Кошмари в кухнята - 4 тема

• 34 462
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
През 2019та тази девойка забила Симеон Лютаков. Тя на 25, той на 47 тогава

# 136
Как бе, имат филм, в който нейната героиня забива неговия герой Joy

Много отнесена тая девойка, нещо арт-ът й е в повече Joy

# 137
Значи, това се е случило след предаването, нали са стари епизоди?
А заведението вече е затворено вероятно...

# 138
За първи път виждам толкова позитивен човек, говоря за Йонко, хареса ми.

# 139
Доста тъп филм между другото.

# 140
Този Йонко ми е типичен образец за мъж под чехъл и то доста тежък чехъл. На мен жената не ми изглеждаше особено влюбена, та ми е съвсем разбираемо, ако го е зарязала.

# 141
може ли линк, ако сте гледали някоя нова/стара серия?

# 142
Не мога да хвана спатиите на това предаване. Бяха го спрели, после един епизод на 17.01 и сега не виждам да е имало нова серия.

Знаете ли защо е така?

Със сигурност някои от нещата са нагласени, но не и всичко. Според мен предаването има и позитивен ефект, хората вече не искат да ядат замразена паста и ризото с бисерен ориз. Винаги съм била взискателна към храната, но когато съм връщала поръчки, хората са ме гледали все едно съм капризна и лигла.

Съжалявам, но човек трябва да има изисквания. Имам някакъв ужасен късмет да намирам косми и боклуци в храната. Случвало ми се е и в уж по-читави ресторанти. Това ми е достатъчно да не стъпя повече никога там.

Друг пример, редовно поръчвам картофи соте, но без чесън, защото не понасям. И редовно това “без чесън” остава записано на листчето на сервитьора и не стига до ушите на готвача. Връщам директно, после ме гледат лошо.

Съжалявам, че кризата бутна много бизнеси, но за ресторантьорството не ме е яд. Само предприемчивите и адаптивните ще се справят. Който си мисли, че сме 94та и ще прави бизнес с пържени полуфабрикати и два фритюрника, няма място в бранша.

# 143
В понеделник ще дават любимият ми епизод с "Камъчката", просто няма такъв неандерталец, смяла съм се с глас на този епизод.

# 144
Какво е Камъчката?

# 145
Ще го сложа в спойлер, защото може да има хора, които да не са гледали епизода.
Скрит текст:
Във въпросния епизод, бяха сервирали на Манчев кашкавал пане, който беше с много твърда панировка и въпросният собственик каза, че, когато шефа се опитал да разреже кашкавала, ударил на камъчка и аз от тогава му викам "Камъчката". Общо взето този епизод е за смях, няма нищо градивно.

# 146
Не мога да хвана спатиите на това предаване. Бяха го спрели, после един епизод на 17.01 и сега не виждам да е имало нова серия.

Знаете ли защо е така?

В понеделник имаше серия, но не знам нова ли беше, или не.
За мен са много еднотипни сериите.

# 147
Стара серия беше.

# 148
  • София
Някой гледа ли? Повтарят една от най-интересните серии с варненския любовчия и гаджето, завърнало се от чужбина.

# 149
Не беше ли този, който ни се води, ни се кара и така и не успяха да му помогнат?

Общи условия

Активация на акаунт