Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 75 732
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
И аз съм предимно хоум офис,но винаги се пръскам сутрин, следобед подновявам.Обикновено вкъщи ползвам неща, които най-малко харесвам( за да свършат по-бързо) Simple Smile
От "Парфюми с мисия" поръчах заради мисията.Харесва ми ,че има хора,които не чакат дарения, а си печелят парите с труд и честност. Поръчах класически аромати- за мен My Way ,за мъж ми Sauvage Dior. Поръчах без никакви очаквания, но ароамтите се оказаха хубави и трайни. Боби има и сметка за дарения, ако някой иска да му помогне,но се притеснява за произхода на парфюмите Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 яну 2022, 08:57 от Ре

# 541
Аз също се пръскам вкъщи. Трета година съм в "майчинство" (сега чистя отпуска) и си мисля, че именно парфюмната ми мания до някъде ми помогна да изляза от депресията.
Пръскам се за себе си, за да си напомняче съм специален и изключителен човек и кибика вкъщи е просто период, който ще отмине.

# 542
  • Стара Загора
Идвам с впечатления за Chanel Beige на Muscent, като се има предвид че не познавам оригинала и не мога да направя сравнение. Всъщност с никой от ексклузивите не съм имала допир. Но този е много добре пипнат парфюм за моя нос. Мирише си на Шанел, на класа и ако не ми кажат, че е имитация, няма да позная вероятно. Ухае на стая в луксозен хотел със скъпи кожени мебели. Сапунен е и екзотичен едновременно. Прокрадва се една страхотна нотка на екзотични цветя. Франджипанито се усеща чудесно без да завива в посока към познатите плодови аромати. Обвито е в мед, но не го прави сладко и лепнещо, защото фрезиите отнемат от сладостта. В началото има някаква дървесна нотка, на пролетно дръвче с разцъфналите по клонките цветчета. Пирамидата казва глог, който не знам как ухае. Напомня ми малко на липите през пролетта. 😍
Композицията звучи кадифено и меко, но фрезиите изпъкват с ярките си свежи и хладни тонове. Дори и леко горчиви на моменти, както звучи жасмина. Има дълбочина и плътност, но и чисто излъчване. Много красив!

https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Beige-Eau-de-Parfum-41779.html

Тази седмица ми пристигна Trussardi Donna в оригинал и потвърждавам, че версията на ЗАГ е направена много добре. Сякаш е идея по-сладка и наситена, но пък оригиналчето е пипнато идея повече и ако харесвате аромата, за цената на която се продава тестер 100 мл в парфимо - струва си. 😍❤️

# 543
  • Бургас
В чантата ми винаги има имитация на La vie est belle и някаква виолетка.
Повече от две шишета не мъкна,ама и така са си тежки.
Както и да е,имам в мен винаги,ако ми се прииска да сложа аромат.
Евентуално на Avon някое мини от 10 мл си нося понякога,нещо от 30 мл също...

# 544
  • Пловдив
Какви виолетки носите в чантата си ? Моля споделете.

# 545
А от къде поръчвате парфюми на Заг и Парфен?
За първи път ще поръчвам,до сега съм ползвала само от имитациите на Рефан.

# 546
Заг поръчвам от ОЛХ от Иво.
Препоръчвам,бърз и коректен.

# 547
  • Бургас
Какви виолетки носите в чантата си ? Моля споделете.
На Орифлейм Eclat mon parfume,Avon Violetta,някой наливен,Дейзи сега нося.

Последна редакция: нд, 23 яну 2022, 20:40 от mariqivanova799

# 548

И аз поръчвам ЗАГ от ОЛХ, отговаря бързо и също толкова бързо изпраща и получавам! Пък и определено повече ги харесвам от Парфен, като трайност, като цена Wink и като избор Wink Има и малки 3 мл разфасовки ако искате да си поръчате да пробвате повече от един аромат с една доставка!

# 549
  • Пловдив
Благодаря mariqivanova799.

# 550

И аз поръчвам ЗАГ от ОЛХ, отговаря бързо и също толкова бързо изпраща и получавам! Пък и определено повече ги харесвам от Парфен, като трайност, като цена Wink и като избор Wink Има и малки 3 мл разфасовки ако искате да си поръчате да пробвате повече от един аромат с една доставка!

+ 1 и  аз от ОЛХ - Вито

# 551
Здравейте! Имате ли впечатления от Ex Nihilo-Fleur Narcotique на Заг? Номер 565. Онзи ден го взех, още му свиквам. ☺️ Също се чудя дали да не си взема и my way, хареса ми!

# 552
Здравейте! Имате ли впечатления от Ex Nihilo-Fleur Narcotique на Заг? Номер 565. Онзи ден го взех, още му свиквам. ☺️ Също се чудя дали да не си взема и my way, хареса ми!
Би ли споделила как е като аромат nihilo? Че тук още не са го изкарали...

# 553
Ами много е интересен, все още ароматът се развива, не мирише като това, което ми пръснаха, та чакам да мине малко време. Има една сладост, но и нещо като горчивина и цитрус, което аз попринцип не харесвам, но когато постои на кожата и мине време е много приятен и дълготраен. Доста е свеж, но се усеща и дървесната нотка. За мен спада по към дамски, нищо че се води унисекс и мисля, че ще е супер за лятото.

# 554
Само в Турция ли има Muscent? От тук могат ли да се поръчат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт