Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 108)

• 34 771
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ето ви ги от червеният килим. Satisfied

Важното е, че имаме чувство за хумор! Hands MetalHands MetalHands Metal
Хората в мрежата споделят, че SCK  им е помогнал по време на пандемията, че ги е накарал да се чувстват млади, влюбени и щастливи. Какво по-голямо признание за всички от екипа от това! Revolving Hearts
 Особено за EdSer/HanKer
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 421
Не видях бляскава церемония. За мен пристигането на всички си беше неорганизирано и хаотично. Акиф крещеше наляво надясно. Smiley

Ако спечелим си бия хикса и излизам от темата за 2 месеца. Trollface

# 422
Едит: Айча печели най-добра актриса в ромком.

На церемонията са поканени всички номинирани, а не само печелившите.
Все още не е дошъл ред на категориите, в които сме номинирани, така че продължавам да се надявам Ханде и Керем да са там.

Иначе и аз съм съгласна, че трябва да присъстват. Наградите наистина се водят много престжни, един вид турските Оскари, и ще е много тъпо, ако се окаже, че Ханде и Керем печелят в някоя категория, а те не присъстват.

Извинявам се за хаотичното ми писане, обаче искам да кажа много неща, а в същото време се опитвам хем да следя награждаването, хем да гледам какво става в темата и социалните мрежи. Smile

# 423
Тези какво печелят
Скрит текст:

# 424
Айтач Шашмаз печели наградата за най-добър актьор в ромком. Най-добър ромком СМЕ НИЕЕЕ!!Йееес! И най-добра двойка спечелихме. Нашите ги няма.

# 425
  • София
Момичета успокойте се малко. В момента още пристигат някои от номинираните. Току що пристигна Чаалар Ертогрюл. Все още ги няма Борджу Йозберг, Бурак Йозджевит с Фахрие, Демет и др. Не мога да разбера защо тепърва пристигат. Продължават да ги чакат. Споменават за голям трафик в Истанбул. Нека изчакаме и тогава да коментираме. Дори и да не дойдат първо да разберем каква е причината, а не веднага да им се нахвърляме.

# 426
Момичета, ❤️🍒
Това, че не са дошли от самото начало, дали няма да дойдат по късно, в смисъл когато са наградите на техните категорий в които са номинирани, не ми се вярва да не спечелят награда, а доколкото съм гледала преди години са доста престижни, сега нямам възможност да гледам, но ви чета и стискам палци да ги видим Simple Smile

# 427
Сега виждам, че спечелихме и за Двойка в ромком. Моят въпрос е щом Ромком на годината и Двойка са за нас, уместно ли е печелившите за актьор и актриса в ромком да са други?

Едит: Май наистина ще си взема почивка от темата. Thinking

# 428
Риторичен въпрос .....
Сега виждам, че спечелихме и за Двойка в ромком. Моят въпрос е щом Ромком на годината и Двойка ни ги дават, уместно ли е печелившите за актьор и актриса в ромком да са други?

# 429
Спокойно, все пак печелим Sparkling Heart

# 430
  • София
Ако е вярно и сме спечелили за най-добър ромком и за най-добра двойка в ромком - смятам, че е напълно заслужено и обяснявам защо. Няма, наистина няма друга такава сериална двойка като нашите. Знам, че вкусовете са субективно нещо, но да гледаме цифрите - посочете ми друга толкова харесвана двойка, постигнала успеха на нашите и ще се съглася, че имат конкуренция. Wink Относно ромкома - ами само ние сме приключили с планиран финал и 52 епизода, другите номинирани са или с преждевременен финал и по-малко епизоди, или все още ги дават. Съвсем основателно печелим ние. За най-добър актьор и актриса ще си замълча, защото не съм следила другите сериали в жанра романтична комедия и съм пристрастна. Така че не мога да коментирам кой заслужава награда и кой не. Wink Но за играта на Керем лоша дума не мога да кажа. Беше си страхотен като Серкан Болат. Ханде за мен също беше много убедителна като Еда. И все пак - честито на всички победители! Simple Smile

# 431
А сигурно ли е, че Ханде и Керем няма да са на церемонията, а са заминали на някъде?
Аз това влязох тази вечер в темата за да ги видя отново заедно на официално събитие, но ще изчакам следващото Wink

# 432
А кой им получи наградите, някой появи ли се или казаха, че ги чакат?

Едит: Май наистина ще си взема почивка от темата. Thinking

Недей, просто се научи да слушаш Налбантова, когато те успокоява 😀

# 433
Мая ли спечели награда за „Най-добър детски актьор“?

Вече доста се разсеях

# 434
Не, не спечели Мая, а момиченцето от ,,Kardeşlerim"-Айлин Акпънар

Общи условия

Активация на акаунт