Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 773
  • 735
  •   1
Отговори
# 405
И да вземат награда , и да не вземат - да не ви пука Grinning , двамата в момента са на гребена на вълната Flowers Hibiscus
Не знам къде живее сестра му САЩ или Канада , знам ,че мъжът и е православен християнин , но определено родителите му живеят в САЩ .

# 406
  • София
Мнение от мрежата. Подкрепям Hands Metal Heart Exl

We are sad but we respect your decision… I am sure there is a reason… We will always support you and love you… and never forget you’re the best and will always shine.. LOVE YOU

Тъжни сме, но уважаваме решението ви... Сигурни сме, че има причина... Винаги ще ви подкрепяме и обичаме... и никога не забравяйте, че сте  най-добрите и винаги ще блестите. ОБИЧАМЕ ВИ

Последна редакция: нд, 05 дек 2021, 19:38 от Dilemi

# 407
Честно не разбирам какви са тези награди, да карат хората да гласуват, а после жури да определя победителите.А резултатите от гласуването защо не ги показват??? Дори и аз сглупих да гласувам 😐
Прочетох че ги наричали турските оскари 😅
Направо са минали покрай Оскарите. Здраве да е, има по важни неща

Мелис, сестра му живее в Монреал, родителите са в Хюстън, мисля, че мястото се нарича Шугър Ланд, но не съм сигурна

# 408
Не знам за вас, но аз съм много разочаровано от тези награди, не от това, че Ханде и Керем ги няма. Те все пак си имат гордост и достойнство. Повечето хора в момента гледат церемонията онлайн именно заради нашите и се надяват все пак да се появят отнякъде (в това число и аз).

# 409
  • София
Щом нашите ги няма, значи явно не печелим нищо. Жалко. Защото, за която и да е друга категория, съм склонна да приема, че печели друг, но за чифте няма и скоро няма да има друго такова като Ханкер. Да ме прощават феновете на други сериални двойки, но нашите са от друго измерение просто. Отделна категория са. И тук не говорим за това, че са двойка в живота, а че направиха неповторими Едсер. Heart

# 410
Не се ядосвайте. Дори и  да не спечелим тези награди, нашите имат много по-специална и важна награда и това е любовта на феновете им по цял цвят.
Тази вечер Simple Smile

Gift Heart

# 411
Аз мисля,че не постъпват правилно /ако няма друга причина,разбира се/!
Трябваше да присъстват,независимо дали ще вземат награда,или не!
Заради феновете си,заради жрналистите,които ги чакат,заради хилядите чужди фенове трябва да са там!Красиви,влюбени,усмихнати,неустоими!!Трябваше да са там!!

# 412
Поправям се, Керем не отпада, защото той е номиниран в категорията за най-добър актьор в ромком, така че има време. Тепърва ще обявят печелившите за най-добра актриса в ромком, най-добър ромком и т.н.
Чаалар Ертугрул спечели наградата за най-добър актьор. Значи Керем отпада.
Може Ханде и Керем да не са минали по червения килим, за да не разговарят с журналистите и да са влезли от друг вход. На едно предно награждаване помня, че май пак така бяха направили.

# 413
Ако не печелят защо да са там. За да отговарят на тъпи въпроси на журналистите от сорта: "Как се чувствате като не спечелихте" , "Кога ще се жените" и т.н.
Защо да си го причиняват ....
Заради феновете си,заради жрналистите,които ги чакат,заради хилядите чужди фенове трябва да са там!Красиви,влюбени,усмихнати,неустоими!!Трябваше да са там!!

# 414
Ядосана съм на себе си, че се пренавих, а то какво стана. Очаквах, че са една идея по престижни от останалите, но явно разликата не е голяма. За мен тази вечер няма награди "Златна пеперуда". За мен това са награди на марка шампоан. Джемре и Айтач ще ги побутнат. Да не им вадя снимката със залезът, че са копи пейст на нашите. Satisfied

usmivkata20
Да са там и друг да вземе наградата за двойка? Това не искам да го виждам. Satisfied Не мисля, че фендома заслужава такава подигравка след всичките туитове на слаби епизоди.

# 415
  • София
Съгласна съм, повечето фенове не се интересуват толкова от наградите /въпреки че те са важни за самите артисти/ колкото искаха да ги видят отново заедно. Сигурна съм, надявам се, че имат основателна причина, за да не присъстват. Thinking

# 416
Спортът ме е научил,че трябва да се умееш да губиш,въпреки несправедливостта!
Това не те прави губещ!Прави те силен!

# 417
Касандра, не бързай. Виж какво казва О.А 😉

От една страна ги разбирам, ако не са там и не печелят. От друга - не. Кантар работа..
Ако пеперудите са като Оскарите, където първо показват номинираните и после дават нагрдата, то нека присъстват. Ама да не се знае и кой печели, за да си има тръпка както за тях, така и за зрителя. Нищо, че едни ще са разочаровани, а други щастливи.
А сега настройват повечето фенове против организацията и всичко, защото предварително разбираш кой печели дадена категория.
По този начин се обиждат актьорите, екипите на сериалите и феновете на всички останали провкти, които се надяват на дадена награда.
Ама балканска му работа, всичко е ясно предварително…

# 418
Ние не печелим! Каква по-основателна причина от това? Какво да правят там? Да се наконтят, пофръцкат, интервю да им вземат със същите тъпи въпроси. Ханде и Керем не са такива, не са показни. Тези, които нямат награди за какво са там? Парат на суетата си беше. Satisfied

Съзнавам, че ако бяха там сигурно ще обърна набързо палачинката, но това е положението в момента. Smiley

Ето ви ги от червеният килим. Satisfied

# 419
Не, ако ще присъстват само тези, които печелят, то защо правят толкова бляскава церемония, организират гласуване преди това и такива неща? Нали уж ги избират хората?
Аз смятам, че всички номинирани трябва да са там.. Ама да не се знае предварително кой печели.
И не е ясно, че не печелим. Стига си се газирала 😀
Ами ако изскочат от някъде, когато кажат, че Еда/Серкан са бест купле? Какво да те правим тогава, а? 😀😀

Общи условия

Активация на акаунт