Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 748
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Продължавам да чета и да се ровя из интернет пространството. Всички са единодушни, че тази година "Златната пеперуда" е пълен провал. Никаква организация, наградите не са раздадени на когото трябва. Не визирам само нашите ХанКер. Айча може да е добра, но чак да бъде избрана за най-добра при положение, че сериалът в който играе е с уникално нисък рейтинг. Канал D са си раздали наградите както им харесва. Сега изгледах един репортаж на турски журналист. Той е потресен от всичко което се е случило снощи. Напълно подкрепя това, че ХанКер не са дошли. Иронично коментира, че ако не е била тази актриса с деколте, което почти нищо не скрива, сигурно няма какво да коментират. Цялата организация е под всякаква критика. Пристигат някакви, заминават други. суетене, никакъв ред. Провал! Панаир на суетата. И сега се радвам че нашите не отидоха. Чета и коментарите на хората. Всичките са сходни и обединени в едно, че наградите са отишли не там където е трябвало. С изключение на Чаалар Ертогрюл. Нали затова имаше предварително гласуване. Аз следях резултатите. ХанКер водеха убедително. И изведнъж други печелят.
Накратко един фен е написал:  İyi ki gitmediler helal olsun 🤘🤘🤘🤘 Hanker (Добре, че не отидоха  Hanker)
По звучен шамар за организаторите от този няма.
Наградата е от милионите фенове на ХанКер по света. Испания, Италия, Бразилия в момента са жестоко изненадани от това което се случи. Айча дори не я познават. Но за Ханде и Керем не спират да говорят.

# 496
Здравейте момичета,
включвам се по никое време 😃
За наградите доста сте писали, няма какво по-различно да кажа.Но искам само да ви споделя, мисля, че и друг път съм го казвала, че благодарение на този сериал аз също успях да излезна от един труден период. Както Марги каза. Започвайки да го гледам сякаш се завърнах към себе си, припомних си лудостта покрай латино новелите едно време 😁 и най-вече започнах да се радвам повече на всичко. Не всеки филм може така да ти въздейства и да те плени.Затова наистина се чувствам късметлийка, че го намерих в точния момент, намерих Вас, с които следенето му беше изключително интересно, приятно, задушевно, забавно 😁 И още нещо... за кръщенето на сина ми/миналата година/се вдъхнових от стайлинга на Еда 😆 по-точно специално си търсих украшения, защото ми направиха впечатление в сериала обеците, колиетата и т.н. Предвид фен базата и огромната подкрепа, която получаваха и получават все още, съм сигурна, че на много хора така са им се отразили.
Мисля, че това наистина е сериал, който ще си остане в историята като един от най-успешните ромкоми. Дори и с някоя награда по-малко 🙂

# 497
  • София
Дори шоуто на Беяз не е могъл да се въздържи. Ето неговият ироничен коментар.

"Романтичен пънк".  
А отдолу е написал: "Не мога, ако не кажа"

Животът си продължава. Керем отговори на Ханде.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 09:15 от БлагаВест

# 498
Диди, понеже не отговори на въпроса ми , който си беше съвсем нормален въпрос , побърза да се обидиш и да развееш бяло знаме. Сега ще си пиша малко сама, защото си нямам друга работа, а пък ти може просто да ме прескочиш. Когато питах какво за теб е "фалш еуфория, в която не вярвам от ден едно" подозирах , че имаш предвид не фенската еуфория, защото тя е очевидна, а еуфорията на Керем за образа му на Серкан Болат. Според мен ти мислиш, че Керем е направил някакъв компромис със себе си за тази роля ? Че не е доволен от ролята си и само се преструва на доволен ? Че за него това е било загуба на време и не му е донесло нищо? Ако наистина мислиш така , би ми било интересно да разбера защо го мислиш. Но , разбира се , няма как да знам какво мислиш, когато винаги заставаш в отбранителна позиция.

Ето аз сега ще си кажа какво мисля ,  мисля че ролята на Керем в "Aynen Aynen" е пълен шит. Не харесвам такъв тип сериали,  с глупавите си шеги ме карат да се чувствам тъпа (взето назаем от Алекс Joy). Нито сценарият ми харесва , нито нищо , гледах няколко серии, не е като да нямам поглед. Но също така съм сигурна, че Керем е умирал от кеф, снимайки този сериал, наслаждавал се е на всяка минута , без изобщо да му пука този сериал успешен ли ще е или не. Не ми изглежда на човек, който прави компромиси със себе си, да приема роля, която не му допада. Сам казва, че за него Серкан Болат е бил предизвикателство и нямат нищо общо помежду си. Лесно няма в тази професия. Единственото лесно е да играеш себе си, предполагам. Joy Всяка роля коства на актьорите много труд и мисля, че трябва да уважаваме изборите им.

# 499
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Wink

# 500
Добро утро! Хубав ден...

# 501
  • София
Здравейте и добро утро! Smiley Да е лек и спокоен денят ви! Heart Exl

Една година от снимките Best Couple Of 2020 на списание HELLO Revolving Hearts

"Across empty miles you know that is real! It’s out there waiting soon to be revealed.
Somewhere there is new love!A heart that beats true Somewhere there is great love
."

В допълнение към клипчето на Диди Stuck Out Tongue Closed Eyes

SenCalKapimi, EdSer, HanKer  You are the meaning of love Sparkling Heart
Вие сте  дефиниция на любовта Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts
Скрит текст:
Не ми звучи много добре това определение, но не мога да намеря по-подходяща,
"смисъл" не става, защото според мен и за мен те олицетворяват любовта във всичките й аспекти!
Sparkling Heart

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 11:37 от Dilemi

# 502

Една година от снимките Best Couple Of 2020 на списание HELLO Revolving Hearts

"Across empty miles you know that is real!It’s out there waiting soon to be revealed.
Somewhere there is new love!A heart that beats true Somewhere there is great love
."

❤❤❤❤

Добро утро! 💌

# 503
  • София
Привет от мен в снежна София, момичета. Пожелавам ви един много спокоен и успешен ден.

Поли, напомни ми за тази прекрасна фотосесия. Толкова красиви снимки скоро не съм виждала.  Каква любов излъчваха, каква нежност и страст. Чудех се, как много хора не виждаха и се съмняваха, че между двамата вече отдавна се е зародила любовта.

Алтан Дьонмез говори за Love Dogliktir и Offline Love, които ще бъдат заснети заедно от Braveborn Films и Adg Medya. Дьонмез каза: "Имаме филми подготвени за цифровата платформа. Снимаме книгата "Офлайн любов" за цифровата платформа."

А Керем рано, рано сутринта ни е споделил в сторито си една прекрасна дъга.
Хората вярват, че мине ли човек под дъгата, всички негови желания се сбъдват. Също така, че тя е като символ за щастие, път, посока. Дъгата е символ на надеждата за утрешния ден.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 10:29 от БлагаВест

# 504
Да припомня, че въпросния филм/сериал "Офлайн любов" ще е по книгата "Çevrimdışı Aşk" на Şebnem Burcuoğlu. Същата авторка, която след излизането на първи епизод на "Ada masali"  (Приказка на острова) каза, че вижда плагиатство на работата й, защото историята на сериала започва по същия начин , както започва и нейната книга, точно тази , която Керем преди много, много време обяви, че ще филмира. Тогава много фенове се обърнаха срещу "Ada masali" и почнаха да шипват конкуретния сериал в този ден. Joy
Доколото разбрах историята около книгата е същата като в сериала, но с разменени роли. В книгата главният герой е работохолик, който живее в големия град и мечтае единствено за израстване в кариерата, зарича се , че никога няма да живее далеч от града. Главната героиня живее първобитно и органично в малък крайбрежен град на Егейско море. На мен лично ще ми е интересно да видя какво е привлякло Керем да екранизира тази история и до каква степен прилича на" Ada masali" , който започна доста силно с първите си епизоди.

# 505
Здравейте

Керем отново е на тренировки
https://twitter.com/i/status/1468124971394564097
https://twitter.com/i/status/1468124904755286017

https://twitter.com/i/status/1423619241207635970
 #SenÇalKapimi ще бъде излъчен в Румъния много скоро, по щастлив канал с името "Dragostea plutește în aer" /Любовта е във въздуха.
https://twitter.com/i/status/1467910152997281799

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 10:24 от sani1212

# 506
  • София
Поли, тази книга може да се филмира по различен начин. Като хванат основната мисъл, така могат да извъртят сюжета и да се получи нещо съвсем различно. Още повече, че това ще бъде филм, а не сериал и няма да се налага да се разтяга и разводнява историята.

А наш Керем яко тренира във фитнеса.

Последна редакция: вт, 07 дек 2021, 10:31 от БлагаВест

# 507
Според мен Керем ще си я направи 1:1 историята или поне , ако има промени, те ще са с участието на авторката , защото тя ще участва активно в процеса. Лошото е, че "Ada masali" излезе преди това и хората може да кажат "ей, вижте ги тези как копират". Joy Щом самата авторка казва, че вижда плагиатство в замисъла на историята, очевидно има такова, а на великите продуценти и сценаристи не им прави чест да ползват чужди идеи, представяйки ги за оригинални.

# 508
  • София
Да припомня, че въпросния филм/сериал "Офлайн любов" ще е по книгата
"Çevrimdışı Aşk" на Şebnem Burcuoğlu.  

Beyaz Show 12 апр. 2014 г.
Şebnem Burcuoğlu, Hande Doğandemir и Kerem Bursin
Sunglasses

# 509
Мikipoli,абсолютно съм съгласна с написаното от теб.

Общи условия

Активация на акаунт