Имало едно време в Чукурова | Великолепният Век, Кьосем и други исторически сериали №23

• 22 917
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Ваня, може и да е очаквала да ѝ каже, че е Хакан. Ако преди време е намерила снимката и е мълчала досега.

Да видим кой/кое ще я върне от оня свят.

# 211
Якут, благодаря за разясненията! Purple Heart
Лучия, съгласна съм с теб за Лютфийе, но както бях писала и преди ( и Ваня беше коментирала подобно), за мен Лютфийе мисли по следния начин: Мехмед и Кадир са много подозрителни след информацията за Фекели, ясно е за убийството на Фекели, но Мехмед е влюбен в Зюлейха и то се вижда; Зюлейха също има чувства...и докато Зюлейха следва Мехмед и отговаря на чувствата му, то тя е в безопасност (Лютфийе няма как да знае динамиката на отношенията АКадир-Хакан/Мехмед и Вахап). Ако тя го отхвърли след казаното от Лютфийе, то обиденият и отхвърлен мъж може да стане много опасен и отмъстителен. За момента Лютфийе гледа да се "снишава" и Зюлейха да следва сърцето си. Залогът е голям. Но. Лютфийе не знае подробностите и опасностите, тя има само бегъл поглед и за момента вижда този път. Тя е добър човек и си мисли, че прави добро. Това е важно...намеренията й са добри, но...!

# 212
Цитат
намеренията й са добри, но...!

водят към ада. Всички ще страдат, Фикрет най - много.

Кадир явно е натопил онзи длъжник.

Какви са тези фантазии - и бебе Хюля ли да чакаме Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 21:19 от LU4IQ

# 213
Сега комарджията Махмуд пое отговорността за прострелването на Зюлейха. Както каза Акадир на Вахап да се молят това да помогне, защото ако бяха в колибата щяха и те да изгорят. Цената на това да влезне в затвора е да покрие борча си към Акадир от 500 000 лири, а Вахап да излезе чист от тази история. Потулвайки случая се надяват Хакан да не се занимар с Акадир.
В съня на Зюлейха с Хакан имат момиченце, за което Зюлейха пита дали е мислил име на детето и той й каза Хюлия. Тя го попита защо и той й отговори, че Хюлия е име, което винаги е харесвал. Все се върти около факти, които вече знае, но съзнанието ги подрежда по интересен начин.

# 214
Вече се дразня, че Лейля и Керем Али ги оставят бебета. От смъртта на Йълмаз мина година - помня, че беше декември. И двете деца трябваше да са на повече от година и половина. То, друго дете ще дойде и онези двете симпатяги ще са още в кошчета. Joy

# 215
Дали Хакан ще се хване на лъжата за Махмуд Rage

# 216
Ами в съня на Зюлейха с  бебето Хюлия, Лейля не я показаха, но  е още в бебешка количка. До бала си ще е в количка това дете. Така вървят нещата.
Не се хвана на версията, че Махмуд е извършителя и сподели мнението си на прокурора.
Интересно с кого ли разговаряше Хакан за да обяснява, че уж човекът който е прострелял Зюлейха е комарджията на когото е дала заем, но Хакан се съмнява в Акадир. Увери го, че ще провери внимателно и  този път ще  действа тихо и когато е сигурен ще свърши работата.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 21:40 от yakut

# 217
Вероятно е трудно сега да ангажират дечица на година и нещо. Те са с родителите си там, плащат им - за по един два кадъра в епизод. Ако имат повече кадри с бебетата - използват ги и се надяват да не им смятаме възрастта Wink

Не уточниха колко месеци скок във времето направиха.

Хакан е повярвал на Кадир.

Като нищо ще очистят Махмуд в затвора - да млъкне завинаги.

# 218
Акадир точно това намекна когато отиде да види Хакан. Каза му, че ако виновен Махмуд да му видят сметката в затвора. Но Хакан му каза, че първо трябва да провери какво е станало. С поведението си му показа, че не му вярва, но за да не предизвика подозрения се държа дружески с него.
Като нищо ще се окаже, че Хакан е бил зачислен да следи Акадир.
Дават скок въ времето след месеци. Лежала е месеци в болницата. Присъдата на  Махмуд е 6 години затвор. Зюлейха е бясна. Закани се да лежи до живот. Ще обжалват. Кескин го успокоява, че след 3-4 години ще излезне. Махмуд каза, че ако обжалва Зюлейха, Махмуд ще каже истината. Акадир го заплашва, че никой няма да му повярва. Акадир обеща да гледа семейството му. Да видим. Сега то заплашва, еч ако не слуша може да му се случи нещо в затвора на него, а на децата му също.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 21:55 от yakut

# 219
Да, Хакан говори с някого по телефона. И аз мисля, че Хакан няма да се окаже само това, което виждаме и знаем. Има и нещо друго. Възможно е, Хакан да е агент или информатор. Нали АКадир каза, че с Вахап са избили половин Бейрут. Thinking

# 220
Много интересно са направили тази част.
Якут, не знам дали, когато се събуди, Зюлейха ще знае кой е Хакан. Г., защото тя не го видя. Тя е имала съмнение, още когато вечерта е чула "второто", но то не се довърши. Но помни годежа.
Мозъкът никога не спира да работи, докато спим или както е Зюлейха сега в това състояние: вкарва последната информация,  подрежда, класифицира, изхвърля стара, поставя нова - мозъкът е като компютър. При Зюлейха се вижда, че тя има два момента: "кой е Хакан Г." извиква изстрел, а споменът за годежа и дава спокойствие. След него тя си представи картината в двора. Сега от превода разбрах, че бебето е на Хакан и е се казва Хюля. Явно в съзнанието на Зюлейха информацията се движи и пренарежда, но Зюлейха все още не може да изведе от нея връзки и да получи смисъл. Наблизо е, но няма отключващи събития. Явно се задава въпроси и за Хюля. Не знам какво ще и остане в главата, когато се събуди. Но виждам, че е в добра кондиция и настроение.
Чаках да видя кое име ще произнесе, когато се събуди. Но Зюлейха не каза име, това ми се струва важно.  
Хакан не спира, обяви, че са годеници.
Лютвие е много активна в събирането на двойки. Лютвие прави със Зюлейха и Хакан това, с което самата Зюлейха започна: любовта с Хакан пази Зюлейха от по-лоши неща - Зюлейха е в списъка на Абдулкерим. Какво ще стане нататък, никой не знае. Но засега е по-добре любов с Хакан, отколкото война с него.

# 221
Хайде, пак в любимата Анталия ни изпращат Wink Посред зима.

Кадир и Бетюл приключиха ли партньорството - за годежа нямаше никаква реакция от негова страна, все едно не знае.

Хакан би трябвало да има същата снимка с Демир, която е и у Хамине.

Ако не са Шермин и Кадир, Бетюл можеше и да се освести и да не прави поразии.

Набързо ще се върнат, няма да стигнат до Анталия.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 22:17 от LU4IQ

# 222
Хакан уж излезна от нелегалния бизнес, но излезе наяве в новините, че са разкрили депо с оръжия и името на Хакан Г. е замесено. В разговор между Хакан и Акадир се оказа, че двама души Исмаил и Нуреттин явно искат да заемат нишата. Хакан им души във врата на Акадир и на Вахап. Дава заповеди на Вахап, но без да се мъти водата и без да се бърза.
Ама каква почивка в Анталия? Аз си мислех, че като има скок във времето Фикрет и Бетюл са се оженили, а то сватбата предстои.
Какво ирония! Зюлейха споделя пред Мехмет, че изпитва страх от Хакан Г. , а Мехмет я успокоява, че той ще я пази. Може би от себе си?

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 22:20 от yakut

# 223
Кой може да натопи Хакан освен Кадир.

След толкова месеци Зюлейха не се ли сеща, че Хакан не успя да ѝ каже кой е. Забравила ли е или се прави, че не помни.

Якут, точно това си помислих - ще те пазя от Хакан, Хакан съм аз Joy

За нас няма да е бу акшам Unamused

# 224
Колко ли лица има Хакан? Оказа се мафиот и търговец на оръжие. Продавал оръжие на 10 държави. Към това трябва да се прибави, че е и агент.
Всички са се събрали като че ли ще гледат филм с Тарък Акан и Тюркян Шорай. А то да видят кой е Хакан Г.

Последна редакция: чт, 16 дек 2021, 22:30 от yakut

Общи условия

Активация на акаунт