Пъзели - 34

• 26 606
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
  • София, България
Ето кой е изкупил пъзелите. Joy

Зори, това е някакъв тотален уникум, сигурна съм, че абсолютно всички части за еднаква шарка. Иначе как е качеството?
Точно така е!
Имам чувството,че всички части са с еднаква шарка,само по форма се ориентирам.
Качеството на мен ми харесва.Дебели парчета,леко гланцирани,няма разслоени или повредени част.Нестандартни са формите и самите части са малко по-големи от нормалните.Ако картинката е друга съм сигурна,че ще се реди с лекота,точно заради различните форми.Сглобката също е много добра,не е прекалено стегната,но не е и хлабава.Като наредя целия пъзел ще дооформя мнение са сглобката на 100%

Звучи доста добре, малко като хубавите серии на Master pieces.

# 256
В Пловдив времето е динамично Simple Smile
Снимах ви дъгата, която виждам от офиса.

Получих си двете пратки.Вече нищо не чакам от Озон. Мисля да започна да редя някой коледен пъзел, че с моите темпове таман за Коледа ще ви го покажа Grinning

# 257
Минавам да кажа, че в Озон няма никакви намаления. Можете спокойно да си отдъхнете няколко дни:)

# 258
  • гр. София
Да Joy

Подредих малкото пъзелче на black sea. Много ми хареса като качество. Голям пъзел на тази марка не съм редила, но малкият ми хареса Simple Smile

# 259
  • Русе
Да Joy

Подредих малкото пъзелче на black sea. Много ми хареса като качество. Голям пъзел на тази марка не съм редила, но малкият ми хареса Simple Smile
Аз съм редила само Ръченица,но още от първата серия миналата година.Минито от тази година е много по-добро.Но по принцип и на Heye малките пъзели са с по-добро качество от големите.Имам предвид сглобката,като изображение няма разлика в размерите

# 260
Току-що завършен, вторият коледен falcon🥰🎅🏻

# 261
Как беше като трудност, че ще ми е следващ този комплект от 2 коледни пъзела?

# 262
Как беше като трудност, че ще ми е следващ този комплект от 2 коледни пъзела?
Лично и двата не ме затрудниха - за по два дена бяха наредени. 🥰

# 263
  • Варна
Добро утро Simple Smile

# 264
  • Русе
Финал! Ами измъчи ме до последно,но е толкова красив.Доволна съм и от качеството,плътна е сглобката.Единствено за малък недостатък мога да кажа,че е размера на пъзела и трябва да се съобразява мястото за редене.Но въпреки това,пак бих си купила WhiteMountain,при следващо намаление,че 30лв са ми много за 1000ч

# 265
  • София
Честит първи сняг! И един Фалкон от мен, така се бях затормозила с дървото, че чак като снимах видях, че има катеричка в клоните.
Зори, това чудо изобщо не мога да наредя, браво!

# 266
  • София, България
Зори, уникална котка!

Сали, ние след малко излизаме с шейната, че до нас точно отстрани на блока имаме мини писта.
Тези клони са ми ясни, и при моя Фалкон ме бяха ошашавили.
Сега съм на едни много приятни 2 фалкончета по 500 части, явно нещо не мога да се съсредоточа тези дни и трябва да редя по-лесни пъзели.
Сигурно днес ще ми дойде и последната поръчка, но аз не бързам, имам още 20 пъзела, от които най-вероятно 10 няма да наредя, защото са ми трудни. Joy

# 267
Сали, страхотен фалкон. А тази котка на Зори, никога не бих я тествала даже, но е много красива.

# 268
  • София
Мона Лиза, няма да се предаваш лесно. Аз досега от два пъзела съм се отказала - единият беше с преливащи се черни, тъмносини ,тъмнозелени цветове, от които нищо не различавах и една шарения - десертчета на Мастер, очичките ми се събраха:laughing: Подишай чист въздух на пързалката и да видиш как ще потръгнат. А може просто да не ти е ден.

# 269

Общи условия

Активация на акаунт