Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 730
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте

Hector Animal Paw Prints

Всички отидете на страницата @/ divinity_es в Instagram, следвайте страницата и след това в историята гласувайте за #SenÇalKapımı (Любовта е във въздуха)
https://instagram.com/stories/divinity_es/2717607938122221711?ut … _medium=copy_link

# 121
Добър вечер момичета!
Прекрасна Ханде

Красавецът Керем

И в медиите........... Напълно заслужено.

# 122
Ханде е номинирана за „Най-добра актриса“ на наградите за социални медии, организирани от ITÜ Management Engineering Club. Церемонията ще се състои на 18 декември
 Само  студенти, които учат в ITÜ, могат да гласуват https://sosyalmedyaodulleri.com/oy-ver/

# 123
sani1212 Значи ние не можем да гласуваме така ли?
Попаднах на това в интернет но какво означа ако някой има информация нека сподели

# 124
  • София
azisiq Laughing midnight__sun обясни по-рано днес Smiley

Днес както се е тръгнало, ще съм активна в темата. Satisfied

Bugün açıklanan #IMDb Starmetre sonuçlarına göre #HandeErçel tüm dünyada 11 milyonu aşkın isim arasında 158. oldu ve kariyer rekorunu kırdı.

Според резултатите #IMDb Starmetre, обявени днес #HandeErçel, се класира на 158 място сред повече от 11 милиона актьори по целият свят и счупи рекорда си в кариерата.

# 125
  • София
Качвам един клип с участието на Керем. Само не мога да се сетя от кой негов сериал е. Ето такава роля на Керем много му върви. Очаквам да го видя скоро в нов проект. Разбрах, че неговата продуценска къща е купила правата върху някаква известна книга. Очаква се да бъде филмирана. 

https://twitter.com/hoopdedim_/status/1465334811623624707

# 126
Клюка:
В Туитър  се разпространяват слухове, че Ханде ще стане партньорка на Толги Саръташ в новия проект на Ay Yapım, наречен „Една внезапна нощ” / „Bir Gece Ansızın”.

Wink

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 19:39 от mi_si

# 127
  • София
Ако това е вярно, аз ще се радвам. Защото с Толга, Ханде имаха много добра стиковка в сериала "Дъщерите на Гюнеш". И двамата играха чудесно. Имаше я и химията между тях. Хайде дано!

# 128
azisiq Laughing midnight__sun обясни по-рано днес Smiley

Днес както се е тръгнало, ще съм активна в темата. Satisfied

Bugün açıklanan #IMDb Starmetre sonuçlarına göre #HandeErçel tüm dünyada 11 milyonu aşkın isim arasında 158. oldu ve kariyer rekorunu kırdı.

Според резултатите #IMDb Starmetre, обявени днес #HandeErçel, се класира на 158 място сред повече от 11 милиона актьори по целият свят и счупи рекорда си в кариерата.

Така ли ? Извинявам се, ще погледна по назад в темата благодаря
Красива и безгрижна както винаги

# 129
Не ми харесва да повтарят двойки , още повече ,че вече не са онези младежи от Гюнеш , нали ? Той е много талантлив , но не достатъчно блестящ за нея . За нея трябва някой красавец , определено доста висок . Иначе няма да възприемем двойката , ще страдаме по ХанКер Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

# 130
Немога да им се нарадвам , кога ли ще започне и в България да се излъчва

Малки фъстъчета

Красива усмивка

Прекрасни

По време на рождения ден мах паднало голямо похапване на торти

# 131
# 132
И из не съм мн ентусиазирана Ханде и Толга да играят пак заедно. Thinking И според мен е нисък за нея. На мен ми се иска да играе с Арас , макар че и той е нисък и бейби фейс , но пък е много добър и вече са снимали реклами заедно , тъй че се знаят. И най-важното, той също е обвързан , тъй че няма да има любовни спекулации Joy

Фили, като казваш висок мъж аз само за твоя любимец ОнурТуна се сещам Joy той май и за Ханде ще е много висок, Joy поне ще си носи токчетата спокойно. Харесвам го и него като цяло , но очите му...плашат ме. Joy

# 133
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Simple Smile

Gift Heart

Ханде  достигна 25,7 милиона последователи в Instagram

# 134
Добро утро момичета!
Остава малка време до наградите. В четвъртък 8.00 турско време.
Дали Ханде и Керем ще присъстват?

Общи условия

Активация на акаунт