ТАТКОВЦИ ‘ Тема 2’

• 38 308
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
И аз го видях, връщах, да се убедя, че е той.

# 676
# 677
Звезди с тъщата ли ще ходи?

# 678
  • София
Това отзад тъщата ли е?!

# 679
Стига бе, хора, тази жена отзад е млада, как ще е майка на някой от тях? Ако е така, евала! Grinning

# 680

Joy Звезди небрежно се е качил на едно стъпало зад Дана Joy - момичето е мно-о-ого дългокрако .

# 681
Докато чакаме за нова порция от епизодите Вие какво очаквате от тях? Blush Thinking

# 682
  • Галифрей
Ето го поста. Не ходи с тъщата 😂 Силвия и Звезди са двойка.

# 683
На мен актрисата Силвия Драгиева ми допада много като външен вид - страшна красавица. Но от интервютата, които съм гледала с нея, ми е една идея по-щура, отколкото мога да понеса.

# 684
Гледах ги вчера. Нещо тя не ми допадна. То едно лендзене беше. Че Звезди й махал зелените дръжки на ягоди те, пък дъщеря й й ги сервирала, тя само хапвала. Що? Щото така й харесвало. Халосии.
Звезди друг брак имал ли е?

# 685
Имал е. Има и син от него.

# 686
Нито като външност ми харесва (далеч от красива, може би чаровна, но с тон грим), нито като човек - не понасям халосии.

# 687
....... нито като човек - не понасям халосии.

Жената може да не е такава , просто на някои хора не им понася  "славата" , а тя стана популярна  със сериала .
Едно е да се излигавиш понякога , а друго е да парадираш ,че цялото ти ежедневие е луд купон , все пак има дете , за  което да се грижи .

# 688
  • Галифрей
Реших да споделя тази смешна реакция на Татковци от Мъци. Аз много се забалявах и харесах.  😂❤❤ Цялото видео е с цел хумор.
  https://youtu.be/pE4SEJW62Js

# 689
  • Велико Търново
В момента Жаклин Георгиева (Жени) в "Мармалад".

Общи условия

Активация на акаунт