Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява CIN 3 и какви са потенциалните последици от него?
Какви са потенциалните странични ефекти от приемането на имуностимулатори като AHCC?
Какви са потенциалните последици от извършването на процедура LLETZ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява CIN 3 и какви са потенциалните последици от него?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от приемането на имуностимулатори като AHCC?
-
Какви са потенциалните последици от извършването на процедура LLETZ?
Процедурата LLETZ, известна още като конизация, може да доведе до различни последици като кървене, болка и риск от инфекции. В редки случаи може да доведе до преждевременно раждане при последващи бременности. Важно е да се консултирате с лекар за персонализирана информация въз основа на вашия случай.
-
Какви са потенциалните странични ефекти от подлагане на процедура за LLETZ?
-
Какви са възможните последици от CIN 1 и се извършва ли LEETZ процедура на този етап?

предишния път ми беше казал да си поставям цикатридина, защото също кървях (тогава той не сметна това за някакво кой знае какво кървене). Имате ли някакви съвети към мен относно кървенето? Лежа и буквално нищо не правя, днес ми е 15ти ден след скалпелна конизация 🤔