Любители на котки - Тема 167

• 27 586
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
В българската Икеа няма такива луксове. Само някакво бегло подобие на такава, дори без покрив.
https://www.ikea.bg/products/pet-shop/cat-accessories/lurvig-kas … za-kotka/80376551
Аз отдавна завиждам на твоите, но у нас няма такива луксове.
Току-що пуснах поръчка в Зооплюс. Само на мене ли ми се струва, че цените са увеличени?

# 466
В българската Икеа няма такива луксове. Само някакво бегло подобие на такава, дори без покрив.
https://www.ikea.bg/products/pet-shop/cat-accessories/lurvig-kas … za-kotka/80376551
Аз отдавна завиждам на твоите, но у нас няма такива луксове.
Току-що пуснах поръчка в Зооплюс. Само на мене ли ми се струва, че цените са увеличени?

Без покрив е, защото е предназначено за една от икейските етажерки. Показана е на една от снимките.
Фактически представлява кутия с дупка.

# 467
Така е, но завиждам на холандските къщички на Зак. В Бг за никаква цена не можеш да намериш нещо подобно. Останаха ми очите в коледната - направо си е красив детайл от празничния интериор, за разлика от ужасно грозната лидълска.
Също съм впечатлена от кошницата - легло.

# 468
И струваха 3 евро😊

# 469
Стига бе! Лидълската филцова грозотия е цели 10 евро! Ако пуснат някоя красота, сигурно ще е на трицифрена сума в левове.

# 470
Да, оставете хората да си пишат, който иска да ги прескача и да не чете...
Сега да ви кажа за загубеното коте. Намерил си го е човекът и ето как - след като е обикалял и викал и нищо, цяла нощ е слизал да пикае в близост до входа. И сутринта излязъл и намерил котката да души пиканото. Толкова се радвам!

# 471
LaughingLaughing
Сега да ви кажа за загубеното коте. Намерил си го е човекът и ето как - след като е обикалял и викал и нищо, цяла нощ е слизал да пикае в близост до входа. И сутринта излязъл и намерил котката да души пиканото. Толкова се радвам!
Т.е. съветът е Ноеми да излезе сутринта, да си ГО извади и да се изпишка.... Laughing
Не се заяждам, просто обичам да извъртам смисъла. Laughing
Че и утре е работен ден... Ще шокира доста отиващи на работа...

# 472
Това ме разсмя! 😂😂😂
Не би ми дошло такова нещо на ум.

Относно възникналия казус с Мария, нека не натоварваме темата с това кой какви психо проблеми има. Ако на някой не му е интересно мнението на даден потребител да го подминава. Скролвате малко надолу и готово.

Последна редакция: пн, 06 дек 2021, 17:25 от CoCo`Milk 🥥

# 473
...цяла нощ е слизал да пикае в близост до входа. И сутринта излязъл и намерил котката да души пиканото. Толкова се радвам!

Разсмя ни! На Ноеми ще й е малко по-трудно изпълнението на тайния метод за откриване на изгубена котка Simple Smile

# 474
  • София
цяла нощ е слизал да пикае в близост до входа
Даваш идея на Ноеми?
Разсмя ни! На Ноеми ще й е малко по-трудно изпълнението на тайния метод за откриване на изгубена котка Simple Smile
В името на благото решение ще се намери Simple Smile

# 475
Да събира мат,рял вкъщи и да ръси с него? Simple Smile
Ей, хора, темите наистина имат за цел да ни разведряват. Мигар котките са ни най-важното нещо в живота? Пандемията ни изнерви и ни направи несигурни и угнетени. Благодаря за подарените усмивки!

# 476
  • София
В тоя "пиклив" ред на мисли, да попитам директно Ноеми дали се е сетила да разпръсне малко материал от тоалетничката на Мюсли на стратегически места около блока? Нали някой преди време беше казал за метод за връщане на котки-авантюристки с позициониране на тяхната си тоалетна пред или близо до дома на стопаните, защото котките си разпознавали миризмата на собствената тоалетна?

# 477
Ами не давам идеи на Ноеми, но споделям случката. И аз се чудя как се е сетил тоз човек. Пък какво пречи Ноеми да се изпишка в едно бурканче и да поръси, може и от котешката тоалетна..защо да не се опита всичко?

# 478
Шарки, Ноеми беше писала, че е разпръснала материал от тоалетната на Джинги, за да и замирише на Мюсличка на познато.
Пп Хаха, разсмяхте ме с това човешко пишкане. Виждам Ноеми в късна доба как надига поли край ъглите. Joy Wink
Всъщност, защо пък не, малко пишкано в една бутилка и да се маркират ключови места. Кой знае, може и да помогне.

Пп За Мария - моля ви, бе, хора, оставете жената да си пише. Който му е досадно, подминава и толкоз. Разбирам ви, в смисъл, че и аз си имах "любимка" в темата(някои от момичетата тук сигурно помнят), но прескачайки постовете и, нямам никакъв проблем с нея. Не се четем и сме рахат. Grinning

# 479
Котешката тоалетна ми се вижда добра идея за намиране на котки.
Другият метод също звучи логично. Предполагам и някоя дреха на стопанина и свършила работа, но доколко ще се задържи край блока... Това го знам за намиране на кучета с дрехата - кучкар съм.

Общи условия

Активация на акаунт