Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 72 201
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
А има ли разлика в малките 3мл.,и големите мл. Имам чувството,че тези всичките ми миришат еднакво.Или аз прекалено се надуших 😂

# 646
Здравейте момичета, откъде мога да си закупя парфюм на D&P  в София? Купувала съм от щанд в София мол, но вече го няма. Търся конкретен техен парфюм, който ми свърши, а го обожавам в тяхно изпълнение.

# 647
+1 за Лалето на Заг

# 648

А този Channel - Chance tendre кой номер е на Заг

# 649
  • Deutschland
Императрицата ми е плодов и свеж, Be delicious също.

# 650
  • BG-DE
Здравейте момичета, откъде мога да си закупя парфюм на D&P  в София? Купувала съм от щанд в София мол, но вече го няма. Търся конкретен техен парфюм, който ми свърши, а го обожавам в тяхно изпълнение.
Имат един магазин на Алабин близо до кръстовището с Витошка срещу Съдебната палата и на Графа имат магазин близо до Попа, аз други не се сещам 😊

# 651
..Бихте ли ми препоръчали нещо дамско,по-лекичко,което да изпробвам,нещо по-плодово или цитрусово,свежо!
+ 1 за Лалето
Добавям My Way и Angel Nova на Заг Simple Smile

# 652
  • BG-DE
Ре, като казваш, че My way на Заг е по-силно туберозен намираш ли прилика с My way intense или просто си е нещо съвсем различно?

# 653
Ре, като казваш, че My way на Заг е по-силно туберозен намираш ли прилика с My way intense или просто си е нещо съвсем различно?
Ами аз Интенза го пробвах веднъж и ми се видя като Май Уей,но по силен и траен.Не се задълбочих.На заг е мнго хубав,много силен и много траен.Просто в началото се усеща повече Тубероза,отколкото в МАртинез и в оригинала.Като улегне е като другите Simple Smile

# 654
  • BG-DE
Благодаря 🌹

# 655
обаче....се змислих:) Следващия път като ходя до мола ще пробвам паралелно двете версии и ще видя на Заг на кой прилича повече!

# 656
Моля дайте идеи за хубави мъжки парфюми в изпълнение на Заг, Мартинез, Рефан

# 657
  • BG-DE
обаче....се змислих:) Следващия път като ходя до мола ще пробвам паралелно двете версии и ще видя на Заг на кой прилича повече!
Супер, ще чакам с нетърпение да споделиш резултата от теста 😊

# 658
@_ni,  на  Рефан - Ombre Nomad и  Noir Extreme. Но имай предвид, че първия е тежък и задължително трябва да обичаш кожа. Аз лятото ходих за проба до Рефан, но не го взех, защото щеше да ми е тежък в жегите,  сега е неговото време. Убийствен парфюм !
Вторият си го открих скоро и за мен Рефан нямат по-красив мъжки аромат.
За мъжките на Заг съм писала многократно, това са Montblanc
 Legend и L' Homme YSL.
На Martinez хвалят Bleu de chanel, но аз тази версия я имам на Parfen и съм много доволна. И разбира се няма как да не спомена любимия Black Afgano на Parfen.
Уникат !!!
Аааа, забравих......на Рефан пробвай също Lost Cherry, много е хубав, унисекс,  но не бих го дала да го носи мъжа ми.
Повече би отивал на жена.

# 659
Lost Cherry на Рефан(а може и оригиналът така да мирише, не знам) ми мирише почти същото като павловича мас Joy Бях си го взела и след като взех на детето крема, повече не можах да се напръскам с парфюма. Вигаси си мислех, че ще мириша на бебешко дупе. Joy Иначе не е лош аромат, де. Просто приликата е достатъчно голяма за да правя винаги тази асоциация...и половинката ми също.

Общи условия

Активация на акаунт