Кошмари в кухнята - 4 тема

• 60 943
  • 705
  •   1
Отговори
# 660
Рядко гледам "Кошмарите", затова сега ще си пусна на'чалото на сезона с госпожата с устните (с изгорелия ресторант).

# 661
Рядко гледам "Кошмарите", затова сега ще си пусна на'чалото на сезона с госпожата с устните (с изгорелия ресторант).

Даниела Чобанова (от ФБ), рядко срещана отблъскваща персона.Непоносима ми е.

# 662

Вярвам,ще внесе спокойствие...

# 663
  • Варна
 Жалко. Кухня- идеална, салон -уютен и приятен, за местоположението- сякаш  е ОК, поне да го пуснат под наем.

# 664
Всяко чудо е 3 дни,нали знаете, не мисля,че ще спре да работи "заведението".
Ще изчакат да отмине хейт-вълната и ще си продължат.Не мисля,че са на загуба, ако разчитат на тези сбирки и "празненства",както се вижда  от снимките. Вярно,направиха им черен PR, но станаха известни.Няма начин да не се възползват от тази известност, пък била тя и с излагация. В БГ е така. Съдейки от всичко видяно,дори ще си вирнат още повече носовете.
Както и да се погледне,предаването им направи услуга.

# 665
То заведение,не е имало...повече от 10 г
За частни сбирки,вероятно...с 10-15 човека,възможно...
Преди време,сервираха кафе и напитки,и някак вървеше със закуските..,или така изглеждаше..
Но предвид "желанието"  и ресурсния потенциал...

# 666
  • София
... някой писа, че "много лично бил го приел зрителят". Според мен (и според други) има защо.
Шеф Манчев влезе със своите знания, със солидна инвестиция в чужда кухня и с опит да откъсне две заблудени души от печените джолани и овчарската салата, която, както знаем, не е овчарска.
Насреща си той срещна наглост, алчност и безпардонност, която рядко стига до праймтайма под такава болезнено откровена форма.

И Уебкафето не е подминало Стела и нейните (и на Манчо) кошмари:
Когато Манчев удари, как ехото заглъхва
(от днес, публ. в 13:10)
https://webcafe.bg/onya-deto-ne-go-triyat/kogato-manchev-udari-k … oto-zaglahva.html

# 667
То народната мъдрост,тъй казва...насила можеш да вземеш,не можеш да дадеш..
И това за лупата,даже и шапка -невидимка,ако го наречете...още по-вярно ще звучи.
Аз вече един друг въпрос си задавам...дали и в другите епизоди,има толкова патос...колкото е нужен
Скоро ходих до Кюстендил,опитах да намеря заведение,което ми направи добро впечатление,от същата поредица..
Местните махнаха небрежно,с ръка...ооо,то отдавна приключи...

Последна редакция: пн, 04 май 2026, 14:49 от неда2

# 668
А защо пак повторения? Просто да дават нещо друго. Манчо да не си плаща да е постоянно на екран Hushed

# 669
То народната мъдрост,тъй казва...насила можеш да вземеш,не можеш да дадеш..
И това за лупата,даже и шапка -невидимка,ако го наречете...още по-вярно ще звучи.
Аз вече един друг въпрос си задавам...дали и в другите епизоди,има толкова патос...колкото е нужен
Скоро ходих до Кюстендил,опитах да намеря заведение,което ми направи добро впечатление,от същата поредица..
Местните махнаха небрежно,с ръка...ооо,то отдавна приключи...
Вилата на Генерала, нали? И аз го търсих безуспешно в Кюстендил

# 670
Аз пък за първи път се радвам, че българите показват 0 толерантност на подобна наглост: бай Ганя много добре знаеше, че кухня за 15 хиляди, няма как да стане. Дойдоха и им изринаха мизерията, свършиха най-трудоемкото и получиха от долно, по-долно отношение. Напълно заслужено, следва тия двамата да се канселират в цял Плевен.

# 671
https://novini.bg/article/2026050317595645970
Вижте как Милко Калайджиев пее в злощастния ресторант от "Кошмари в кухнята"

# 672
На адреса фигурират три ресторанта Сторгозия. Единия селска кръчма са си го кръстили 😀
Прилагам и снимки с коментар от собственичката. Дали реално  е тя, не знам...

# 673
Реалността ви представих,днес в 12.30 ч..
Но то е без значение...кой да повярва ,че хората продължават...бизнеса със закуски,носи достатъчно..
Grinning

# 674
Закуските може и да им вървят, но ресторанта очевидно не.

Общи условия

Активация на акаунт