Отговори
# 375
Имам въпрос към дамите, които са пациентки на центъра - винаги ли се чака толкова много за преглед? Всеки път съм навреме и въпреки това чакам поне по 30 минути и отгоре,  за да вляза при лекаря. Разбирам, че има непредвидими ситуации, но ми е интересно дали при всички е така.
От 2020 съм там и в началото не се чакаше. Сега се налага да чакам понякога. Аз винаги искам първи часове, за да няма забавяне. Но в предишната клиника чаках винаги по 2 часа и повече дори, затова тук чакането е нищо Simple Smile

# 376
  • София
Винаги се чака поне около час след часа, а след обед никога не дават часове и ако случайно отидете там тогава - няма никой. Асистентките след обяд не вдигат тел, а пият кафе.

# 377
Здравейте,
След ЗЕТ какво лечение Ви беше назначено?

# 378
Здравейте Simple Smile

От днес и аз съм пациент с д-р Шефкетова основно, защото държа на нормалното отношение. Събирала съм впечатления за доста лекари, посещавах друг специалист, но определено има разлика.

При мен и мъжът ми проблемите са разнопосочни: аз съм с поликистоза,приемам лекарства за епилепсия и тн. Мъжът ми е с hypovolemia , oligoasthenozoospermia + има сериозен проблем с невъзможност за еякулация по време на секс т.е. само с “ръчна” стимулация.

За момента ще опитаме с инсеминация, гледам да не се настройвам негативно , въпреки че тук прочетох за над  80% неуспешни и преминаване към инвитро.

Та, дано се похваля Simple Smile

Искам да попитам, тъй като на сайта не откривам актуален ценоразпис за инсеминация, спермограма, цветна снимка и тн.., някой има ли идея за цените?

# 379
Здравейте Simple Smile

От днес и аз съм пациент с д-р Шефкетова основно, защото държа на нормалното отношение. Събирала съм впечатления за доста лекари, посещавах друг специалист, но определено има разлика.

При мен и мъжът ми проблемите са разнопосочни: аз съм с поликистоза,приемам лекарства за епилепсия и тн. Мъжът ми е с hypovolemia , oligoasthenozoospermia + има сериозен проблем с невъзможност за еякулация по време на секс т.е. само с “ръчна” стимулация.

За момента ще опитаме с инсеминация, гледам да не се настройвам негативно , въпреки че тук прочетох за над  80% неуспешни и преминаване към инвитро.

Та, дано се похваля Simple Smile

Искам да попитам, тъй като на сайта не откривам актуален ценоразпис за инсеминация, спермограма, цветна снимка и тн.., някой има ли идея за цените?
Здравейте,
Цените от Януари месец са променени.
Попитайте най-добре на информация.
Успех 😊

# 380
Здравейте, искам да попитам колко време след като се подаде онлайн формуляра за записване на час звънят от клиниката ?

# 381
Здравейте, искам да попитам колко време след като се подаде онлайн формуляра за записване на час звънят от клиниката ?

Обади се по телефона, онлайн не записват часове, нищо, че е технически възможно. Ще ти се обадят от централата, за да ти кажат да звъннеш на инвитро рецепция. Телефонът го има в сайта.

# 382
Здравейте, дали знаете дали д-р Шефкетова преглежда събота и неделя или е само през седмицата ?

Благодаря предварително! ☺

# 383
Не преглежда през уикенда.  И независимо какво твърдят, избягват да правят пункции и трансфери,
освен ако няма никакъв друг начин.  
Здравейте, дали знаете дали д-р Шефкетова преглежда събота и неделя или е само през седмицата ?

# 384
Благодаря ! Blush
Не преглежда през уикенда.  И независимо какво твърдят, избягват да правят пункции и трансфери,
освен ако няма никакъв друг начин.  

# 385
Здравейте, искам да си направя изследване на яйчниковия резерв. Дали е възможно да си запиша час при д-р Шефкетова от предходния ден?

# 386
Здравейте, искам да си направя изследване на яйчниковия резерв. Дали е възможно да си запиша час при д-р Шефкетова от предходния ден?
Не мисля, че има репродуктивен специалист, който не ви е поел като пажиент и да ви приеме от днес за утре без извънредна ситуация!

# 387
Здравейте,

Днес бях на преглед и ЦС при д-р Райков. Още не ехографа предположи, че имам полип и на цветната снимка се потвърди. Той е третия репородуктивен специалист при който ходя в рамките на 3 месеца и единствено той забеляза полипа. Сега се чудя дали да го махам при него, защото след месец имам час при д-р Калчев.

Някой махал ли е полип при д-р Райков и какви са впечатленията му?

Благодаря

# 388
Бих изчакала зс Калчев.
По някаква причина Райков никак не ми вдъхва доверие

# 389
Момичета, има ли пациенти на д-р Шефкетова започнали инсеминация и да е искала да правите хистероскопия? Заговорих се с приятелка, която казва, че във Вита и Надежда задължително преди инсеминации правят : снимки на тръби(аз правих), хистероскопия за установяване на полип и тн.?

Ще я попитам на следващия ми преглед, но се чудя дали е стандартно при всеки пациент, защото в другите клиники явно е 🤷🏻♀

Аз съм се доверила на 100% на д-рката, но все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт