🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 96 023
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 405
  • Наоколо
Гледам Кирил и Ивайло и се чудя дали жените им са горди с тях като ги гледат? Дали са същите и вкъщи? Агресори към една жена. А останалите мълчат.

Абсолютно същите са, а жените им мълчат! Жалко! Тоест те са жалки! Не са намерили църква да се кръстят!

Ивайло ще ми обяснява, че уважението се заслужава! Кой, той ли?!? Той как по-точно е заслужил своето?? Б*хти лекето! Ох, и мен ме изби на агресия. Още повече, че като мога и знам ако бях там директно обръщам масата и ги приспивам. Изобщо няма да им обяснявам и да ги чакам да ми се обясняват. Сама ще си доя кравите, че и тях!

# 406
Имам чувството, че тия двамата Ивайло и Кирил изпитват толкова голяма завист и злост към Ваня, че се чудят от кой кладенец вода да вадят, за да оправдаят думите и поведението си.
Абсолютни галфони, нищо джентълменско, нищо и пак нищо. Зеро!

# 407
Потресена съм как всички стояха и гледаха сеир, вместо просто да кажат едно "айде стига" и всеки да си ходи в леглото. Не се иска много, за да се спре такъв "разговор".
И аз се чудя тези примати как са си намерили жени, никой не може да ме убеди, че тази агресия се проявява сега, за първи път в живота им, и никой никога не е подозирал, че съществува... Или си такъв или не си.
Няма вариант мъж, който проявява агресия към жена, когато го снимат сто камери, да е много мил и добър, когато не го снима нито една...

# 408
  • В тъмната гора.
Във фейсбук се надига бунт. Само за две минути бяха изписани над хиляда коментара.

За всичко имат вина от продукцията, защото някои се почувстваха толерирани и защитени, предпочитани. Щом ние виждаме този толеранс, значи и те го виждат и се възползват. Ивайло моментално трябва да напусне, Кирил също.

# 409
Вярно, че май два сезона не гледах или частично, но думата на фермер беше закон и никой до сега не си е позволявал да се гаври така с фермер.
Киро и и другия са толкова жалки и низки същества, че става трудно за гледане.
Дъ-но!!!
Утре ще се гаврят с Ралица. А О&А се хилят от масичката в студиото и ми обясняват колко е устойчива Ваня.
И както се изразяват и те:
Не е истина.
Толкова бълвоч и помия от телевизора....

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 23:24 от *Биле омайно

# 410
Аз си мислих, че миналия сезон с Калоян и Петър, които тормозиха Стоян и Милена няма как да бъде надминат по гнусотия, но дори и тия двамата от миналия сезон се почувстваха малко кофти и гузни след едната история на Милена за семейството й, така че все пак имаше доза емпатия в тях. Тук са си чиста проба отрепки. Мен ме побиват тръпки при мисълта, че децата и племенниците ми може един ден да споделят клас с децата на тия амеби.

# 411
Не съм симпатизирала на Ваня, но на малкия пръст не могат да й стъпят и много ги е яд. Три пъти ходи на арената и ги би всички. Фермер е от третия опит, държи се възпитано и досега не е тръгнала да обижда и да бъде груба.
Големите мъже и останалите - защо мълчат?? Наистина ни е такова обществото - гледаме, че една група хора е мачкана и си траем, щото нали не сме ние. Седят 10 човека на масата и гледат в покривката - падение за Киро и два пъти по-голямо за кибиците-сеирджии.
И на всичко отгоре Иван и Андрей подкрепят гнусния Киро... думи нямам, задминаха Биг Брадър

# 412
  • вкъщи
Живка защо мълчи? То че мъже няма ,няма,ама тя беше най мъж досега. Жалко,това е " истинският" мъж в родината ни.
А ако Лора беше на нейно място? Тя от какво разбира, как ли щеше да и говорят?

# 413
  • София
Много хора оприличават сезона повече на Биг Брадър отколкото на Фермата.. е, аз и в Биг Брадър не си спомням такава паплач и омраза.

Колкото до нежеланието на Кирил и Ивайло да се подчиняват на Ваня, утре трябва някаква санкция да им наложат? Знам, че казаха, че този сезон са на по-свободен режим, за да видят какво ще се получи, но това вече е прекалено. Беден ми е речника просто. Имам някаква топка в стомаха и ми идва и на двамата да им отворя фейсбуците и да ги напсувам.

Жена му на Кирил вече я налазиха.

# 414
Мен вече много ме дразни опита на Ваня да бъде мила и добра с всички. Ми, удари по масата, като виждаш, че с тези хора не става. Те ще ти саботират седмицата, ти ще ги галиш с перо. В крайна сметка заслужил си правото след тежка битка да си фермер и ти ще управляваш, другите ще изпълняват!
Глупостите на Кирил сам не си вярва на думите. Те затова не я уважават, защото не вдъхва респект с това мяцане. Гадно ми да ги гледам и смятам твърдо да ми е последния сезон.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 23:57 от wiwala75

# 415
Направо ме заболя за Ваня.. не разбирам онези двамата водещи как стоят и не вземат мерки? Само кимат с глава, че не било правилно..

# 416
  • София
Искам да напиша нещо, но просто съм в ступор от видяното, направо ще ми се пръсне сърцето. Не мисля, че има измислени думи, които да опишат Кирил и Ивайло. Гнусно, долно, противно, нечовешко, низко, изродско - всичко това са само комплименти за тези.
А, и утре продължава от същото, браво! То просто няма край и спирка, така че съм дотук. Мога да погледна след някой и друг ден.

# 417
Имам предчувствие, че утре ще.изгонят Киро. Страшно гнусно поведение.

# 418
Браво на Ралица!

# 419
Утре ще е същото явно.

Кой профилът на Кировата жена?

Общи условия

Активация на акаунт