Отговори
# 330
Здравейте момичета!
Утре би трябвало да е и моят трансфер, но преди това трябва да пусна прогестерон.  Последно в понеделник беше 8.342,  и според Шефкетова е нисък и ми добави на обяд дуфастон 1х2.
При вас колко беше прогестерона преди трансфер ?
Благодаря предварително и успех на всички !

# 331
Здравейте момичета!
Утре би трябвало да е и моят трансфер, но преди това трябва да пусна прогестерон.  Последно в понеделник беше 8.342,  и според Шефкетова е нисък и ми добави на обяд дуфастон 1х2.
При вас колко беше прогестерона преди трансфер ?
Благодаря предварително и успех на всички !
Здравейте! Трябва да е над 10, за да се осъществи ЗЕТ, иначе ембриолозите го отлагат. Но по мои наблюдения, по-добре да е повече. Вашият би следвало да се е увеличил до утре. Успех!

# 332
Някой има ли представя кога ще почива др Шефкетова през лятото?

# 333
  • Столицата на "Второто българско царство"
Dreamer, аз имам 3 трансфера. При първия (свеж) изобщо не сме пускали прогестерон. При втория (свеж) беше 121,09 ng/ml, а при третия ЗЕТ беше 11.61 ng/ml. Преди ЗЕТ ембриолозите ме бяха предупредили, че ако прогестерона е нисък, ще го отложим.
Lina д-р Шефкетова беше отпуска до 25.06,за следваща не съм питала.

# 334
Дами, включвам се информативно, а и да ви успокоя, аз също съм с тромбофилия, посещавала съм и Русев, който беше на мнение Утрогестана да е до 2 глобули дневно. При последния ми трансфер бях с предписание от др. Шефкетова да поставям 2 по 4 глобули, както и Клексан 0.4. Оказа се, че ми е нисък пригестерона и не усвоявам добре Утрогестана, изписаха ми допълнително Пролутекс инжекции. Това не попречи на успешния резултат и сега съм бременна, въпреки препоръката на доц. Русев. Аз с 8 глобули имах зацапване след положителен кръвен тест, пък какво щеше да стане, ако бях само с 2 глобули.

# 335
Здравейте момичета,искам да попитам има ли някоя от вас вече пристигнали яйцеклетки от донорска програма. Аз ги чакам от март месец.

# 336
И аз чакам от декември 2021 г.,но още няма пристигнали.

# 337
Другата седмица ми предстои първа (ще се правят две) маточна промивка поради вътрематочна гъбична инфекция. Някоя от вас има ли правена такава процедура при Шефкетова (или другаде), за да сподели какво да очаквам като продължителност и болка? Последното съм наясно, че е субективен фактор, но търся все пак лични впечатления. Като цяло имам висок праг на болка.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 11:41 от ancho66

# 338
  • Столицата на "Второто българско царство"
при мен бяха 3 промивки, много бързо става, като обикновен преглед. Не съм изпитвала никаква болка или дискомфорт... След това резултата беше ОК

# 339
Някой знае ли дали в Токуда могат да се дарят яйцеклетки?

# 340
Искаш да дариш? Могат, аз имам замразени след пункция, които ми казаха, че след като родя живо и здраво дете мога да ги даря.

# 341
Искаш да дариш? Могат, аз имам замразени след пункция, които ми казаха, че след като родя живо и здраво дете мога да ги даря.

Да, искам да даря. Ако някой е ходил специално за това ще съм благодарна, ако сподели. Правила съм две стимулации и познавам процесът. Интересува ме всичко, което е специфично за даряването - четох, че се ходи и на психолог, с финансите как стоят нещата, с болничните, каква стимулация правят (съобразяват ли се или всичко е на макс).

# 342
Момичета, за кръвен тест ЧГХ на 8ми ден след трансфер 0.36 достоверен ли е? Има ли смисъл да чакам до 11 ден да повторя теста? Или да го смятам за отрицателен?

# 343
Момичета, за кръвен тест ЧГХ на 8ми ден след трансфер 0.36 достоверен ли е? Има ли смисъл да чакам до 11 ден да повторя теста? Или да го смятам за отрицателен?
Ако трансферът е на 3-дневен Е, мисля, че е добре да се повтори.

# 344
Здравейте! Аз не съм пациент на др Шефкетова, но в момента проучвам клиники, които правят предимплатационна диагностика на ембрион, защото имам две неуспешни бремености. Първата е естествена и приключи 4-5 г.с -преди две години, а втората инвитро- в края на юли 8 г.с. Посъветваха ни да правим ПИД преди трансфер, но клиниката, в която съм не го предлага, въпреки, че съм много доволна от към отношение. Ще съм благодарна ако споделите мнение. Някой правил ли е в клиниката ПИД?

Общи условия

Активация на акаунт