Отговори
# 90
Има имплантация и това е крачка напред, какъвто и да е резултата на 30ти. Ако е била по-късна е възможно, има шанс винаги, няма да се отчайваш. Продължавам да стискам палците.

# 91
Тест на 9ти ден след трансфера на 5 дневно ембрионче дали ще е достоверен или да изчаксм още 1-2 дена?

# 92
Да, спокойно можеш да пуснеш. Успех, Leni4ka!

# 93
  • София
Пускай, ще покаже, стискаме ти силно палци! Дано ни зарадваш!

# 94
За съжаление при мен тестът е отрицателен. Догодина с нови сили.
Успех на всички!

# 95
  • София
За съжаление при мен тестът е отрицателен. Догодина с нови сили.
Успех на всички!

Много съжалявам Sad

# 96
Резултата от теста ми е 1.20.

# 97
  • София
Резултата от теста ми е 1.20.

Съжалявам… и моят резултат е под 5 и ще пускам утре пак, въпреки че знам, че няма надежда. Дано новата година е по-благосклонна към нас!

# 98
Да, благодаря, успех на всички и няма да се отказваме, трябва да се подкрепяме Simple Smile

# 99
Ох, така силно се надявах и аз... Съжалявам много, момичета! Въпреки това, аз бих пуснала след 48 часа отново, никога нищо не се знае 🤞

# 100
  • София
Днес резултатът е 4.4... притесних се повече, че не пада, а расте и че има проблем. Звънях в клиниката, ще предадат и ще ми върнат обаждане какво да правя. По принцип е отрицателен, но защо расте...

# 101
Много е странно това, в различни лаборатории ли прави тестовете?
Днес резултатът е 4.4... притесних се повече, че не пада, а расте и че има проблем. Звънях в клиниката, ще предадат и ще ми върнат обаждане какво да правя. По принцип е отрицателен, но защо расте...

# 102
  • София
Много е странно това, в различни лаборатории ли прави тестовете?

Не, и двете са в Токуда през 48ч... Чакам да се обадят...

# 103
Най-вероятно ще ти кажат да спреш лекарствата. Възможно е да е кухо и за това да расте така бавно, само предположение... Бях в същата ситуация. Много съжалявам за резултата!

# 104
  • София
Здравейте момичета,
Имате ли идея дали клиниката работи на 3.01 в понеделник? Заюото днес звъня от сутринта на телефона им и никой не ми вдига, а в Интернет са посочили, че работят както днес, така и на 3.01.

Общи условия

Активация на акаунт