Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 798
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
SCK спечели категорията, Ханде говори няколко секунди
А? Аз вече се напих, те награди ни дават. След два часа…
И какво се оказва - сериалът, чикто актьори явно нямат заслуги за успеха му, печели награда.. 😀
Мдам, за всеки по нещо. Едно време така даваха нагрдите на Планета 😀😀😀

# 286
Да припомня малко постиженията. Trophy Ей така, да им се радвам. Trollface

# 287
За престижността на една награда винаги има един двоен стандарт. Ако любимците на феновете спечелят, то наградата е най престижната на света дори и за пръв път да я чуват 😄  А пък , ако не спечелят дори и Оскар да е ще бъде най незначителната 😂

# 288
Много се радвам, че спечелихме поне една награда. Не съм разочарована в никакъв случай. В крайна сметка Ханде и Керем вече имат най-ценната награда-любовта и подкрепата на публиката.🏆🥰
Ето и клипчето, в което Ханде благодари за наградата. За първи път я чувам да говори на английски. Доста се усеща турският акцент.😁
https://twitter.com/HankerSource/status/1466487875910918150?s=20

От стори на Керем

# 289
И какво излезе - "този тъп сериал" все пак взе награда 😜
Да са живи и здрави хейтърите...... 😉

# 290
Много светло при Ханде 😏
Да предполагаме ли колко е репетирала да каже тези думи? Ама тя си има учител, няма какво да я мислим 😀 Ако някои хора бяха на нейно място, нищо че знаят 5-6 езика, щяха да се преструват, че не разбират, само и само Керем да им говори на английски 😀

# 291
  • София

Тази вечер Керем пее! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 292
... просто за мен не е логично, ако актьорът, актрисата и сериалът нямат нищо общо помежду си.
И аз така, не откривам логика и са ми някак нагласени подобни награждавания. Баш като на Пайнера. Joy

# 293
  • София
Ето какво ни изчурулика на английски Бамби:
„Здравейте всички, благодаря ви много за тази награда. Толкова се радваме за вашата подкрепа. Продължавай да ни подкрепяте?".
След това тя казва на испански" „Много благодарности“
.

Е така е, който знае езици, може да си позволява да благодари.

# 294
Уф, стана ми зле, Керем пак заговори на английски 😏😃☺️

# 295
  • София
Уф, стана ми зле, Керем пак заговори на английски 😏😃☺️

# 296
Родени един за друг и точка! Sparkling Heart

# 297
Да им е честито наградата на нашите. Те го заслужават напълно.

# 298
  • София
Най-добра чуждоезична теленовела "Почукай на вратата ми"!

Били са на кино заедно с Гамзе и Джанер и след това купонясват. Ханде направи обръщението със същият тоалет от награждаването преди няколко дни. Керем в прекрасен спортно елегантен стил.  Нека разпускат. Полага им се след една много тежка и същевремено много успешна година. Чакаме ги догодина с нови проекти, както професионални така и лични.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 23:16 от БлагаВест

# 299
Здравейте и от мен прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Да им е честита новата награда на нашите сладури. Както каза и О.А няма по- голяма награда, от любовта на феновете за един добър артист. А в личен план те спечелиха още по-голяма, когато се погледнаха с различни очи и се събраха заедно, а това зарадва и нас феновете. За това ние само можем да им пожелаем, занапред винаги да са заедно и да стават все по -добри, а ние да ги чакаме с нови проекти, а може и с други хубави новини. Както казват старите хора, живота ще покаже.

Общи условия

Активация на акаунт