Отговори
# 120
Това не е проблем изобщо, действайте си естествено. Успех Simple Smile

# 121

Ч. Н. Г. Силни, борбени момичета. Нека новата година донесе така желаната от всички радост!

# 122
Здравейте и честита нова година! Исках да попитам колко време се чака за първи преглед при д-р Шефкетова?

# 123
Здравейте и честита нова година! Исках да попитам колко време се чака за първи преглед при д-р Шефкетова?
Здравейте! Около една-две седмици.

# 124
Здравейте!
Аз за първи преглед чакаш 3 дена.
Като цяло повече за 5 дена, не съм чакала за преглед. Зависи от графика и.

# 125
Здравейте, искам да попитам има ли цветнста снимка "срок на годност" за подаване на документи на финансиране на ин витро? Заключението е една липсваща и една напълно запушена тръба. Фондът има ли изискване кога да е направена снимката? И след всеки неуспешен опит пак ли се подават наново документи с нова снимка? Вероятно въпросите ми са глупави, но тепърва навлизам в тази тема.

# 126
Здравейте, искам да попитам има ли цветнста снимка "срок на годност" за подаване на документи на финансиране на ин витро? Заключението е една липсваща и една напълно запушена тръба. Фондът има ли изискване кога да е направена снимката? И след всеки неуспешен опит пак ли се подават наново документи с нова снимка? Вероятно въпросите ми са глупави, но тепърва навлизам в тази тема.
Здравей, не се притеснявай, ние също сме се учили и питали като теб. Снимката мисля важеше 6 месеца за подаване към фонда. След неуспешен опит не мога да ти кажа дали ще трябва да правиш нова, защото аз кандидатствах с друг проблем и не съм представяла такава. Запушената тръба няма как да се възстанови и според мен не би трябвало да ти искат повторна снимка. Нека другите момичета се включат. Иначе при повторно кандидатстване от клиниката винаги приготвят всички нужни документи и ти само ги подаваш. Желая ти успех!

# 127
Здравейте,
Цветната снимка боли ли без упойка?
Извинявам се за въпроса, ако вече го има.
Благодаря Ви предварително за отговора! ❤️

# 128
Здравейте,
Благодаря Ви предварително за отговора! ❤
Здравейте, мен лично не ме болеше, имах една напълно запушена тръба! Не се притеснявайте, не боли! Бяха ми казали да слагам свещички вечерта, сутринта и една преди снимката, нищо не усетих, а такъв стрес изживях от това което бях чела! Продедурата е 5 мин. Може би при всеки е различно, но по-добре да бъдете спикойна! Успех!

# 129
Здравейте,
Благодаря Ви предварително за отговора! ❤️
Аз също бих казала, че е съвсем поносимо, предвид факта, че процедурата е доста бърза. На мен пък ми бяха казали да взема един аулин (едвам ми го дадоха в аптеката). Разбира се, всеки има различен праг на болка, но наистина, бъдете спокойна. Успех!

# 130
Аз скоро правих цветна снимка и мен не ме болеше . Усещането е все едно ти идва цикъла , съвсем лека и не толкова страшна болка . И аз се бях паникьосала от прочетеното, но въобще не беше страшно.

# 131
Здравейте дами! Записвам се с първта за годината, направена инсеминация от д-р Шефкетова. Надявам се да е успешна и да повлека крак за всички към сбъдване на така мечтаните = !
 Стискайте палци!

# 132
  • София
Лейди25, дано ти е успешна! Аз съм на ред в края на следващата седмица или в началото на по-следващата!
Един практичен въпрос: ако се пада овулацията уикендът, има ли дежурен доктор за инсеминацията?

# 133
Лейди25, дано ти е успешна! Аз съм на ред в края на следващата седмица или в началото на по-следващата!
Един практичен въпрос: ако се пада овулацията уикендът, има ли дежурен доктор за инсеминацията?
Благодаря. Успех и на теб. При мен нещата до сега винаги са се случвали в делнични дни. Освен това имах и таймираща инжекция, която предполага, че ще се уцели овулацията. Знам че в някои клиники ако се пада почивен ден идват извънредно, но за съжаление в случая не мога да помогна. Не го мисли. Аз си мислех също че ще се падне в друг ден, в който до сега съм засичала овулация , но не знам дали заради инцекцията или заради нещо друго беше 2 дни по - късно от очакваното. Докторката  знае какво прави. Ще го измислите някак.
Успех!

# 134
И аз така "не го мислех" и си загубих 1 година с овулации през уикендите, през която АМХ ми падна. А като оправдание докторката ми обясняваше как "И тя била човек и имала 2 малки деца, които пренебрегвала, заради работата"...не знам как очакваше да и съчувствам, че има 2 малки деца, горката тя... А пък аз нямам нито едно, заради свободните и уикенди. Да си смени работата като иска да е домакиня и да прекарва повече време с децата си. А още по-добре, ако вместо да прекарва толкова време в тик-ток клипчета и безполезни постове в социалните мрежи, вземе, че инвестира това време в пациентите си. Няма по-добра реклама от добре свършената работа и положителните отзиви от пациенти.

Общи условия

Активация на акаунт