Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 55

• 43 380
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
А колко време след конизация може да се води полов живот без да прокървиш ?

# 481
Димитров също прави с пълна упойка, по желание ли е, или всеки си има начина?

# 482
  • София
G.D. различните лекари различно процедират за тези процедури, една част предпочитат да ги правят амбулаторно (в кабинет), други в болница с упойка. Упойката, което се постава, въпреки, че е "пълна" просто те унася, а не е от тези, които се приемат за вредни и се ползват за реалните операции. На мен дори биопсиите са ми правени с такава упойка, както и конизацията, не съм имала никакви проблеми от нея.
Течение вероятно ще се появи около 10ти ден тогава започва да пада коричката от изгарянето по шийката.
А относно детокса това е лично усещане, чисто медицински черният дроб така или иначе си е свършил работата и е отстранил каквото е нужно от организма, аз лично бих следила единствено да не се лишава тялото от различните микронутриенти, тоест приемайте разнообразна и здравословна храна, за да покрепите възстановяването и имунитета.

# 483
След последната 7 упойка щях да си изповръщам червата.Толкова ми беше зле.Надявам се да не е пълна упойка въпреки,че се съмнявам.А за секс четох най рано след 4 седмици може.

# 484
Искай местна,при кого ще е конизацията. При Карагьозов ли?

# 485
Искай местна,при кого ще е конизацията. При Карагьозов ли?
не аз няма да я правя в България,а каква е цената на leep в България

# 486
# 487
А колко време след конизация може да се води полов живот без да прокървиш ?
Един месец.
Рискът не е кървенето, а опасността от инфекция.

# 488
Мъжът е отрицателен...

# 489
Мъжът е отрицателен...
Това не го разбрах...
Става въпрос за следоперативна инфекция, а не дали партньора носи или не носи hpv!
А и нали имаш болки и кървене още... Flushed

# 490
Да, разбрах сега. Няма да правя поне до 2м след конизацията, щото е на командировка до средата на Март, плюс това спазвам всичко стриктно. Само дъщерята нося,тя е 9кг, няма кой да ми помага...едва ли от това ме наболява ,но като съм добре

# 491
За упойката сте прави. И при биопсията беше така - за един час и излизаш, един ден на вода и без никакви други странични ефекти. Не са ме питали искам или не, аз бях в държавна болница, там протоколът е такъв явно. Много ме успокоихте за кървенето, по скоро липсата му. Ще следя след две седмици за зацапване.  Чакам с нетърпение хистологията и разговора с доктора - този път ще си запиша въпросите за да не забравя нещо.

# 492
С интубиране ли упойката? Правят ли тест преди това? Аз съм алергична и много ме е шобе от упойки

# 493
  • София
Аз също съм алергична. Правя тест заалергии преди всяка операция. И въпреки че се знае кои са (без)проблемните упойки, минавам неколкодневна противоалергична терапия винаги.

# 494
Досега са ми слагали само Пропофол(Диприеан), която е лека периферна упойка при такива леки манипулации.Само една иперация имам с пълна анестезия с интубация, но тя беше по-дълга и лекарят искаше да разполага с време и спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт