Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 828
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Слънце, аз пък точно заради певицата се посмях Satisfied От всички изброени няма по-подходяща от посочената. Самото й излъчване се припокрива с характера на героинята.

# 166
Давам си джобните, за да помогна на турските продуценти за закупуването на “Трима братя, три сестри”!!!
Аз този “Три съдби” не съм го гледала, но Есмералди, Росалинди не подминавах 😀

Бро, нека, когато изпълняваш нещото, да си забравиш за Серенайката.. Той и Мурат става за певицата, защо не го предложи и него 🤓

# 167
Мурат да се яви на кастинг за ролята на Армандо Наваро. Joy

# 168
  • София
Серенайката и Мурат може да участват и двамата. Накрая ще се съберат да ближат раните си. Доста семейно стана.

# 169
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с добро настроение и много положителни моменти Wink

# 170
Добро утро момичета . Пожелавам ви един усмихнат ден с този пред.асен колаж на Ханкер.

# 171
Привет и от мен.  Coffee

# 172
  • София
Добро утро, момичета! Two Hearts Лек и успешен ден ви пожелавам! Smiley

# 173
Добро утро в първия ден на последния месец 🍀

С един червенокоско

И неговият пораснал племенник

Тео е един малък голям сладур. Мамина душичка 😍💗🤗

# 174
Скрит текст:
екември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора.

Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини.

Декември е (равно на) сметки. Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания. Всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме. Всяка неказана дума и закъснял жест. Онзи телефонен разговор, който пропуснахме.

Пътуването, което не направихме. Работата, която не приехме. Думите, които не казахме.

Декември е обещания. Наравно стари и нови. Да бъдем по-добри. По-щедри. По-благодарни. Да мечтаем повече. Декември е поглед навътре. Носталгия по детството. По това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме. По приказки с щастливи начала, не краища. По онова утре, което все търсим и все не стигаме.

Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало. Прошка. Декември идва и си отива като сън. Всяка година се питаш кога пак стана Декември. Никога няма да разбереш. Sparkling Heart

из "Разпилени парченца..." на Мария Василева

Добро утро и от мен!

# 175
От сторито на Ханде

# 176
  • София
Красавицата ни...

# 177
Скрит текст:
екември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора.

Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини.

Декември е (равно на) сметки. Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания. Всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме. Всяка неказана дума и закъснял жест. Онзи телефонен разговор, който пропуснахме.

Пътуването, което не направихме. Работата, която не приехме. Думите, които не казахме.

Декември е обещания. Наравно стари и нови. Да бъдем по-добри. По-щедри. По-благодарни. Да мечтаем повече. Декември е поглед навътре. Носталгия по детството. По това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме. По приказки с щастливи начала, не краища. По онова утре, което все търсим и все не стигаме.

Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало. Прошка. Декември идва и си отива като сън. Всяка година се питаш кога пак стана Декември. Никога няма да разбереш. Sparkling Heart

из "Разпилени парченца..." на Мария Василева

Добро утро и от мен!

Марги, това е невероятно, вземам си го 🌼🌺

Обсъждали сте латино сериалите 😋
Веднага се сещам за "Вдовицата в бяло"
 Керем като Диего Бланко, а Ханде като Алисия Гуардиола 😄

Любимият ми сериал от младостта. Имаше и една руса фльорца Илуминада дето беше сгодена за Диего, а накрая се влюби в брат му Амадор - та може Серенай да я изиграе 😁😁😁

# 178
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus Relaxed

На мен много ми харесваше навремето "Моя сладка Валентина" с Хуан Пабло Раба и Наталия Стрейгнард. Бързах да си тръгна от СИП в училище, за да го гледам. Явно продължавам с тази практика и до днес. Trollface
Или "Жената на моя живот", пак със същата актриса. Нали за Керем Ханде е такава. Trollface

От стори на Ханде

# 179
  • Кърджали
Леле, изпуснала съм да се преместия в новата тема
И се чудя що изведнъж спряха известията за ноеи отговор.

Общи условия

Активация на акаунт