Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 781
  • 735
  •   2
Отговори
# 375
Ухае на пеперуди. Надписани в очакване на победителите. Вярвам в нас.

# 376
Общо 16 милиона 679 хиляди публикации за Ханде бяха споделени в социалните мрежи между 1 януари–5 декември 2021 г. Денят,в който за актрисата беше говорена най-много, беше 24 ноември с 370 хиляди публикации.

Усещам, че ще дадат наградата за сериал или двойка на Baht Oyunu, който се излъчваше по Канал D. Джемре тази година e рекламно лице на Пантен. Случайност.... Thinking

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 18:10 от midnight__sun

# 377
Какво правите, момичета? Гледате ли?👻
Аз не отделям поглед от екрана, за да не изпусна нашите. Развълнувах се все едно аз ще взимам награда.😅Нямам търпение Ханде и Керем да минат по червения килим. Постоянно се взирам в тълпата да видя дали пък няма да ги мерна някъде.😂
Всички присъстващи са много елегантни и красиви, а за нашите нямам съмнение, че ще са огън.🔥

# 378
Касандра, недей да имаш такива усещания де 😀

Гледам преобладаващите цветове на облеклата и си мисля - Ханде няма ли някаква златна, дъъълга рокля, с цепка като на бялата й от рекламата на Фокс 🤩 Червеното чи е фаворит, но ще я приема и със златно нещо. Нали са златни пеперуди… 🙊

# 379
Гледам съсредоточено, за да не ги изпусна. А на някои дами, роклите са им 2 в 1. Хем за Пеперудите, хем за Хелоуин. Satisfied Тук-там има някои попадения, но като цяло не съм очарована. Чакам нашата да утрепе рибата. Satisfied

Налбантова, знаете ме, че съм филмарка. Притесних се нещо. Satisfied

# 380
Черно, бяло, сребристо… и пристига Ханде по минижупче или роля - с гол гръб и без предница…
Защо са кръстили водещата Ханде… на 3 пъти реших, че съм сляпа 😀

# 381
Гледам линка, който не е от teve2, а от папараците. Щом се появят нашите ще откачат. И без това постоянно повтарят, че чакат Ханде и Керем. Satisfied
Не знам за вас, но аз съм много развълнувана. В режим "да изписвам темата" съм. Laughing

# 382
Вие от кой линк гледате?
Сигурни ли сме, че Ханде и Керем ще присъстват?

# 383
# 384
Вие от кой линк гледате?

По teve2 пуснаха реклами, по каналД не ми тръгва на мен церемония, а от линка на Касандра дават репортерите и се повтаря само Ханде Ерчел ве Керем Бюрсин йокса, не знам какво си 😀😀
Виж тук https://youtu.be/NKTN6f9EZpE

Тъкмо обясняваше, че ги няма още, а били бест “купле” 😀😀

# 385
Почнах да се съмнявам дали ще дойдат. Не ми обръщайте внимание. Satisfied Ако няма награди за нашите, Келебека не ми го хвалете. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Стресирах се!

# 386
Много ти благодаря за линк
...
представяте ли си нашите да летят за САЩ, а ние ги чакаме на церемонията

# 387
Много ти благодаря за линк
...
представяте ли си нашите да летят за САЩ, а ние ги чакаме на церемонията

# 388
Май няма да дойдат или... 😄

# 389
Аз гледам хем teve2, хем журналистите, които ще ме уморят от смях.😂😂 Само ХанКер им е в устата. Ако не дойдели, на кого щели да дадат наградата за най-добра двойка, щял да стане проблем.😂😂

Общи условия

Активация на акаунт