряща се загадка. Но в този с еднорога и аз видях решения, в които нямаше никаква логика. А в този с подводницата даже имам чувството, че беше объркано едното им решение.

Намерих снимки на пъзелите на Magic Puzzle Company - https://www.instagram.com/p/CXRVxIKPBwS/
Зеленият с гората ми изглежда най-красив, но и другите ми допадат в някаква степен. Което е лошо, защото сега ги искам Joy А както казах предния път имах големи премеждия и така да не ми се рискува пак Confused

Доста са я украсили тази снимка:) Чак толкова много зеленина май няма около катедралата 😁
Честно казано не знам, аз много рядко минавам от там. Но имаме дрон, мога да предложа на мъжа ми да го качи някой път да сравним Joy Тя е и стара снимката май, пише Варна 2017.

ioana_g, пиши какво е станало с липсващите части. Аз още се притеснявам леко за моя, той също е изчерпан, въпреки че засега не забелязавам липса, но имам още малко.

Ghibli, по принцип и аз исках най-много този с цялата дъга, но никъде на достъпно място не можех да го намеря и в крайна сметка първо открих отделните цветове. Точно тази серия в момента ми е непродаваема и малко ме е яд Joy Ама ще си ги кътам пък, ще чакам отново да се изчерпат ако трябва, защото за 10 лв. не ми се дават Joy А Magic Puzzle Company все се надявах да стъпят в Европа, но май засега нямат такова намерение. Иначе като ги пуснат в Амазон доставят и до България, доставката е горе-долу колкото пъзелите обаче.

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 16:48 от Бухтичка

# 618
  • София, България
В последния детски пъзел на Джо имаше реклама, че Клементони правят пъзели по поръчка от снимка. Разгледах сайта, който беше даден - 12 евро на пъзел до 300 части с някаква еко рамка идва ( тип картон) да го закачиш, има и доставка до България.
Най-накрая си взех подаръка от Сали, то и за Джо и за мен пакетите са толкова красиви, направо на знам как ще ги отворим по Коледа! Благодаря ти от сърце! Heart
Аз ще бързам след този, който довършвам да започна единия от подаръците на HighSpeed, за да се ориентирам бързо дали да поръчам още от марката. Ето този е:

https://www.ozone.bg/product/pazel-white-mountain-ot-1000-chasti … om-1582pz-444062/

Heart

# 619
Аз отидох на сайта на Касторланд, за да се опитам да отгатна кой е този коледен от 1500 части. Мисля, че го разпознах (?): https://www.castorland.pl/en/puzzle/c-151646

Обаче, по-добре да не бях ходила там. Имат много хубави нови пъзели, веднага си харесах няколко.

# 620
# 621
  • София
Ghibli и mery_poppins1, каква е тази среднощна кореспонденция, пъзели ли редите по нощите Laughing Аз стигнах до гениално прозрение - от известно време телефонът ми дава признаци, че е за смяна и тази сутрин установих,  че с парите за пъзели отчасти можех да финансирам покупката на нов. Това не ми пречи днес да чакам пъзелче от Озон, защото много се ядосах, че моето свърши (за оправдание - Ghibli още не ми беше предложила нейното Laughing

Последна редакция: сб, 11 дек 2021, 16:42 от sali

# 622
  • София
И аз имам подарък от sali, и е така красиво опакован, че можеше и само опаковката да ми прати Simple Smile Благодаря!

Ето го Anatolian-a, беше много приятен за редене (започнах да сортирам към 11 преди обяд, завърших го към 18 ч - смятайте колкото лек беше; аз никога не редя за време) Simple Smile

# 623
  • София
Аз само да вметна - в групата има такива майсторки на спорта, че морето ( разбирайте всеки пъзел) им е до коленете. Та да не се заблуждават новачки като мен, че   ще редят пъзели с такава скорост Smile

# 624
  • София
Аз отидох на сайта на Касторланд, за да се опитам да отгатна кой е този коледен от 1500 части. Мисля, че го разпознах (?): https://www.castorland.pl/en/puzzle/c-151646

Обаче, по-добре да не бях ходила там. Имат много хубави нови пъзели, веднага си харесах няколко.

Точно този е Simple Smile

# 625
  • гр. София
Моята поръчка от озон се забърза Joy Вече е подготовка за спедиция. Да видим сега колко време ще остане така Simple Smile

# 626

Готова съм с първия зимен - Едука, 500 парчета, много лесен и приятен 🙂

# 627
  • Варна
Днешната плячка Simple Smile

# 628
Благодаря на Мариана Андонова 🥰ще си го оставя за Коледа 💙❄

# 629
  • Варна
Спечелих първия си търг в ибей, като дете се радвам! Ето какво си взех. Малко е кофти снимката, но пъзелът едва ли е кофти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт