Любители на котки - Тема 167

• 27 757
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Гнойта атакува сърцето (както при хората). Затова е добре да се изкара с резекция и промивки.

# 226
  • София
Леле, и по стени ли маркират?! Боята латекс ли е? Аз успях да измия сополите на Франки с гъба с вода.
Ами да. Маркира. Поизчисти се малко.

Васил Василев, на първа страница има инфо как се чисти маркирано. Материалите са достъпни, и е много ефективно.

# 227
Ноеми, има ли хубави новини?

# 228
Скрит текст:
Лркира. Поизчисти се малко.
еле, и по стени ли маркират?! Боята латекс ли е? Аз успях да измия сополите на Франки с гъба с вода.
Ами да. Ма

Васил Василев, на първа страница има инфо как се чисти маркирано. Материалите са достъпни, и е много ефективно.

Аз четох, че с оцет и амоняк. Чудя се обаче как ще се отрази на паркета и лака.

Холната маса и шкафа с телевизора станаха любимо ново (необследвано съвсем) място за Дивчо.
Снощи се събуждам (задрямала) и той пие вода от моята чаша на масата.
И се моля да оцелее телевизора..
Уж се възпитаваме и не позволявам, но какъв ефект като по цял ден е сам...

# 229
  • Бургас
Мдааам...и Хари пи вода от моята чаша.
Веднъж.
Повече не оставям чаша,до която може да се докопа.
Пия от шише от минерална вода,сменям често шишетата...
Колкото и да го обичам и да спим в едно легло,някак не мога да пия от една чаша с него.Не го целувам и не обичам да ме целува по устата.

# 230
Аз пък си умирам да го целувам по тиквата. И да му мачкам ушите. Май и той обича.
Не обичам той да ме лигави и шкури с тоя бодлив език.

# 231
Смешен е..Хем съм сериозна и в същото време ми е жал.
От два-три дни виждам номера с масата..
Всеки път е Не..и го свалям.  Днес е сърдит. Още му е трудна адаптацията - уикенда в къщи заедно  и през седмицата сам. Вчера си взех отпуск и пак го водих да го обезпаразитят . Натежал е двойно:) Доктора каза, че ще стане голям котарак!
Бяга, приближава ме с извито тяло и подвита опашка..Хем се закача, хем се крие..Като се качи на масата и ми види реакцията е като стрела:) После идва и хапе краката ми закачливо.

Аз го целувам..Като ме буди ме докосва с лапички по лицето..
Но идеята е да има правила..уж

# 232
У нас чашите при надзор само се подушват, облизват си носа и изчезват. През нощта празна чаша от бира или сутрин две глътки кафе са самоубити от зариване.  Счупиха ми чаша на Старопрамен гадовете. Ако има оставена храна в чиния и салфетки - Феликс прилежно слага салфетката в чинията. Колко ядене изхвърлих ...
Вече гледам да няма чинии и чаши по масите в стаите. Кокорчо ако има човешка храна без надзор си хапва.
Въобще забавно е!

Сега са на етап нападение за отстъпване на място за лежане и лапички през вратата. Много са интересни! Тя си му ръмжи да се маха - било от място, храна. Той понякога отстъпва, понякога се бие с нея и я гони. Рядко стават на кълбо.

И двамата се качват по масите. Ако няма чинии и чаши, няма проблем.

Два месеца станаха откакто са заедно. Тригодишната шефка не иска четиримесечния натрапник. Не знам като го кастрираме какво ще се промени.

# 233
Аз днес дадох третото, последно хапче за обезпаразитяване. Хем уж го бутнах в гърлото и му затворих устата, ама тоз дивак не преглъща. Изскубна се и го изплю. Втори път го мушнах в устата, уж го глътна. Дано. Не съм го намирала на земята. До сега се забавлява и скача. Взех му въдицата с мишка за втора играчка, за да си играем заедно. Другата е за самостоятелно ползване Joy
Сега дойде да се гуши. Дава лапичка, за да го хвана за нея.

# 234
Салфетките са любима игра ако докопа. Бе като бебе, а аз създавам на ново навици.
Природата му на ловджия. Крие се и напада от засада. Аз забързана, два пъти го сритах без да искам изскачайки ми. А веднъж как се размина не знам..Затваряйки врата се шмугна и в последния момент я задържах, щях да го премажа Sad

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 22:30 от Рози и Бодли

# 235
  • Бургас
Рози,и аз имах чувството,че веднъж за малко не го премазах и сега не засилвам вратите.Е,и е голям вече...
Не яде от чиниите ни,не ходи по плотовете...Защото е под надзор в кухнята.
В коридора го пускам,вади си някое топче и си го гони.

Тук е със свити уши,защото съм хванала момента,преди да скочи и да ме бие и хапе,на игра надявам се(макар да изглежда не съвсем игрив):

# 236
Редовно го настъпвам. Ходи ми из краката, докато си правя за ядене пак ми е в краката и ако не го видя бива настъпан. Онзи ден не видях, че лапите му са под вратата на гардероба и го затиснах. Доста си поплака миличкия Cry
Сега спи, ама като тръгна да си лягам, той е презаредил батериите и започва да скача отгоре ми. Спя с пръскалката. Като го усетя, че е на леглото пръскам на някъде, произволно и така три-четири пъти и ме оставя намира.

Между другото, Джаста Праста, нещо ми липсват снимки на Мая Grinning

# 237
  • Бургас
Признавам си,че два пъти съм го настъпвала по опашката.
Досега лапи не сме затискали и дано не се случва.
И веднъж явно аз реших да спя отгоре му(обикновено е обратно) и беше изврещял.Не е лесно 80-90 кг да ти се пльоснат отгоре,особено ако си малък и сънен...

# 238
Ох, напомни ми как спях с водно пистолетче в ръка с месеци.. и единият като беше бебе, и другият Joy
 И Ади забравя да си прибере езика, много ми е смешен

Тук на пашкулче

И двамата на арената за битки

# 239
Дивчо ме оставя да спя. Опитва се да ме събуди, погаля го малко, дам му да ме хапе малко по ръката, но скрия ли я, обърна ли му гръб ме оставя:)
Но винаги е в леглото ми:)
Дивана ни е любимо място и на двама ни Simple Smile
Душичка сладка е:heartpulse:

Но не мога да кача снимка..нещо формата не е добър

Общи условия

Активация на акаунт