Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 711
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Налбантова, много добре си го написала. Предполагам на всички фенове ще ни е странно първоначално да гледаме Ханде и Керем с различни екранни партньори. Дори е неизбежно, имайки предвид, че това тяхното не беше само актьорска игра, те изживяваха любовта си на екрана и това още повече допринесе за еуфорията. Може и да ги приемаме като едно цяло, но те са отделни личности и всеки трябва да продължи кариерата си поотделно.
А за евентуалния проект, предполагам е нещо доста добро, щом е променила плановете си за образование. Тя сподели, че със следващата си роля иска да надмине не само очакванията на зрителите, но и своите, та този път със сигурност няма да е някой ромком. Нали й липсва героинята й от "Халка"-Мюжде, та може да е нещо мафиотско.🙃
Интересно дали ще е за някоя платформа, или за телевизия. Силно се надявам да е първото, понеже с тези рейтинги по ТВ до гуша ми дойде.😁

По Канал Д вече рекламират награждаването на Пантен, което е тази неделя. Излъчването ще започне в 19.45 турско време, това ще рече 18.45 при нас. Нямам търпение и се надявам журито да е безпристрастно, иначе много ще се разочаровам. Трябва да оберем наградите!🏆

# 106
Ханде е печелила вече 2 пъти награди "Златна пеперуда" , за ролите й в "Дъщерите на Гюнеш" и "Любовта не разбира от думи" , сега ли няма да вземе, при толкова успешен сериал ? Със сигурност ще вземат награди , но колко от тях не знам , бяхме номинирани в доста категории. Стискам палци и за Мая , сценарий на Айше, музиката на Айтекин , режисурата на Алтан. Всички те заслужават. Hands Clap Особено, ако спечелим за музика , това ще бъде голямо признание , за първи път в турски сериал да се използва толкова много англоезична музика , аз лично не знам за друг такъв. С две думи феномен сме си, колкото и да не им се иска да признаят някои хора. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 107
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

# 108
  • София
Nature Star Добро утро, момичета! Nature Star

Лично аз смятам, че им е рано за нови роли. По ред причини. Първата - твърде малко време е минало от последния им супер успешен проект, благодарение на който се превърнаха във всеобщи любимци. Второ, нужно е време да се подготвиш за нова роля. Поне няколко месеца. Тези доводи важат обаче само, ако става дума за сериал по телевизията. Ако говорим за дигитален проект или игрален филм, съм за. Но за нов телевизионен сериал им е рано още. Мое мнение. Все пак им желая успех. Simple Smile

Усмихнат макар и дъждовен ден на вас!

# 109
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Cherry Blossom

Не знам дали е рано за нов проект или дали за мен е много рано. Smiley Май е второто, понеже не мога да ги разделя все още в отделен проект. Като гледам, другите турски актьори колко време изчакват да се включат в нов сериал, ние даже сме изтървали влака. За месец много от имената им влязоха в нови сериали. На Токио по принцип му е вярна информацията. Щом го е написал има нещо, но сигурно ще е сериал за началото на 2022. Така че половин година ще е минала от "Почукай на вратата ми". И не върви Ханде или Керем да не приемат да участват в серил, който им допада и е с потенциал, само заради факта, че не е минало много време от последния такъв. Заслужават да берат плодовете от труда и успеха си. За мен сега им е времето! Иначе и аз предпочитам за платформите. Увиждат ми се двучасови епизоди и не мога да се притеснявам дали тази седмица ще ни има, а другата дали няма да ни бият шута. А и темата искаме да върви напред. Хубаво е да имаме материал за обсъждане. Satisfied

Между другото, Фокс отмени сериалa с Хазал Кая и Буура Гюлсой (Азизе) след 5 епизод. Всъщност Фокс са отменили цели 5 сериала след нашия.

https://www.instagram.com/p/CW1M6eovZbr/

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 11:30 от midnight__sun

# 110
  • София
Да, вчера гледах ето тази статистика:

Този сезон Фокс са направо безкомпромисни. Засега те са каналът с най-много преждевреннно приключени сериали тази есен. След излъчени 2-3 епизода решават дали ще продължат или спрат даден сериал. Тези с рейтинг под 3, който спада с всеки изминал епизод след първи, го спират. Касапница е направо и феновете са бесни. Но така става, когато се бълват сериали на конвейер. Дори да има някой смислен, с хубав сценарий и добър актьорски състав, окапва в по-натоварен ден. Конкуренцията е голяма, а и забелязвам, че в момента в Турция на почит са историческите сериали, криминалните драми и тежките семейни драми. Ние оцеляхме благодарение на международната подкрепа. Но това си е феномен, който не знам дали скоро ще се повтори. Wink

# 111
Днес както се е тръгнало, ще съм активна в темата. Satisfied

Bugün açıklanan #IMDb Starmetre sonuçlarına göre #HandeErçel tüm dünyada 11 milyonu aşkın isim arasında 158. oldu ve kariyer rekorunu kırdı.

Според резултатите #IMDb Starmetre, обявени днес #HandeErçel, се класира на 158 място сред повече от 11 милиона актьори по целият свят и счупи рекорда си в кариерата.

# 112
Привет и от мен Coffee

Както казва Миси - "схемаджиите" ги няма да умилостивява  Фокс и сега всички го отнасят.

# 113
Последните години Фокс бяха шампиони по успешни сериали , за разлика от този сезон .
Но прекалиха с многото сериали и си го получиха .
Стискам палци на новия сериал на Онур - Затворника , корейският е бил голям успех , но тук зависи от адаптирания сценарии . Обаче ме е яд ,че загрозиха красивия мъж е чичови мустаци , дано в последствие остави и брадата . За да има разлика от преди и след в живота на героя ...
Представяте ли си Керем с рижавите мустаци без брада . Като Иванушка от колхоза Stuck Out Tongue Winking Eye
Здравейте дружки Hug , лека седмица

# 114
О, не, не искам да го виждам с мустаци Joy според мен на никой млад мъж не му стоят добре , но на дядовците са ок, нека останат за тях Joy
Леле, чак и Хазал ли не издържа на рейтинга, странно ми е , предвид, че май даже вече бяха почнали предварителни продажби в чужбина, както и със сериала на Елчин Сангу Thinking ето, поредното доказателство, че колкото и успешен актьор да си , колкото и фенове да имаш , това не гарантира абсолютно нищо за бъдещето на сериала, в който участваш.

# 115
И това показва за пореден път ,че Вратата е едно голямо изключение Grinning Heart Eyes

# 116
  • София
И аз съм изненадана, Мики. Някак си бях убедена в успеха на сериал с този актьорски състав в комплект - Буура, Хазал и Озан. Ама не било. Confused

Жалко за целия екип! И на този сериал, и на всички, спряни в нищото. Много е тъпо, обсъждали сме го вече. Ние наистина сме късметлии. Изкарахме си два летни сезона, целия зимен + почти целия пролетен. Simple Smile

# 117
  • София
Какво значение има световният фендом. Ако не беше той, сериалът ни висеше на косъм. А за да се харесва толкова много, за това допринесоха и нашите прекрасни Ханде и Керем. Колкото и да плюят, особено по Ханде, те берат плодовете от труда си. Такава харизматична двойка скоро не съм виждала. Такава бяха Неслихан и Бурак в "Кара севда". Но тук при ХанКер освен харизма основна роля изигра и това, че двамата се влюбиха и неминуемо това  се предаде и в играта им.

# 118
Animal BeeПривет и от мен в този дъждовен ден.
Flowers HibiscusЗа тези които се интересуват от анализите на Филан/филан.
https://www.youtube.com/watch?v=Lh73WmjhGFI
Хубава седмица!

# 119
  • София
Я кого са изловили в МОЛА папараците, Башак и Чааръ. Те официално също са двойка оформила се от СЧК. Много успешен ще се окаже този сериал. Освен награди на килограм вече има и две влюбени двойки. Хайде да е на късмет.
Само така и не можах да разбера, как папараците знаят в кой мол коя двойка ще се появи. Или просто си седят там цял ден на кафе и на късмет. Все някой ще влезне да пазарува. Лошото за тези папараци в случая е, че нашичките много не ходят по молове и ресторанти.

Общи условия

Активация на акаунт