Пазаруване от Rezerved и MOHITO

• 118 420
  • 1 305
  •   1
Отговори
# 120
Следобед връщам това яке в размер 36:
https://www.reserved.com/bg/bg/7406l-99x/kurtka-k-bjt 53 лв

# 121
Аз връщам често, и не съм се сещала, ако чесно, да пускам за размяна. Ще пиша, когато се появят такива дрехи, стига да има някой с моите размери Laughing Добра идея е Simple Smile Засега всичко, което е за връщане, вече е изпратено обратно.

Искаше ми се да се споделят повече мнения и впечатления от покупките, би било полезно Simple Smile

# 122
Пазарувам основно за децата и съм доволна от качеството на дрехите. В края на намалението им купих зимни якета за догодина, а на бебето му вземам и бодита от там, хубава материя са.
Добра идея е да се пускат първо тук нещата преди да се върнат. Simple Smile

# 123
Аз съм изключително доволна от купеното досега, а то не е много- яке, палто, две фини ризи, суичер за детето и зеления пуловер. Днес чакам дънки, ако не станат, ще ги пусна тук.

# 124
Купувала съм основно мъжки дрехи от Ризървд. Всичко страшно много се сви/скъси след пране, дори материи, които не са 100% памук.

# 125
Връщането в Мохито безплатно ли е?

# 126
Връщането в Мохито безплатно ли е?
Да.
Купувала съм основно мъжки дрехи от Ризървд. Всичко страшно много се сви/скъси след пране, дори материи, които не са 100% памук.
Много е неприятно. И аз съм купувала мъжките дрехи, и са сушени в сушилнята, но досега не съм имала подобно преживяване.

# 127
Дънките върнах директно- криви шевове, едните силно умалени, другите- уголемени, лоша кройка , материя и плат.
Повече дънки от тук-не!

# 128
Дънките върнах директно- криви шевове, едните силно умалени, другите- уголемени, лоша кройка , материя и плат.
Повече дънки от тук-не!
Може ли линк към дънките? Да се знае...

# 129
  • София
Миналата седмица получих  това боди: https://www.reserved.com/bg/bg/5418b-77x/body-k-re
много е хубаво, цвета е много наситен. Отговаря си на номера.

Тази парка получих днес: https://www.reserved.com/bg/bg/7414l-12x/plaszcz-k-bjt
също е много хубава, взех с размер нагоре, за да седи по-свободно.

В първата пратка имах сложен индивидуален код за 10% отстъпка, в другата нямаше за съжаление.
Пратките дойдоха на 8ия ден, за пръв път толкова ми се бавят пратки от Reserved.

# 130
Повече дънки от тук-не!
Изчерпани са, от слим моделите със средна талия бяха

# 131
Повече дънки от тук-не!
Изчерпани са, от слим моделите със средна талия бяха
Благодаря за отговор Simple Smile Аз поръчвах от слим моделите с висока талия 2 чифта, и от тях останах много доволна.

# 132
Поръчах рокля от Мохито, по малък размер /моят беше изчерпан/. Още не е получена.

Намерих във физически магазин същата рокля, в моя размер и я купих.

Някой знае ли дали мога просто да върна поръчаната, когато дойде, без да отварям пратката, без да се занимавам с плащане. Просто да я откажа.

# 133
Мисля, че може. На мен такава опция ми предложиха, когато дублирах поръчката си, без да искам.

# 134
Супер, мерси.
А от къде ти предложиха - от Спиди или от Мохито /по телефона/?

Общи условия

Активация на акаунт