💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 13 (21.11. - 28.11. 2021)

• 85 775
  • 1 807
  •   1
Отговори
# 675
Само да вметна, че все забравям, докато обсъждахме физическите данни, че за мен Семира от този сезон е с най-хубавото тяло.

# 676
Прекалено много мрънкаше Семира и с това не ми беше симпатична, та даже не съм я и заглеждала. За мен и тя беше доста неуверена, като Милена, но за разлика от нея, непрекъснато недоволстваше и все другите й бяха виновни. Изискваше без да дава.

# 677
  • Испания
Любомир е публикувал, тагвайки Милена. Любомир и Лазаринов.

Един ден разлика в датата. Не помнех дали се казваше Любомир, та питах чичо Гугъл за участниците във втория сезон. Е, излезе колаж от моя първи пост миналата година.

# 678
Няма нещо, което да ми харесва у Семира в тяло, лице или поведение.

# 679
Защо казват, че нямат храна в стопанството? Само на мен ли ми се струва, че имат предостатъчно храна?
Вярно, няма месо, но предостатъчно варива, зеленчуци, хляб... Че и мляко в добавка. Да не говорим, че през август могат и доста плодове да берат. Смокините са готови и Странджа е пълна с диворастящи смокини. Сигурно има и други плодове.
Мрънкалници...
2 хляба, 5 краставици, 5 домата и 5 картофа са предостатъчно храна за 5 човека? За цяла седмица? Това е за едно хранене за 2-а човека, айде и малко хляб може да остане за другото хранене... но като гледам е някакъв бял, който храм не засища.
И някаква смешна царевица, която не мога да схвана каква е ... защо я пържат...

1кг. ориз, 1гк. боб, 2кг, картофи, 1л. олио , 2 хляба , 5 краставици, 5 домата. са около 24000-25000 калории. На 5 човека за 5 дни се пада по 1000 калории на ден.
Козето мляко може да добави към 30 калории на човек на ден.
Не знам дали имат друга допълнителна храна.

Това си е доста сериозна диета. При положение, че с това натоварване имат нужда от поне 3500 калории на човек на ден.

# 680
  • София
О, и аз бях коментирала, че Семира в тяло ми харесва много повече от Поли, пролича си разликата като бяха застанали една до друга преди битката. В лице също ми допада, горе-долу.

# 681
  • Варна
С 1000 калории на ден тези хора очевидно гладуват. Силна храна е необходима за поддържане на тези тела. Помня, че 300- килограмовите по ТЛС като отслабват им изготвят диета съдържаща 1250 калории дневно - салата с риба или салата с пилешко месо. Във формата не съм забелязала някой да се нуждае от диета, че да бъде на принудителна такава. И в резиденцията не съм забелязала много да ги хранят участници с тази майонеза, хляб, пържоли и кюфтета на бройка, т.е. една пържола на човек или 2 кюфтета на човек. Смятам, че докато трае формата участниците са си постоянно полугладни или поне хората с големите, тренирани тела. Simple Smile

# 682
Вчера като гониха козите и Монката беше метал едната през рамене, си викам - ето, идеална ще е на чеверме.

# 683
Днес четох спойлер дори и в БЛИЦ, така че едва ли е тайна кой е крайният победител.

Не чета БЛИЦ и за мен е тайна кой е победител, и предпочитам да си остане така.

# 684
  • Испания

Боже, Господи!

# 685
Вчера като гониха козите и Монката беше метал едната през рамене, си викам - ето, идеална ще е на чеверме.

И аз това си помислих като коментираха за храната и благодаряха за козите  Simple Smile,ама че сме кръвожадни Stuck Out Tongue Winking Eye.Но и Симеон нали обясняваше на острова как ял сурови гущери и всичко друго ,което намирал.Та се чудя как не е набелязал някоя от козите.
И се чудя каква е тази царевица, която пържат Open Mouth Не съм видяла кокошки, да не е тяхна храна. А на зайците какво дават, ако има моркови , ще ги подядат, като кучето.
Майтапа на страна , тези мъжаги си гладуват, а даже моя 15год.тийнейджър без месо не минава и ден, и все рови за нещо сладко.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 13:24 от araselia

# 686
Хубави момичета, а защо така се преправят. Спокойно може да мине за Джулиана Гани, Марешка и куп други.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 13:30 от валия

# 687
Бояна беше ужасна и сега е такава, кое е различното? Цици ли си е направила? Grinning  По едно време мислих, че вече е минала модата им

# 688
  • София
Стига, Неделчо е гадже с Мани Laughing усещаше се сексуалното напрежение
Този коментар има ли контекст? Satisfied Аз пропуснах коментара на "Матилда", т.е. предполагам, че вече е изтрит.

# 689
  • London
Нали се сещаш, каква виртуална зрителска драма ще настане, ако козичката дето гледат я опънат на чеверме ? Зрителя е първосигнално същество....в голям процент. Ще са драми, ще са защитници на животните намесени, ще са писма до не знам коя институция....Joy

Сексуално напрежение между Мани и Неделчо? Joy Абе имаше нещо там ама не знам какво беше....🤫🍿😆

Трябва да се завъртим задължеее.....гъз да се види.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 12:33 от La Catrala

Общи условия

Активация на акаунт