Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 708
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Стори от Ханде

# 91
  • София
Празненствата не свършват. Този път е с Рачел Араз. Тя е приятелка на Ханде още преди да започне СЧК.  Приготвила е торта специално за рожденият ден на Ханде.

Твърдят, че на тази снимка е Керем.

Вчера Рачел е празнувала годишнина от сватбата си и Ханде е поздравила в инстаграма.

Тази Рачел е създател на цифрова платформа за реклама на нейни изработки на етажерки, шкафове и др. за лесно подреждане на тоалетни принадлежности на всяка жена. Фирмата й се казва " DOLAP DÜZENLİYORUM"  или "Правя шкафове". Качила е в YouTube рекламен клип за нейните етажерки.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 00:42 от БлагаВест

# 92
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много вълнуващи моменти и добро настроение Wink

# 93
  • София
Здравейте! Grinning Прекрасен неделен ден ви пожелавам. Heart Eyes

# 94
Bell Игра с клавишите и музика докосваща сърцето ти. Предложение за брак. Сериал. Погледи зад екраните следящи всяко изражение на актьорите. Реалност, караща те да искаш да го изживееш с тях. И им вярваш, защото те не играят, а извървяват пътя на влюбени един към друг, преди  да се слеят душите си.
Bell Добро утро на всички, които вярват и мечтаят зад…пердетата.
Bell P.s. Нямам клипче от предложението за брак от епизод 27 /Керем зад пианото/, но пък илюстрирам евентуално продължение, което с днешна дата е напълно реално.
Бъдете здрави, влюбени и все така реални.  /аз си чакам пеперудите/

Hands Pray Ако някой има песента и гифчето от този момент -  епизод 27, моля да ми го изпрати.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 12:28 от st_ina

# 95
st_ina, тези пердета от кой епизод са?! 🤩 За една прЕателка питам, че не ги била виждала 🧐

Ханде не се ли умори да духа свещи? Седмица яли, пили и се веселили… Представям си за 30годишнината й какво духане ще пада 😀

# 96
Керем в туитър

# 97
  • София
Голямо празнуване му направиха ХанКер. Много торти, много гости, малко усамотение. Прекрасни дни, които винаги ще си ги спомнят. Обичани са от доста хора. Имат много близки и приятели, с които да се веселят.

Една кратка ретроспекция на изминалите дни...

# 98
От сторито на Керем. Какво ли иска да каже?

# 99
  • София
Скрит текст:

Подкрепя идеята "Живея без рак"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Обичам го това семейство Йълдъръм. Животът им в един ден по минути...

След основният ремонт в дома им е време за почистване и подреждане. В това начинание са включени всички. Но първо закуската, за да имат сили за работа.

Време е да се облекат и да си сложат кърпите. Мави и Азул участват активно в почистването.

Време е за почивка и заслужен обяд.

И една биричка...

Вече може да вали. Инженерна проекция на гръмотевица...

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 14:56 от БлагаВест

# 100
Скрит текст:

Подкрепя идеята "Живея без рак"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Обичам го това семейство Йълдъръм. Животът им в един ден по минути...

След основният ремонт в дома им е време за почистване и подреждане. В това начинание са включени всички. Но първо закуската, за да имат сили за работа.

Време е да се облекат и да си сложат кърпите. Мави и Азул участват активно в почистването.

Време е за почивка и заслужен обяд.

И една биричка...

Вече може да вали. Инженерна проекция на гръмотевица...

Благодаря за превода и информацията.

# 101
  • София
Здравейте! Smiley Желая ви приятна неделна вечер. Stuck Out Tongue Closed Eyes

28.11.2020  20 епизод
Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı

Aytekin Ataş - Söylenmemiş  НЕИЗКАЗАНО

Скрит текст:
Аз съм в странен свят
Не знам нито път, нито следа
Вие съществувате, следвайте ума си
Един ден и аз ще дойда

В ада на неизказаните думи
Изгарям, голям съм
В морето от неизказани мечти
Нося се, сърцето ми е малка лодка

Времето на една древна любов
Гмуркам се в необятното
Надявам се на познати гласове
Жаден съм

В ада на неизказаните думи
Изгарям, голям съм
В морето от неизказани мечти
Нося се, сърцето ми е малка лодка

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 18:22 от Dilemi

# 102
Аз се чудя защо не получавам известия, а май съм пропуснала, че имаме новс тема... ❤

# 103
Според поста на Dedikoducu Çocuk скоро може да очакваме нов проект от Ханде.🤩

И един туит от 23 този месец.
"Днес чух нещо, но без да съм напълно сигурен няма да пиша, нека само да кажа Ханде Ерчел..."

Тя наскоро спомена, че чете някои сценарии, но нищо не било сигурно все още. Може и новината да е вярна.👻Ще почакаме и ще разберем.
Аз лично ще се радвам, ако я видим в нов проект, макар че са минали едва 3 месеца от края на СЧК и не знам до колко е редно да скача в друг проект. Но пък нека се възползва на макс, докато все още е на върха на популярността.😁

# 104
О.А, това си мислех и аз, когато казаха, че няма да учи в Америката. Вероятно има нещо, което ще я задържи в родната Турция.
Те трябва да продължат да работят след този сериал. Вярно, влюбиха ни в себе си като Еда и Серкан, но за мен ще е много трудно да свикна с другите им роли, особено разделени… Не обичам промените, а тези са ми адски странни. Ще сравням с преди, ще търся неща, които съм виждала преди и, ако не ги видя, ще ми е трудно да гледам.
Пример ще дам с Демет. От романтична комедия… в тежка драма. Нямаше много време между сериалите. Дори не очаквах, че толкова добре ще си играе ролята. По мое мнение. Трудно ми беше да я гледам така, но не го догледах по други прочини.
Очаквам, че и с Ханде и Керем ще е така, но животът продължава, няма как винаги да са Еда и Серкан. Макар че за мен ще са винаги Еда и Серкан 😀 Ама това съм аз… както споменах - ненавиждам промените и затова исках този сериал да бъде турската версия на “Дързост и красота”. 🤓

Общи условия

Активация на акаунт