Пазаруване от НМ, тема 55

• 50 741
  • 766
  •   1
Отговори
# 495
Преди малко си поръчах това палто https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0992707002.html
и този пуловер https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1008824001.html

Чакам и поръчка с дънки и пижама:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1023531001.html
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0998394002.html

За децата също добре напазарувах от намаленията..
Доволна съм.

# 496
Здравейте дами,
Да попитам знаете ли дали приемат все още торби с дрхеи за рециклиране? Или е спряна програмата

# 497
До преди месец приемаха.

Аз да попитам кога мога да очаквам връщане на парите, изпратих артикула на 22.12.

# 498
Днес бях в Мол България. В НМ изваждаха и зареждаха нови неща, но с малко намаление на тях. Предимно коледни мотиви пуловери, рокли плетени и такива неща. Имаше обаче и нови модели редовни цени изложени, имаше панталони май повече, малко по-добре ми се видя. Миналата седмица изпаднах в шок. Няма намаление, което Дева е снимала на колиета и др. дрънкулки . Обувки и шалове много бедно, два-три модела. Изобщо уж всичко заредено, ама все едно нищо няма. Все пак ..може да се намери това-онова. Намаления, като миналата година-забравете. Новите неща също не са като преди...но все пак беше по-добре сега. Смених блузата за плетена рокля и доплатих. В Кикито също нищо хубаво няма , не знам, аз там рядко нещо харесвам, но съм купувала.
От Тера Нова също има намаление, редовните не ми харесаха, взех един клин пепитен ми хареса материята за мен.
В Бенетон ми харесаха някои неща, ама викам сега намалено и поглеждам етикета от 100лв по-евтино няма, то и някакви тънички неща, ама..ми харесаха, обаче..получих комплекси(( Отделно вървейки нали има витрини, огледала, еми уж щях да отслабвам още миналата година..сега съм трунта пълна, не можах да се позная чак, толкова пък...та още повече се депресирах. Ще си седя у дома и дебелея , нито ще се обличам, нито ще излизам, нищо ...
Тръгнах си се сещам, че у нас няма хляб. Връщам се и слизам долу до Била. До нея ДМ, еми влезнах да се напръскам малко за ароматерапия и отивам в Юск (той между двата) Лелееее, който има време да отива. Страхотни спални комплетки, завеси, възглавници, бе каквото ви харесва ..на повече от 50% и  хубави много, много ми харесаха. Взех завивка една и възглавница, повече не можех да нося. Дадоха ми и талонче за 15% отстъпка при следващо пазаруване януари в определена дата независимо намалени или редовни стоки.
Та..си заслужава да слезете и разгледате, имаше и мебели и всичко и доста изгодно, силно препоръчвам за Юск.

# 499
Ох, бе Фани, голям сладур си! Kissing Heart

Здравейте дами,
Да попитам знаете ли дали приемат все още торби с дрхеи за рециклиране? Или е спряна програмата

Да, миналия ден носих. То едвам събирам вече, всичко пренесох. Joy

# 500
Дами, имам подарък рокля, но не ми харесва. Мога ли да я върна с касова бележка и да ми върнат сумата, или задължително трябва да купя нещо за замяна

# 501
Връщат сумата. Не си длъжна да купиш нещо.

# 502
Не знаех, че от НМ вече пращат мейл, като си приемеш ( предадена от куриера до клиент) поръчката:
“ Куриерската компания току-що ни уведоми, че поръчката Ви е пристигнала. Надяваме се, че ще Ви хареса!”

Весело посрещане на 2022-ра, бъдете здрави!

# 503
  • Пловдив
Аз плучих мейл, че днес трябва да си получа поръчката, но като я проследих по дадения номер излиза, че само е предадена на куриер. Явно няма да е през тази година...

# 504
Онзи ден се отбих до мол София. Исках да видя парти роклите на H&M. Нямаше почти нищо. Някои от т.нар. им парти модели бяха доста лошо качество, поръсени обилно с брокати и в пробната всичко заблестя.
Но успях да си купя удобно боди tongh.
Като цяло вече пазарувам почти и само оnline. Това спринтиране  и чакане в магазините, хич не ми допада. Simple Smile
Иначе за тази вечер си купих рокля Motivi но от фeшъндейс. Струва ми се, че цените там са доста високи, обаче.

# 505
Получих си пуловера и панталона - този път нямам забележки и няма да връщам. Изненадах се, че Еконт работят днес, горките хора!

Пуловерът е по-тънък, отколкото очаквах, но не е толкова важно ;  тези мъниста са някак странни - струва ми се, че не са пришити, а като забити в тъканта му (като капси). Ще видим какво ще стане след пране. Имам торбички от Лидл, и все пак.

# 506
Дрехи с пайети, перли и други дрънкулки пера винаги в торбичка. Даже и някои пуловери без, за да не се развличат при центрофугиране.

# 507
Да, откакто накупих тези торбички, винаги слагам пуловерите в тях, иначе всичко се оплита в един гигантски възел.

# 508
fanfanito,благодаря! 🌷
 Здравейте,някой може ли да се включи с отзиви за това яке?

# 509
  • София
fanfanito,благодаря! 🌷
 Здравейте,някой може ли да се включи с отзиви за това яке?

Детето ми има същото, черно. Харесва се много, топли му. Но от вътрешната страна, хастара вече е скъсан на 2 места. Не е закачен на нищо, просто на еднакви места в ляво и дясно ,шевът е разпран.

Общи условия

Активация на акаунт