🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 12 (21.11 - 28.11) 🐄

• 95 546
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Според мен не го интерпретирате правилно, не мисля, че е бил поставено лице или нещо такова, ама да видим.

# 2 041
Сега се сетих, че ако наистина има гръм в Рая и ТеДка вече е ябланска снаха, футболистчето гордо вече може да се нарича "СМЕЛ мъж", според цитираните от Богинята ценности.

# 2 042
  • Другата България
Не вярвам в това.
Типично в негов стил пуска партенки, няма как да е вярно и публично да го оповести.
Да видим все пак.
То нищо не би ме учудило, в този сезон....

# 2 043
И аз не вярвам, пак се прави на интересен.

# 2 044
Почти съм убедена, че това за Ивайло не е истина. Прекалено зле се справи, за да е наистина поставено лице. Grinning Пък и не мисля, че има капацитета да го направи и да играе роля. То си личи истинската му същност, защото е изписана на лицето му.

Но пък знае ли човек. Наближават финалите, борят се за рейтинг двете предавания. Всичко е възможно! Grinning Grinning

Нещо обсъждат пак за гаф и кой какво нарочно бил направил. Очаквам тая история да се върти около Коцето, чието присъствие там, между другото, вече много ми лази по нервите.

# 2 045
  • София
Сколасах и изгледах епизодите от четвъртък, петък и събота.
Общо взето ми писна и почна да ми дотяга. Никакво развитие, все едно и също. Писна ми от тези скандали. А тези спойлери доубиват всичко. Сега разбирам, че Теодора изтропала четиримата финалисти?! Що за простотия??? Толкова много гафове в един сезон не е имало никога. Не знам кои са тези финалисти, но това просто убива темата и интереса ми към нея. Защото начина по който някои хора коментират като знаят последните десет (а сега част от тези хора знаят вече и финалистите) издава всичко, дори и те самите да не пишат нищо конкретно. Просто си личи. Така беше и за дуела между Иво и Стефан. Без да съм отворил и един спойлер ми беше ясно кой ще победи в дуела и то само от 4, 5 коментара, в които реално не беше написано кой печели, но то ти става ясно всичко. Жалко.

Не ми харесаха епизодите.
Отново простотии по оста Кирил/Иво - Ваня. Поне Ваня светлината лъсна в пълната си несъстоятелност като управленец. Единствената червена точка за нея е, че наложи вето, т.е. прояви характер. Ако бе поддала щеше да постави началото на един опасен прецедент, а именно всеки да искат вот на недоверие когато му скимне.

Втора поредна седмица с 2 щайги. Браво.

Дуела бе скучен и флегматичен. Битките не бяха интересни. Твърде много тактика и най-вече факторът шанс.
Много пъти съм го писал и в минали години. Тези игри в които има фактор късмет (скрит ключ или предмет) трябва да се изкоренят. Но И/А упорито си ги държат.

Животът зад Фермата:
Епизод 35: Какво не видяхте от дуела между Ивайло и Стефан

продължават бъзиците със ''смелия'' Любак 😃

# 2 046
  • Sunshine state
Учудвам се, че коментираш в случая Ваня с негативен тон, но не и Кирил и Иво.

# 2 047
  • София
Само недей да се учудваш много. Много хора я коментираха негативно. Живка и Георги също бяха негативни спрямо нея. И не, не оправдавам К/И. И едва ли има човек, който да ги оправдава или поне не съм прочел такова мнение все още. И едното нещо няма нищо общо с другото.

# 2 048
  • Sunshine state
Да, но дори не ги спомена, та за това го намерих за странно.

# 2 049
  • Другата България
Наистина става досадно това мрънкане, Дяволо.
Знаеш, че те уважавам много, което не пречи да ти казвам това, което мисля. Направи се отделна тема за спойлери именно заради това мрънкане, сега пък хората се издавали, и да си мерят приказките, щото ти ще разбереш финалистите....ами прекалено е. Честно казано аз пък съм на път да се откажа от темата ако това продължава. Големи хора сме, достатъчно натоварващо е предаването, тук поне се разтоварваме и разпускаме, ама да нарежда някой като свекърва какво да се пише постоянно ми е прекалено. Заради това избягах от темите за ИВ.
Постоянно правя забележки хората да си крият коментарите, ще ме сиктеросат и мен. Не помня досега и в темата да е имало такова нещо, седма година пиша....

За епизода да питам.
Вярно ли е, че задачата е била една и съща, но отговорите на двамата различни?
И че Ивайло наредил думата светкавично, все едно я знае предварително?
Зачетох се във фейса...

# 2 050
И аз да си кажа Скромното мнение. Имала съм приятел, като Ивайло....това е човек , който дори барман има изключителна природна интелигентност. Това му позволява да борави с думите, така, че може някой по-свит човек да го оставиш безмълвен.

Веднъж осъзнал това, човекът не може да се спре. Вербалните му умения, се превръщат във вербално насилие...Защото носейки грозна душа, комплекси....излиза само една словесна диария.Изключително самочувствие насъбрал, говорейки, но нищо не постигнал в живота си.

Както и днес. Благодаря ти Стефан, че отстрани този болен мозък. Заради такива хора излизаме на протести срещу насилието на жените. Кривокрак, дебелогъз, агресивен, дървен философ!

# 2 051
Задачите на двамата :
На Ивайло : 74+13-21-9+12 = 69
На Стефан :  74-13+21+9-12 = 79
Думата не беше сложна "БОГОРОДИЦА".
За мен повече приличаше на подсказване въртенето на Иван около ключа, когато Ивайло цепеше и не го виждаше. Като че ли искаше да привлече вниманието му или на някой от агитката му да погледнат натам. Както и да е. Поздравления за Стефан. Когато човек е умен, може да не го видят , но не може да му го вземат. Ивайло показа, че е футболист, точно толкова колкото оня с конската опашка е артист. Дано няма контузии и да има повече въздух за кака му. Ванчето може да отиде да си запали една свещ. И да се научи на едно две неща - има време, все някъде в тоя свят ще и потрябва.

# 2 052
  • Другата България
Благодаря ти.
Явно заради еднакви цифри хората са се объркали, без да обръщат внимание на знаците. Които са важни в случая.
Да, думата не е сложна, но Ивайло я наредил светкавично, така пишат хората...може пък да се е сетил наистина сам. Като човек е предубеден, и понякога става мнителен.

# 2 053
Аз не съм чела във фейса, но наистина изглеждаше твърде бърз с думата Ивайло.
И на мен ми направи впечатление как Иван се върти около ключа, не беше честно.
Дори и опосумите  не можаха да помогнат на Ивчо да победи, доволна съм.
Да си ходи при богинята, на мен ми писна да го слушам.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 08:21 от dany_nik

# 2 054
  • Велики Преслав
И аз като всички останали, съм много доволен от вчерашната вечер. Стефан излезе добре подготвен физически, но и ума му даде предимство. Много умело лъжеше Ивайло на въжето.
Хубаво стана сега, че Киро ще самотен

Общи условия

Активация на акаунт