Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 55

• 43 457
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте отново!Пиша да ви споделя как се развиват нещата при мен!миналата година по това време излезнаха 3а последва лечениие-никакъв резултат,след това биопсии,изследвания-2 към 3 степен на дисплазия и на 29 август ме оперираха в Плевен при Томов.Цитологията излезе без Цин-само Кондилом.След 3 м на контрола сега ми излиза отново 3а.Ще се гръмна вече,какво е това нещо,направо ми се реве.Имам 1 високорисков (39)

# 331
Ще освободя час за Карагьозов в петък от 14.40. Ако някой иска да го вземе, да ми пише. Ще изчакам малко преди да го отменя.

# 332
Ще освободя час за Карагьозов в петък от 14.40. Ако някой иска да го вземе, да ми пише. Ще изчакам малко преди да го отменя.

Ще ме изчакате ли?

Май не е подходящ моментът, в цикъл, нали?

# 333
Мисля, че не е подходящо за цитонамазка.

# 334
Да, за съжаление...Дано някой друг се уреди

# 335
Здравейте, много моля за разчитане на биопсия. Правена е по повод минимален променен участък, навлизащ в канала след колпоскоп. Наложи се да ми махат и оперативно сраснала спирала и има биопсия и от матката. Препоръчват ми изгаряне на участъка. Това е резултата: 1. многослоен плосък епител с койлоцитоза и огнищна базалноклетъчна хиперплазия 2. Строма с микрогландуларна хиперплазия, койлоцитоза и лекостепенна епителна дисплазия 3. Ендометриум с комплексна гландуларна хиперплазия, ендометриален полип. Подред са от шийката, от канала и от матката. Окончателна диагноза слабо изразена дисплазия на шийката ЦИН1 .За тази хиперплазия чета много притеснителни неща, пък лекарката не споменава нищо. Имам и положителен високорисков хпв. Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 17:52 от Shimbi_74

# 336
Здравейте. Конизацията ми мина,беше бримкова,нищо не усетих освен миризма на опърлено, единствено ме притесняват леките болки като в цикъл и дали Карагьозов е изрязал всичко до здраво. Другите жени доволни ли сте от него , добре ли ви конизира?  Изписа АХЦЦ да пия. Толкова се страхувам да не преживея същия ад. До колко време излиза хистологията?

# 337
Браво,didi, diva_roza, milenkata, mama
na prinzesa и още 5 ника, които не помня!
Всичко ще е наред, спокойно.Страшното мина, сега слушаш съветите на лекаря, спазваш всичко и продължаваш да ходиш редовно на профилактика.
Резултатите ще са добри, сигурна съм.Пиши като излязат.Гледай си бебето и се успокой малко вече, че
много стрес си вкара в главата.🌹

# 338
Да,доста бързо мина,сложи упойката и за минута две беше готов.

# 339
Браво,didi, diva_roza, milenkata, mama
na prinzesa и още 5 ника, които не помня!
Гледай си бебето и се успокой малко вече, че
много стрес си вкара в главата.🌹

Не че е по темата...ама на документа на didi пише нераждала.

# 340
Ако раждането е секцио, външните полови органи (ВПО) изглеждат като на нераждала, защото.. не е раждала през тях, най-просто казано Simple Smile

# 341
Секцио е,но това сега няма значение,мен ме тревожи дали е изчистил всичко до здраво,абе ще се види на хистологията. Странно е че никакво течение нямам.

# 342
Grinning За пръв път чувам такова нещо... Със секцио да се водиш нераждала Flushed
Аз съм нераждала два пъти значи Grin

# 343
Плюс това човекът си има явно готова бланка образец и променя само най-важните неща . Все пак отиваме там за профилактика и лечение,а не за женска консултация. Дали ако изпия един нурофен бих изкървяла или няма такава вероятност? Наболява ме сега като легнах като в цикъл.

# 344
Плюс това човекът си има явно готова бланка образец и променя само най-важните неща . Все пак отиваме там за профилактика и лечение,а не за женска консултация. Дали ако изпия един нурофен бих изкървяла или няма такава вероятност? Наболява ме сега като легнах като в цикъл.

Според мен Нурофенът е точно за такъв тип болка (менструална) и не би навредил, по-скоро трябва да избягвате медикаменти от вида на аспирина- съдоразширяващи, от които съществува опасност да се засили кръвотечението.

Общи условия

Активация на акаунт