Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 824
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • София
На мен май “Трима братя, три сестри” ми е топ любимата теленовела от детските години. Дори си спомням, че си бях свалила всички песни от сериала на mp3-ката и ги знаех наизуст. Мисля, че заради този сериал избрах да уча испански. Вече знаех италиански и реших, че лесно ще науча испански. Много харесвах актрисите, които играха Норма и Химена, а във Франко бях влюбена. Не случайно избрах Керем за тази роля. Grinning

Нашите са много тихи. Нямам търпение за поредните награди, за да им видим физиономиите. Че са толкова пестеливи откъм снимки. Особено Керем.

# 181
Момичета Hug с новите роли и тяхното разпределение ме разсмяхте - наистина 3те сестри са подбрани супер , за братята , Ибо е надхвърлил възрастта , дайте и на Демет Джан Яман Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Но се радвам,че аз ви провокирах с предложението за висок партньор Smiley за Ханде .
Трябва да напишем на Асена Б. и Фатих Аксой ,че трябва да включат Ханде за партньорка на Онур в Затворника . И без това им е важно този проект да е успешен , защото Фокс имат проблеми със сериалите напоследък Satisfied
Тя ще вдигне рейтинга , убедена съм ,че Аксой и Асена са изкарали доста пари от Вратата Grinning
И ще може да си ходи на много високи токчета и платформи на воля Stuck Out Tongue

# 182
Моя сладка Валентина ми беше много любим тогава ❤
А Демо няма да се съгласи сигурно пак да играе с Джан, така че Ибо си е най-добре. 😀

# 183
  • София
Аз съм окей с Джан. Би било доста забавно за мен да видя Джан и Керем в общ проект. Grinning А и ролята на Оскар определено би паснала на Джан. Wink

Сега сериозно - интересно ми е да видя избора и на двамата за следващи проекти. Каква роля ще изиграе Керем, в какъв проект, с кого ще си партнира. Ханде също. Сигурна съм, че няма да се хвърлят на първото предложение. Всичко ще е добре обмислено. Simple Smile

# 184
Ех, колко назад се върнахме, имам чувството цяла вечност е минала оттогава... Фили ти ни пусна мухата Sweat Smile
Някои от заглавията ги знам, други не. За Трима братя, три сестри и Вдовицата в бяло (римейка обаче с Итати Канторал) със сигурност се сещам. Както и много други... Обаче за разлика от турските сякаш бяха някак по-наивни и актьорите не толкова въздействащи.

# 185
Знаете ли как научих испански  ? От телевизия tve с испанските и латино сериалите Grinning , така ,че едно време бях фенка .Имаше качествени проекти някога . Даже детето беше много малко и го хванах ,че разбира за какво става дума Satisfied

Марги , виноват ! Ама аз само за високите партньори - турци .Ама може и испанец за Ханде

# 186
  • София
Скрит текст:
Доста измислени си бяха, Марги. Като сюжет имам предвид. Неслучайно турското така бързо и стабилно навлезе в България и ги детронира. Просто турските сериали са по-близки до нас, до битието ни. Но си личеше кои латино продукции са имали голям бюджет и кои са скалъпени от нищото. Имаше си добри и въздействащи актьори. Само че тотално бих ги определила като най-бозавите сериали евър. Индийските пък са ми супер бавни, супер спряли, като за умствено изостанали. Да им имам похватите на снимане и операторското майсторство. Реве ми се! За турските сериали мога много да изпиша, въпреки че не съм гледала много от / до. Определено обаче моят тип сериали към момента са продукциите на дигиталните платформи. Европейските продукции дори са ми по-добри от американските. Има много добри Нетфликс и НВО сериали към момента. Удоволствие е за мен да ги гледам и като зрител, и като човек в бранша. От чисто професиално естество ми е приятно и интересно, а като зрител съм изключително доволна и се радвам, че мога да гледам качествени продукции. Simple Smile

Затова казвам, че ми се иска Керем да участва в дигитален проект. Турските драми по ТВ-то са ми доста еднакви. Е, има изключения, но почти всички дотъпяват в един момент. Няма да се уморя да повтарям, че това да пишеш сценария на крак, да нямаш ясна представа от самото начало за развитието на сюжета и героите, да се влияеш от рейтинги и зрителски нагласи, не води до нищо добро и съсипват иначе добри проекти, с потенциал. Ето защо предпочитам дигиталните продукции, където всичко е замислено предварително и се изпълнява по план. Ако има успех, винаги може да се спонсорира втори сезон на даден сериал, но много често продуцентите решават да не го правят, защото има шанс да развалят първоначално замислената история. За което ги уважавам. Simple Smile

# 187
Много наивни бяха .Харесвах бразилските  , те са по-различни от испано езичните , бяха за нещата от живота , сега са едни тъпи пародии и 5 мин не искам да гледам .
Аз харесвам градските турски + тези на платформи , защото са по-истински . В момента гледам от време на време ( навремето съм го гледала )  Фи  - Божествено  по бтв лeйди със бившата снаха Joy , никога няма да кажеш ,че са турски , толкова са истински .

# 188
  • София
Напълно съгласна съм, Фили.
Фи много ми харесва и на мен. И ми напомня много на Блек суон с Натали Портман. Wink
Много наивни бяха .Харесвах бразилските  , те са по-различни от испано езичните , бяха за нещата от живота , сега са едни тъпи пародии и 5 мин не искам да гледам .
Аз харесвам градските турски + тези на платформи , защото са по-истински . В момента гледам от време на време ( навремето съм го гледала )  Фи  - Божествено  по бтв лeйди със бившата снаха Joy , никога няма да кажеш ,че са турски , толкова са истински .

# 189
  • София

Цитат
Знаете ли, че първата публикация в Instagram на Ханде Ерчел , която надхвърли 1 милион харесвания, принадлежи на тази снимка, която тя публикува, за да благодари, след като получи награда в категорията „Лична марка“ на церемонията по награждаването на Marketing Turkey на 6 януари , 2018 г.?

# 190
Съгласна съм.

Турските драми по ТВ-то са ми доста еднакви. Е, има изключения, но почти всички дотъпяват в един момент. Няма да се уморя да повтарям, че това да пишеш сценария на крак, да нямаш ясна представа от самото начало за развитието на сюжета и героите, да се влияеш от рейтинги и зрителски нагласи, не води до нищо добро...
Все едно да знаеш откъде тръгваш, но не и накъде отиваш. Тези фактори като рейтинг и зрителски нагласи, с които трябва да се съобразяват както и запълването на двучасови епизоди - ами не им е лесно на сценаристите и с напредването на епизодите е разбираемо творческото им безсилие, разните разминавания и незавършени сюжетни линии.
Предпочитам да гледам изцяло заснети сериали, за да знам какво да очаквам, да мога превключа на следващия епизод или направо на финала.

И да си разходя любимия кон, че съм се сетила днес за него Joy

# 191
Хайде, моля ви се , да не се мерим кой е по-голям фен на латино сериалите , защото
Скрит текст:
никоя от вас не си и кръстила детето с името на любимата си актриса от сапунка, която е гледала, когато беше 7 годишна. Stuck Out Tongue Winking Eye Наталия... и тука може да залагате между Орейро (Дивият ангел) и Стрейгнард (Жената на моя живот) Joy

Бърборанка, в чужбина ли си била като са давали ТБТС, какви mp3ки казваш??? Тук нямаше такова нещо Joy аз имах уокмен със записване на звук и на него записвах песните от самия телевизор, ужааааасно качество, пръщене, чуваше се как редят имената на актьорите и т.н., но аз си бях доволна JoyJoy

Фили, и аз гледах по tve, въпреки че нищо не схващах , там гледах Флорисиента (Аржентински, така и не го даваха в БГ) и също Amarte asi (тук го превеждаха "Къде си татко?")

Обаче имах голям успех с гледането по Pink plus! Там бяха със субтитри на сръбски и голяма част ги разбирах или ги понаучих с времето. Там гледах 2-3 сериала, които после ги излъчиха и при нас и даже на бг не ги гледах, защото вече ги знаех. Joy ( Любовен облог, Невинната ти и разни други на Телевиса, само такива даваха там )

А да , по едно време гледах и КаналД турския , защото по него даваха сериалите на Нати. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 192
Еее, къде ме върнахте.... 😭❤😀

# 193
Еее, къде ме върнахте.... 😭❤😀
И мен, и мен Joy Толкова отдавна имам чувството, че е било и в същото време си спомням сякаш беше вчера.
Мики направо от мое име пише - сега за уокменът, по-рано пък за вестник TV сага и тетрадката със снимки на тогавашните любимци. Ех Joy

# 194
Моята тетрадка още стои на тавана при майка ми. 😀😀😀 Нямах търпение да се наредя пред телевизора, всички жени от семейството (и аз като малка жена хахаха) ги гледахме тия сериали😀

Общи условия

Активация на акаунт