Сполучливи имитации на маркови парфюми - 41

• 72 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Днес си купих от Заг Деизито и Фльор наркотик /ex nihilo /. Та Дейзито ми мирише идентично със Incandesense lotus на Avon, но е достажпо траен.... Което ме зарадва изключително много, защото многп го харесвам.... Другият също ми мирише адски познато, но не могс да се сетя на какво... Киселее, но също ми хареса доста

# 676
  • Бургас
Страхотна новина, че Гиза ще пуснат Angels share на Kilian. Много искам да се запозная с него.

# 677
Днес си купих от Заг Деизито и Фльор наркотик /ex nihilo /. Та Дейзито ми мирише идентично със Incandesense lotus на Avon, но е достажпо траен.... Което ме зарадва изключително много, защото многп го харесвам.... Другият също ми мирише адски познато, но не могс да се сетя на какво... Киселее, но също ми хареса доста
Явно наистина има нещо наркотично във fleur narcotique, тъй като и аз попринцип не харесвам такива аромати, но тозии има нещо притеглящо😍
а да попитам някой пробвал ли е l'extase-Nina Ricci на ЗАГ?

# 678
Момичета, т.к. си купих Fucking Fabulous на Заг и ми стана интересно 1:1 ли е с оригинала, че нямам представа за оригинала. Много ми харесва, но за съжаление ми е нетраен на моята кожа. Уж не обичам лавандула, обаче този много ми допадна.

# 679
  • Бургас
Дейзи мирише на Feery Van Cleef and Arpels.
За мен изобщо не прилича на Incandessence Lotus,но нали усещането за парфюм е индивидуално...
Аз взех първо 30 мл Дейзи,после 50 мл
100  няма да вземам,ще си зареждам шишенцата.
И без това само веднъж съм вземала 100 мл от Заг,She wood.
Когато свърши,ще напълня същото шиле с Дейзи.
Нали няма да има проблем?Нарочно съм ги пръскала заедно,повече от добре миришат съвместно.

# 680
  • София
Не познавам La Vie est Belle , но миналата седмица ходих до магазинчето в Дружба, където предлагат наливни парфюми. Взех си La Vie Est Belle Florale, като мислех, че е по-лек, но нещо ми е остричък сега.Ще видя как е на по-топло време. Жената там ми пръсна от първия, и като мина малко време остана една карамелена нотка,която много ми хареса. Такъв ли е, или на Рефан е такъв? Ще си го взема, но бих искала да знам колко се доближава до оригиналния? И цената им се е вдигнала. 30мл.+30капки вече е 13лв. В таблицата виждам, че на Гиза е най-добър, а на Заг как е?

# 681
  • обл. Шумен
.......а да попитам някой пробвал ли е l'extase-Nina Ricci на ЗАГ?
Бях си взела 20 малки мострички от Заг и понеже не мога да запомня определен аромат, си записвах впечатления. Имах и този, нямам абсолютно никакъв спомен обаче. 🤪 Това което съм си записала 😆 е:
Nina Ricci -  L'Extase - В началото божур и ванилия. После става дървесен и тревист. Екзотичен, ориенталски. Става, но не е мой тип. Не съм записала колко е траен.
Сещам се, че се разочаровах, сравнявайки го с Premier Jour.
За съжаление, само това мога да ти кажа.

# 682
L' Extase е сладка локумена роза. Тежък и шлейфов. В него няма никаква свежест, определено не е летен парфюм.

# 683
  • Deutschland
Записвам го за покупка лятото тогава. В Заг питах за парфюм с роза, предложиха ми Chloe, той бил и най-търсен уж.

# 684
  • Стара Загора
За мен имитацията на Клои на Заг не е добра, ако е на Кло ЕДП де. Приятелка си го взе и ми донесе да пробвам, ами спиртен стои на мен и звучи евтино. Един леко мухлив сякаш и е бегло копие. На Гиза просто е класи над него. И като трайност, шлейф и аромат.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 19:45 от iv4enceto_91

# 685
Гледам,че и на Рефан Клои едп е хвален /списъкът на 1 стр./,някой наскоро с мнение,може и аз днес да се разходя за проба👍

# 686
  • BG-DE
Доколкото си спомням Chloe edp на D&P е споменавано като най-близка и добра имитация.

# 687
  • Бургас
За мен имитацията на Клои на Заг не е добра, ако е на Кло ЕДП де. Приятелка си го взе и ми донесе да пробвам, ами спиртен стои на мен и звучо евтино. Един леко мухлив сякаш и е бегло копие. На Гиза просто е класи над него. И като трайност, шлейф и аромат.
Chloe Love на Заг на мен също не ми харесва.
Взех 30 мл и се чудя изобщо ще го изразходя ли,само на пудра ми мирише и това е.

Не познавам La Vie est Belle , но миналата седмица ходих до магазинчето в Дружба, където предлагат наливни парфюми. Взех си La Vie Est Belle Florale, като мислех, че е по-лек, но нещо ми е остричък сега.Ще видя как е на по-топло време. Жената там ми пръсна от първия, и като мина малко време остана една карамелена нотка,която много ми хареса. Такъв ли е, или на Рефан е такъв? Ще си го взема, но бих искала да знам колко се доближава до оригиналния? И цената им се е вдигнала. 30мл.+30капки вече е 13лв. В таблицата виждам, че на Гиза е най-добър, а на Заг как е?
На Рефан уж бива.
Вземи си го оттам,откъдето ти е харесала пробичката, различни са му много версиите.
Доста го обичам,години наред се тръшках,че го нямам в оригинал...
Колкото и да не харесвам вече Рефан,трябва да призная,че капсулована та им версия е добра
Наливен на Рефан няма голям шанс да взема,и на -50% да ги пуснат.Явно имат хубава или неразредена партида,дано не е добър само тестерът.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 11:36 от mariqivanova799

# 688
  • София
mariqivanova799, благодаря:hibiscus:

# 689
  • София
Не успях да намеря в таблицата на първа страничка, инфо за новите Зара аромати с имана на градове, мисля че бяха в колаборация с Алберто Морилаз. Сигурна съм че ги имаше някъде в темите, отбелязала съм НюЙорк за тест и Сеул със звездичка 🙃. Искаше ми са да си припомня на какво са клонинги обаче. И с търсачката на форума нищо не открих, моля ако някой ги има под ръка да ми ги прати ❤.

Общи условия

Активация на акаунт