🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 в България - сезон 3, тема 7 - и по света

• 27 031
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Дотук никаква изненада. Радвам се за Госпожицата, до последно не съм на 100% коя се крие под маската.

# 601
Разбира се, че Миро се справи по-добре от всички. Страхотни песни изпя и то по перфектен начин, а не да вие като гъбата.
Разочарована съм, че не е победител, но явно и тук, като "Мис България", победителя се знае предварително и няма значение как ще се представи.

# 602
Когато Гъбарко за пръв път излезе на сцената Алекс възкликна "Това детската Евровизия ли е!?" Еми права беше жената. Grinning

Предположенията на Пинко за Гъбарко ми напомнят първи сезон, когато Геро докрай си държеше на предположението(макар и на шега), че Кукерът е Николина Чакърдъкова.

# 603
Очаквах да спечели Гъбарко, радвам се, че не познах.

# 604
Носорога и Самурая бяха най-добрите маски този сезон. За мен е някакво недоразумение, че Гъбата и Госпожицата стигнаха финал.

# 605
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Аз залагам на Мила Роберт.

# 606
  • София
За мен целта на формата е не просто добро пеене, а и да не те разпознаят. Миро отдавна трябваше да е отпаднал, със сигурност преди самурая.

# 607
  • Испания
Сладурчето е там.

# 608
Най-хубавото изпълнение за вечерта. Joy

# 609
За мен целта на формата е не просто добро пеене, а и да не те разпознаят. Миро отдавна трябваше да е отпаднал, със сигурност преди самурая.
И според мен е такава целта, не е певчески конкурс в крайна сметка. Затова се радвам, че Госпожицата печели, тъй като остана единствена неразпозната от трите маски на финала.

# 610
Ето новите лица за следващия сезон.

# 611

Точно.
А Миро е с такова его....
Ооо, баба Яга! Страхотен! А как ме дразнеше едно време като турбото

# 612
Брей, тези охранители как пеели! 😊 Любимите BSB ❤️

# 613
  • Ланкър, планините Овнерог
Точно

# 614

Така ли?
Така често споменаваната Баба Яга от предния сезон беше рано разпозната, но това не пречеше на 90% от пишещите неистово да желаят тя да е победител, точно защото се знаеше, че е Боби Турбото.

Общи условия

Активация на акаунт