Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 794
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Мале, аз се прецаках яко. Поръчвах смело, защото си мислех, че и връщането е безплатно. Ако върна няколко артрикула от различни поръчки в една пратка, само една такса ли ще ми таксуват? 🤔

# 631
Мале, аз се прецаках яко. Поръчвах смело, защото си мислех, че и връщането е безплатно. Ако върна няколко артрикула от различни поръчки в една пратка, само една такса ли ще ми таксуват? 🤔
Да, може да се връща така и ще платите една такса за връщане

# 632
  • Mostly in my mind
Цитат на: yanna777 link=topic=1388690.msg44150251#msg44150251 date=1643
2410847
От един профил ли са?

# 633
Дали и вие имате проблем с плащането с карта в приложението? Опитах и с мастъркард  и с виза, на различни банки, изписа ми грешка BD3. Не знам какво означава, за първи път ми се случва да не ми даде да платя. Накрая я пуснах с наложен, но все пак, дали при мен е само проблема.
Не знам дали има общо с вашия случай,но вчера и аз опитах да плащам с мастъркард ,но в друг сайт,и то два пъти опитах,но не се получи 🤷‍♀️
И на мен за първи път ми се случва.

# 634
Лолита от един профил са да.

# 635
Аз съм връщала 2 пратки в една, но ме таксуваха 2 пъти

# 636
  • София
Аз съм връщала 2 пратки в една, но ме таксуваха 2 пъти

Трябва да им се обадите и връщат едната такса. Случвало ми се е 2 или 3 пъти.

# 637
  • Mostly in my mind
Лолита от един профил са да.
Тогава ги върша в едно. Смятам и аз и дано де, че няма да удържат две такси.

# 638
Знаете ли докога ще са тези намаления.
Аз уж все нямам какво , а и не ми нищо харесва...ама нали има сметка и все така..
Чантичката си я харесвам, ама я бях виждала на живо.
Сега чакам чантата за кучето, което обаче нямам. Направо съм за терапия. Нооо чантата свършила, та се успокоявам за удар едва ли не направила))
И тъкмо си викам това е края и 70"% уж намаление. Викам да хвърля око да релаксирам, еми..нищо не видях нормално за мен поне, но..тъкмо да се откажа и тези плетени панталониииии, аз си имам за вкъщи и ми е много удобен, вече на фъски стана не е за навън, но си ми топли и мекичък..та виждам някакъв с голям номер, чудя се и викам да взема за мама. То за бременни, ама тя с коремче жената, не е добре, болничка и да я зарадвам уж та..
ама доста вълничка има и май ще топли
после айде и горнището за комплект и ...това поръчах
има ги още, ако на някой му харесва , панталона можеше още да намалят, горнището е добре намалено, дано ги хареса и най-вече съм уцелила
ей тези взех
пуловерчето
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1007729001.html
панталончето
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1007730001.html

# 639
Ужас, утре имам 7 пратки от H&M в Еконт 😅

# 640
Фани, ти от пролетта си се заспирала с покупките Joy
Както писа някой по-нагоре-ще чакаме намаление на намалението.

# 641
Сложих няколко неща в кошницата, но не ме грабват. Фани, хубави да нещата за майка ти, ще си доволна
Айде едно куче пожелавам Hug

# 642
Те и на мен ми харесват, а и има нужда, ама дано съм я уцелила, а тя е доста капризна.
Ми куче от колко години си взимам не е истина. Но малки породи искам, бе някакво бижу така..пък и да е гальвно, но искам мъжко да ме пази, много нещо..То се оказа, че трудна работа това да се гледа, аз повече им се радвам, а и хич нямам време и сили да се занимавам, ама сега с чантата....може и да се прежаля. Просто се виждам как се моткам с чанта и куче в нея))))) Покрай тази пандемия май мръднах нещо(( И дрешки имат в НМ, играчки(ама са скъпи) купички, всичко съм видяла аз, добре че не изпонакупих и това..
Чантата имам на кой да я подаря, ако все пак си остана без куче (което май така ще стане)

# 643
Мерси, много, Азалия и всички, които отговорихте.  Само се чудя дали вместо да се занесе в офис на еконт, може да викнеш в къщи, куриера, или тази такса връщане включва само връщане от офис.

Но, като ви чета, в тоя момент сайта си е бил бъгнат.

В плика (или кашона), с който си получила, има бланка за връщане и етикет за връщане. Лепиш етикета върху този, който е залепен на опаковката, с която пристигна покупката ти. От бланката изрязваш долната част (аз слагам цялата, не я режа), в която попълваш причината за връщане, тя е на самата бланка от 1 до 5 (мисля) - много малко; много голямо; не е това, което очаквах; дефект на продукта и още нещо последно, струва ми се. Пъхаш в опаковката това, което ще връщаш с тази бланка вътре, запечатваш и носиш в офис на Еконт. Там те си знаят, просто казваш "връщам в НМ". Ако искаш да чакаш, ти дават бележка, ако не, само оставяш торбата, няма да се загуби.
В профила си попълваш номер на банкова сметка, по която ще ти преведат парите няколко дни, след като получат върнатите от теб неща.

# 644
Можеш да поръчаш куриер да вземе пратката от вкъщи. Такса има за поръчки, направени от 10 януари нататък от където и да върнеш. Ако поръчката ти е от преди това, връщането е без такса.

Общи условия

Активация на акаунт