Пазаруване от НМ, тема 55

• 51 013
  • 766
  •   1
Отговори
# 360
Търпение момичета, и нашето време ще дойде 😁 Тъпото е, че номерации няма да останат ама какъвто е късмета. Аз също нямам код, сигурно защото им върнах едно гигантско яке и ми се сърдят 😁🥴

Точно това ме ядосва. Пускат сериозните намаления, когато почти не са останали номера.
Рядко си откривам моя номер по време на намаления.

# 361
Взех си елека от Еконт,че вчера куриерът до 13.30 не дойде и му се обадих да го остави в офис .Много е хубав,доволна съм много.И опакован в един квадратен голям кашон 🤦.

# 362
Много са щедри на кашони. Simple Smile
И моята нищо и никаква пила се ширеше в кашон. Joy

# 363
Grinning
Взех си елека от Еконт,че вчера куриерът до 13.30 не дойде и му се обадих да го остави в офис .Много е хубав,доволна съм много.И опакован в един квадратен голям кашон 🤦.

Кой...куриера ли Joy Grinning

# 364
Не знам бе ,Тет.Нал туй казвам,не дойде и не можах да го видя 🤷.Нов новеничък куриер ,тръпнах в очакване ама...
Цял кашон за пила???

# 365
Еее аз колкото и каквото и да съм поръчвала кашон не съм получавала. А пък детето много ги харесва, омръзнаха му тези от about you 😅

# 366
Яке,но не дебело или голямо ,а късо яке за пролетта,чехли,кецове и тоя елек все в кашони .Добре че тръгнаг с количката,че дете за ръка ,кашон,торба от АЮ и три буркана детска кухня трябваше да ги подритвам .Абе сложете ми торба,хем се носи лесно ,хем е по-еко съобразно.

# 367
И моят елек, от детското, кецове, също от детското, все в кашони. Ми не са толкова обемисти, нито са чупливи, в торба е по-удобно. Досега боти слагаха в кашони, вече и кецове започнаха. Голямо разхищение.
Бобчи, в малко кашонче беше пилата. Гердани и парфюми съм получавала в такива. Simple Smile

# 368
Здравейте, питах в темата за черния петък, но тъй като в момента се обсъжда Лили, бих искала и тук да попитам -  за пръв път пазарувах от HM - наложи се да върна една поръчка, вчера в 13 часа е била доставена (видях на сайта на Еконт). За съжаление не виждам информация за получаването в склада на  HM в акаунта си. Бихте ли ми казали къде да гледам и какво да очаквам да видя. Разбирам за срока за връщане на парите, но ще се отрази ли в акаунта ми, че са получили върнатата пратка? Много благодаря!

# 369
  • при моите деца .....
Да се оплача...
Нямам код....
Нито за 10, нито за 15 %
Ми редовен клиент съм....

# 370
Понякога се отразява, понякога не
 Не се притеснявай, обичайно няма проблем с връщането

# 371
Понякога се отразява, понякога не
 Не се притеснявай, обичайно няма проблем с връщането
Благодаря, HAPPY, надявам се, че всичко ще е наред. Радвам се, че открих темата и се осмелих да поръчам - изборът е много, много  по-голям онлайн, отколкото във физическите магазини

# 372
Следи си сметката в банката, ако имаш банкиране е удобно. Нали попълни в профила си б.сметка?
Като винат 14 дни и няма нищо, им пиши. Коректни са, нямаме случай на завлечен клиент. Просто си следи б.сметка...

# 373
Да, да, попълних си сметката в профила и ще следя, разбира се.
Просто не бях разбрала дали по някакъв начин ще се отрази в профила ми, че вчера пратката е пристигнала при тях.
Благодаря за отговорите, момичета!

# 374
  • Пловдив
Не е тук темата, ама...Бершка дали пращат код или нямате идея?

Общи условия

Активация на акаунт