Какви подаръци е редно да се подаряват на мъжа

• 12 871
  • 168
  •   1
Отговори
# 105
Тази година за Коледа няма да яде бой, стига му толкова.

# 106
  • пустинята Гоби
Спокойно, бе Дренке, няма да застрелям никой. Просто бях неприятно изненадана. Не очаквах такъв удар под кръста, защото преди 2-3 години пак им подариха раница (която се скъса) и доволно потривах ръце, че ще я заместя достойно.

Органайзера е много добра идея, защото раниците не са от типа с много джобчета, някакви изчистени са. Аз ще си подаря моята, какво да направя. Ще потърся органайзер и съм си записала ел. бележник, ама едва ли ще сколасам. И едни чехли за из нас се надявам да намеря, че гледам неговите са се закъсали. Ще оправя нещата, но вчера бях в шок Scream (за две минути, имам и други грижи в живота за съжаление).

# 107
Да попитам : гравирана запалка, метална, производна на зипо с кутийка и гаранция, струва ли Ви се хубав подарък за запален пушач? Пуши само цигари, не пури. От друга страна, ако е по- шик си мисля, че въобще няма да я използва и ще я зареже някъде да трупа прах. 😅

# 108
Цитат
Вчера на мъжът ми му подариха раница за Коледа от фирмата. Е може ли да са такива безобразници и да ми дублират подаръка. Като я видях, щях да припадна и се развиках.
Ми ще има две. На една жена, ако и подарят да речем чифт ботуши тая седмица, другата дали ще се сърди на още един чифт.
Виж ,ако беше подарък от колежка - тогава се вади сатъра.

# 109
  • Швейцария
Да попитам : гравирана запалка, метална, производна на зипо с кутийка и гаранция, струва ли Ви се хубав подарък за запален пушач? Пуши само цигари, не пури. От друга страна, ако е по- шик си мисля, че въобще няма да я използва и ще я зареже някъде да трупа прах. 😅
Аз съм пушачка и вече няколко мъже са ми подарявали Зипо. Явно те си ги харесват и ще бъдат доволни. За мен като жена с малка ръка формата им е неудобна. Но за мъж ще си е супер.
ММ ми подари запалка, която се зарежда на ток, пали на вятър и не гасне. Смятам, че също е добра идея.

# 110
  • Great Britain
Макита.

# 111
  • Бургас
Мъжете,които пушат,харесват запалки Зипо.Всякакви по-хубави запалки им харесват.
Изобщо се радват на запалки.
Аз обаче отказах цигарите,не искам да купувам запалки,не искам да насърчавам пушенето,че моят мил приятел има нещо като хроничен бронхит и пуши по 1-2 цигари на ден,но си му пречат.

# 112
В такъв случай, добре е не само да не насърчаваш пушенето, но и да насърчаваш активното му участие в оздравителните процеси, подпомагайки това по различни начини.

# 113
Момичета, благодаря Ви много за мнението! Прави сте, но става дума за заклет пушач- човек, който по никакъв начин не можеш да ги накараш да ги откаже, още повече със съвети за по- здравословен начин на живот и обяснения за последиците. Той си ги знае. Понякога хората са такива- мой възрастен роднина ги отказа след 40!!! години пушене, но при някои е излишно да се опитваш.

# 114
Наскоро мой пациент сподели - предупредих жена си, че пуша, да не се опитва да ме отказва. Е, сам ги отказах, благодарение на нейната хитрост.
Simple Smile

# 115
Наскоро мой пациент сподели - предупредих жена си, че пуша, да не се опитва да ме отказва. Е, сам ги отказах, благодарение на нейната хитрост.
Simple Smile
Каза ли повече детайли за самата хитрост?

# 116
Да не е , че пуши само след секс. 😂😂😂😂

# 117
  • Бургас
Чела съм,че един от начините е да му купуваш запалки,цигари...
Обаче не ми се рискува.
Аз ги спрях,защото ми пречеха много.
Всеки си преценява.

# 118
Simple Smile
Каза ли повече детайли за самата хитрост?

Е, много искате.

# 119
Ще потърся органайзер и съм си записала ел. бележник, ама едва ли ще сколасам. И едни чехли за из нас се надявам да намеря, че гледам неговите са се закъсали.
Супер. Не зная дали харесва кожа, но има много красиви (и качествени) от кожа на Hugo Boss (Humanic). Може директно и от сайта да се купят. Доставят 4 до 6 дни за 10 лева.

Да не е , че пуши само след секс. 😂😂😂😂
Joy Joy Joy
Скрит текст:
Разглеждах вчера запалки за дами, има много красиви модели. Една приятелка каза, че си е поръчала от роднините печка за навън, да видим дали ще е огрее. Ето, има хора, които се радват на печка Blush

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 10:34 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт