Пазаруване от Rezerved и MOHITO

• 116 947
  • 1 305
  •   1
Отговори
# 1 230
Аз си запасвам през рамо малки чанти, независимо с палто ли съм, с яке ли...

# 1 231
Гледах в Бест сикрет, но ми е трудно да преценя с какво ще се съчетае добре. Аз в момента съм с раница заради децата, за да са ми свободни ръцете. Но някоя малка чанта по диагонал през рамото, вдигната малко по-нагоре, може би също ще ми е удобна. Гледах и в сайта на Ризървд, но нищо не ми допадна сякаш.

# 1 232
Аз имам същото яке, нося го с раничка, именно, заради това, че нося и неща за децата в нея😄 То реално не е чак такъв широк модел, така мисля, че ще отива и с чанта през рамо

# 1 233
Очакват ли се по- големи намаление в Ризървд? Предни сезони май имаше поетапно смъкване на цените, сега не помръдват. За това качество, такива цени не плащам...

# 1 234
Аз май имам проблем с ципа на якето. Мноого трудно успявам да напасна двата края, така че дръпна ципа нагоре. Мога ли да направя рекламация? Носих го 3-4 пъти, но понеже е по-дълго, просто закопчавах копчетата. При по-ниските температури пробвах с ципа и - тц, определено има някакъв проблем

# 1 235
И аз първо мислех, че има проблем и щях да го връщам, но после се оказа, че си има някаква цака😄 вкарвам ципа, после издърпва леко, чува се едно щракване и тогава вече го вдигам без проблем. Незнам как да го обясня, но трябва да чуеш щракването, иначе и аз не мога да го закопчавам 😄

# 1 236
Ахаа, мъжът ми каза, че се чувало някакво щракване, ама аз не съм на годинка и за първи път да боравя с цип, видя ми се проблемно, щом не се справям от раз Simple Smile Ще пробвам утре пак, благодаря, че се включи Hug

# 1 237
  • Точно където трябва
https://www.mohito.com/bg/bg/kapitonirano-palto-7165z-91x
Някой купувал ли е това яке, някак ми изглежда, че шушлякът е мноого тънък и  "лигав" .

# 1 238
Аз го нямам, но наистина изглежда точно така.

# 1 239
Аз в крайна сметка реших да направя рекламация на якето. Определено нещо му има на ципа. Пробвах с друго яке в магазина, успявам от първия път да го дръпна.

# 1 240
Здравейте, при връщане на поръчка от онлайн магазина на Мохито във физически магазин на Мохито, необходимо ли е да опаковам артикулите в същата опаковка, в която съм ги получила? Благодаря.

# 1 241
Не. Аз, връщах преди няколко дни и дори ме помолиха да си взема обратно хартиения плик, в който ги бях получила. Те на момента сканират етикетите на дрехите, така че и да са опаковани ще ги разопаковат и извадят. Единствената полза от плика беше, че от там видяха номера на поръчката, но него го има и в имейла, който се получава при онлайн поръчка и можете от там да им го продиктувате.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 23:53 от Bobby®

# 1 242
Аз в крайна сметка реших да направя рекламация на якето. Определено нещо му има на ципа. Пробвах с друго яке в магазина, успявам от първия път да го дръпна.
Това яке с 2 машинки ли е? Ако е така,просто е въпрос на разработване да влезе хубаво до долу частта без машинки и да "щракне". Когато якето е дълго,малко трудно се наглася..

# 1 243
С две машинки е, но якето съм го носила и съм пробвала няколко пъти и не става. А на това в магазина успявам от раз. От толкова натискане се разбива ципа, онази част, която се вкарва в главите... Карах и мъжа ми да пробва няколко пъти, определено му има нещо. Въпросът е дали ще ми уважат реакламацията... Аз вече си взех и последното ХС от магазина и още не смея да го нося в случай, че не ми върнат парите Smiley

# 1 244
Получих смс, че днес е последният ден, в който мога да взема поръчката си от магазин.. Да, но няма да имам възможност и се чудя дали, ако се обадя и ги помоля да я задържат още 2 дни биха го направили? На някой случвало ли му се е?

Общи условия

Активация на акаунт