Отговори
# 150
Звънях няколко пъти, никой не ми върна обаждане, а работното време приключи. И това не ми се случва за първи път... Мисля, че е много несериозно от страна на дамата, която е на рецепция.

# 151
Звънях няколко пъти, никой не ми върна обаждане, а работното време приключи. И това не ми се случва за първи път... Мисля, че е много несериозно от страна на дамата, която е на рецепция.

Taка процедират, за съжаление. И на мене ми се е случвало.
Или пък им звъня с конкретен проблем/ въпрос, нали уж все предават на Шефкетова и връщат обаждане.
За единият отговор по повод резултати от изследвания чаках 2 седмици да ми върнат обаждането. Така и не се случи, докато не звънях повторно 🤦‍♀️

# 152

Taка процедират, за съжаление. И на мене ми се е случвало.
Или пък им звъня с конкретен проблем/ въпрос, нали уж все предават на Шефкетова и връщат обаждане.
За единият отговор по повод резултати от изследвания чаках 2 седмици да ми върнат обаждането. Така и не се случи, докато не звънях повторно 🤦‍♀️

Майко мила, две седмици, нямам думи...
Скоро отново звънях няколко пъти и не вдигаха телефона, мъжът ли звънна от неговия и веднага върнаха обаждането Grinning Не знам, какво да мисля.

# 153
Странното е, че единия път аз се свързах, а същия ден Lady не можеше. Не се бъркам, с теб си писахме на лично, нали?

# 154
  • София
Момичета, здравейте. Искам да ви попитам само на мен ли ми се случва, ако звъня след 14:30 в клиниката да не ми вдигат. Предполагам ни имат телефоните записани, защото когато връщат обаждане, знаят коя съм. Но редовно след обед не вдигат, а в случая ми е спешно и искам да се консултирам с док. Шефкетова. Знам, че работното им време е до 16 ч.
Да, и на мен ми се е случвало след обед да не ми вдигнат.

# 155
Странното е, че единия път аз се свързах, а същия ден Lady не можеше. Не се бъркам, с теб си писахме на лично, нали?
Да, аз бях.

Момичета, здравейте. Искам да ви попитам само на мен ли ми се случва, ако звъня след 14:30 в клиниката да не ми вдигат. Предполагам ни имат телефоните записани, защото когато връщат обаждане, знаят коя съм. Но редовно след обед не вдигат, а в случая ми е спешно и искам да се консултирам с док. Шефкетова. Знам, че работното им време е до 16 ч.
Да, и на мен ми се е случвало след обед да не ми вдигнат.

Прекрасно просто, не ми се мисли, ако въпросът е сериозен! Или май трябва да се оправяме сами.

# 156
ЛейдиРоуз, ти не трябваше ли да правиш ИНСЕ тези дни? Ако не се бъркам. Как вървят нещата пеи теб?

# 157
  • София
Абсолютно, не се бъркаш! Големият ден беше вчера сутринта, на прясно спукан фоликул! Мина много добре, имах малко болки в яйчниците през деня, но днес всичко е наред. Надявам се да е успешна и желая успех на всички, които минават по реда си този месец! А и следващите месеци, разбира се Simple Smile

# 158
Абсолютно, не се бъркаш! Големият ден беше вчера сутринта, на прясно спукан фоликул! Мина много добре, имах малко болки в яйчниците през деня, но днес всичко е наред. Надявам се да е успешна и желая успех на всички, които минават по реда си този месец! А и следващите месеци, разбира се Simple Smile
Страхотно! Много се радвам и стискам палци чудото да се случи.
На теб това първи опит ли ти е?

# 159
  • София
Да, първи опит ми е Simple Smile

# 160

ЛейдиРоуз, стискам палци и аз 🤞 Доктор Шефкетова е прекрасен човек с лека ръка, наистина 🤗 Дано се похвалиш с положителен резултат  🤞 Кога ти е теста?

# 161
  • София

ЛейдиРоуз, стискам палци и аз 🤞 Доктор Шефкетова е прекрасен човек с лека ръка, наистина 🤗 Дано се похвалиш с положителен резултат  🤞 Кога ти е теста?
Благодаря, наистина много мила лекарка с лека ръка Simple Smile Инсето беше на 14.01, тестът ще е на 29.01.
Иначе имам леко притеснение относно леко кафеникаво зацапване в 3-ти ден след процедурата. Нещо хормонално ли е според вас?

Последна редакция: нд, 16 яну 2022, 19:27 от ЛейдиРоуз

# 162

ЛейдиРоуз, стискам палци и аз 🤞 Доктор Шефкетова е прекрасен човек с лека ръка, наистина 🤗 Дано се похвалиш с положителен резултат  🤞 Кога ти е теста?
Благодаря, наистина много мила лекарка с лека ръка Simple Smile Инсето беше на 14.01, тестът ще е на 29.01.
Иначе имам леко притеснение относно леко кафеникаво зацапване в 3-ти ден след процедурата. Нещо хормонално ли е според вас?
Може леко да са ви засегнали шийката при самата процедура. Но това е само мое предположение. Успех и от мен! 🍀

# 163
Може дя е имплантационно или  щом е кафеникаво да е някакв стара кръв. Най- важното е сега да си спокойна.
 Аз днес съм 10- ти ден и имам дтранни усещания като ПМС, но гледам на всичко като на положителен знак и стискам палци и на теб. Колкото по- малкп се притесняваш, толкова по- добре. Изпращам ти положителна енергия и стискам палци!

# 164
  • София
Дано всичко да е наред и да е успешно и за двете ни!

Общи условия

Активация на акаунт