Пазаруване от НМ, тема 55

• 51 035
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
О,виж за цвят съм напълно съгласна .Имало е разлика от цвят до цвят .Но дънките им ,които имат вътре ластик с копчета и се свиват са много практични,навивам крачола и свивам максимално .Пантофките на НМ са бетон,многи съм доволна .И след перални и сушилни не мърдат.

# 301
В момента освен дългия код за нова регистрация някакъв друг може ли да ползвам? Нещо 40лв за 3 детски чорапогащника ми се свидят 🤷‍♀️

# 302
Днес бях в Мол България. Да се отчета, че за първи път нищо не купих от НМ. По-зле никога не е било, поне за мен. Обиколих и разгледах освен дамското и мъжкото, и детското. Направо е..трагедия. Май и в другите нямаше нищо. Толкова зле откъм предлагане никога не е било, но в НМ , нямаше и никакво намаление или нещо да се закачиш. На другите марки, някакво поне отчетено, но пак... Разочарована съм напълно. То и хора нямаше много, обаче избор ...нищо не купих.

# 303
Аз минах през Сердика, пълна трагедия. Намалено нищо няма, с празни ръце си тръгнах. Чакам хубавите им намаления, но нямам спомен дали бяха преди или след Коледа.

# 304
Ден след Коледа май .В мола нищо не ми харесва а и аз отвикнах да пазарувам в реални магазини.За една година два пъти ходя в НМ  и в мола изобщо и с празни ръце си тръгвам.Има ли намаления пък става страшна мизерия ,абе приложението ми е идеалка 😁.В магазин влизам,оставям торбите с дрешки,вземам талончетата и довиждане.

# 305
Не само в магазините на НМ, ами и на останалите подобни е така.
Да, хубаво е да пробваш нещо, но с тези периодични или постоянни при някои безплатни доставки не е проблем да рискуваш и поръчаш желаното.
Онлайн има повече промоции, намаления, изобщо не ми липсва зеления сертификат за МОЛ.

# 306
Аз от реала съм купувала най-изгодно детски дрехи.

# 307
Аз минах през Сердика, пълна трагедия. Намалено нищо няма, с празни ръце си тръгнах. Чакам хубавите им намаления, но нямам спомен дали бяха преди или след Коледа.

В Пловдив миналата седмица бяха подредили дрехите като за намаение Thinking Аз реших, че тия дни ще започне намалението и даже съжалявах, че не успях да отида отново Joy Добре, че не съм отишла напразно GrinningGrinning

# 308
  • на земята
За инфо , днес в мола ми каза,че на 17 започват намаленията.

# 309
От бивш служител на ХМ знам, че намаленията почват в четвъртъка преди Коледа. Тъй че на нисък старт Simple Smile

# 310
Някой с отзиви за тези сандали? https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0889672001.html
Не им е сезона, но ми хванаха окото.

# 311
Някой има ли това пaлто да каже дали е от уголемените. Няма го налично в сайта и уж в магазините, но след справка по телефона се оказа, че го имат налично и ще се налага да изпащам човек да ми го купува. Колебая се между S и XS. Висока съм 163, 58кг

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0972381001.html

# 312
Дани-ела, не съм го виждала аз. Бих се обадила по телефона за размери и преценила. По принцип палтата са леко и повече уголемени, а на това и модела е такъв. Мисля и ще го намалят след време, сега е изчерпано пише. Прецени си.

# 313
Дани-ела, не съм го виждала аз. Бих се обадила по телефона за размери и преценила. По принцип палтата са леко и повече уголемени, а на това и модела е такъв. Мисля и ще го намалят след време, сега е изчерпано пише. Прецени си.

Опитах да взема размери по телефона ама не стана. Няма да чакам намаление, толкова се зарадвах, че го има все още.

# 314
Аз имам колежка от СИК, работи в НМ Плаза, ще я питам за намаленията.
Даниела, според мен си вземи С. Особено, ако си с по-голям бюст.

Общи условия

Активация на акаунт