Отговори
# 360
Здравейте, аз успях на 40г. точно.
Успех!:blush:

# 361
  • София
Здравейте, имам две неуспешни инсеминации при нея, на 39г. Стимулация - с летрозол.

# 362
Има ли тук пациенти на д-р Райков? Ще съм благодарна да чуя мнения и за него.

# 363
  • София
Здрвей София,
При доктор Райков правих цветната си снимка. Много внимателен и компетентен специалист е. Освен това мснипулацията не беше особено болезнена, противно на очакванията ми. Успех!

# 364
Аз бях при Шефкетова, но ЦС и пункцията кой ми я направи. Плюс имах преглед при него и консултация, защото Шефкетова беше отпуска. Прекрасен човек, намусен не съм го виждала. От ЦС не усетих нищо. След първата ми пункция в друга клиника ме при спаха повторно заради силни болки. След пункцията при него нямаше никакви неразположения, дори зацапване нямаше. Все едно нищо не са ми правили.

# 365
Много благодаря и на двете ви 😊 Подадох заявка за час, ще чакам да ми звъннат другата седмица. Имаме си целия набор от изследвания (хормони, цветна снимка, спермограми) и това ще бъде първата ми консултация с репродуктивен специалист в България, дано е на късмет.

# 366
Здравейте,
Някой правил ли си е ЕРА тест? Моля, който го е правил да сподели смение/резултат след него.

# 367
Здравей, аз го правих преди една година. Резултата беше- няма изместен имплантационен прозорец. Взима се биопсия, до следващия цикъл, на който се прави трансфера, резултата беше готов.Направихме го защото остана единственото, което не бяхме направили.
Е не успяхме и след него там.

Здравейте,
Някой правил ли си е ЕРА тест? Моля, който го е правил да сподели смение/резултат след него.

# 368
И на нас само това ни остана, което не сме. Този мосец направихме хистероскопия и другият се пада ЕРА теста.

Здравей, аз го правих преди една година. Резултата беше- няма изместен имплантационен прозорец. Взима се биопсия, до следващия цикъл, на който се прави трансфера, резултата беше готов.Направихме го защото остана единственото, което не бяхме направили.

Здравейте,

# 369
Успех 🍀😇

И на нас само това ни остана, което не сме. Този мосец направихме хистероскопия и другият се пада ЕРА теста.

Здравейте,

# 370
  • Столицата на "Второто българско царство"
ще споделите ли като мине хистероскопията!
Ние правихме ERA тест (1900лв) през септември. Подготовката е като преди ЗЕТ, с естрофем. Резултата излезе изместен имплантационен прозорец с 1 ден. Но пак не успяхме...

# 371
Здравейте,
Някой опитвал ли се е да се свърже с болницата от понеделник до днес?
Звъня на посочения телефон и никой не вдига, а пише, че има дежурен всеки ден.

# 372
Имам въпрос към дамите, които са пациентки на центъра - винаги ли се чака толкова много за преглед? Всеки път съм навреме и въпреки това чакам поне по 30 минути и отгоре,  за да вляза при лекаря. Разбирам, че има непредвидими ситуации, но ми е интересно дали при всички е така.

# 373
Имам въпрос към дамите, които са пациентки на центъра - винаги ли се чака толкова много за преглед? Всеки път съм навреме и въпреки това чакам поне по 30 минути и отгоре,  за да вляза при лекаря. Разбирам, че има непредвидими ситуации, но ми е интересно дали при всички е така.
Бях пациентка през 2021, много се чакаше. Имах един случай, казват ми, че има свободен час само с 8:30, изрично питам за друга възможност, защото пътуваме от Варна. Казват - няма. Идвам в 08:30, докторката идва в 09, започва да преглежда от 09:20 нататък някъде. Преди мен влиза пациентка извън графика, без час, но пък с кутия баклава в ръка. Докторката и казала да дойде към 08:30, на рецепция не знаеха. Аз влязох може би към 10 без 15, да не кажа по-късно. Амиии, не ми стана приятно изобщо и не мисля, че тук ставаше въпрос за непредвидени обстоятелства. Вече не съм пациентка на центъра.

# 374
Имам въпрос към дамите, които са пациентки на центъра - винаги ли се чака толкова много за преглед? Всеки път съм навреме и въпреки това чакам поне по 30 минути и отгоре,  за да вляза при лекаря. Разбирам, че има непредвидими ситуации, но ми е интересно дали при всички е така.
Бях пациентка през 2021, много се чакаше. Имах един случай, казват ми, че има свободен час само с 8:30, изрично питам за друга възможност, защото пътуваме от Варна. Казват - няма. Идвам в 08:30, докторката идва в 09, започва да преглежда от 09:20 нататък някъде. Преди мен влиза пациентка извън графика, без час, но пък с кутия баклава в ръка. Докторката и казала да дойде към 08:30, на рецепция не знаеха. Аз влязох може би към 10 без 15, да не кажа по-късно. Амиии, не ми стана приятно изобщо и не мисля, че тук ставаше въпрос за непредвидени обстоятелства. Вече не съм пациентка на центъра.

Значи следващия път - с баклава 😊

Общи условия

Активация на акаунт