Пазаруване от Rezerved и MOHITO

• 118 524
  • 1 305
  •   1
Отговори
# 1 170
Ако бяхте сложили линкове, постът щеше да е една идея по-полезен.

# 1 171
  • Точно където трябва
Няма ги вече.

# 1 172
  • have faith and be patient ..
здравейте и тук да попитам -, на някой да му е излишно черно ,  късо ватирано яке за момиче , размер 140  или тъмно синьо , антрацит ?

# 1 173
  • София
Ако някой му се чуди на това яке, пълен боклук е. След няколко обличания и едно пране, вече е буквално за боклука.
Цялото стана като бримки на чорапогащник, а пълнежът е където си иска. Пухчето на яката се оказа с един криво зашит илик и не може да се сложи махнеш ли го веднъж.
Единственото хубаво, което мога да кажа, е че не се намокря от сняг.

Както се казва, кьорав карти не играе, но поне да съм само аз миналата се. Потресаващо качество, от Синсей щеше да е по-добре сигурно.

# 1 174
Пускай рекламация и да ти връщат парите.

# 1 175
Пишете им, не оставяйте нещата така. Пратете и снимки, да ви връщат парите!

# 1 176
Виж указанията за пране за рекламацията, да не се окаже, че ти че си виновна. Аз купих една шапка с много вълна, изпрах на 40° и 600 оборота (това са минималните обороти) и излезе в размер като за новородено. Едва си пъхам юмрука в нея. Щях да пускам рекламация, ама то очевидно, че не е по указанията изпрана - според тях може само ръчно пране.

# 1 177
  • София
Виж указанията за пране за рекламацията, да не се окаже, че ти че си виновна. Аз купих една шапка с много вълна, изпрах на 40° и 600 оборота (това са минималните обороти) и излезе в размер като за новородено. Едва си пъхам юмрука в нея. Щях да пускам рекламация, ама то очевидно, че не е по указанията изпрана - според тях може само ръчно пране.
Няма как да докажа как точно съм го прала, затова и не съм се занимавала с рекламация. Иначе по етикет е за 30 градуса без центрофуга, би трябвало да не чак толкова еднодневно.

# 1 178
Пробвай, повече от това едва ли ще загубиш. Ясно, че модата им е колкото да избута един сезон, ама чак пък толкова некачествени да са... вече е подигравка.

# 1 179
  • София
А как това яке стана на бримки, не мога да видя добре горният материал какъв е?

# 1 180
Ако китайско производство яке за 70 лв на промо е еднодневка, не знам кое не е. От Р очаквам малко повече, не са чак толкова евтини

# 1 181
Не, не са, и Р и М са с много надути цени, а качеството е кажи-речи, като Синсей. Просто дизайните им са малко по-модерни, поне на мен така ми се струва.
Ей сега идвам от мола, пак пробвах якета. Те са износени и с дефекти още там от пробване, и след последната изцепка на М, ме е страх да поръчам от сайта до магазин.

# 1 182
О, не, Синсей са голям евтинджос покрай Р. На Р проблемът според мен е, че отскоро свалят качеството до синсейското, пък цените не падат. Сравнявам мои стари техни дрехи с по-нови.
Освен това Р имат повече дрехи с някакво естествено влакно, Синсей са масово полинещо си. Не че припадам по естествените тъкани, но за мен е абсурдно полиестерна рокля с кройка на чувал да е над 50 лв редовна цена.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 21:20 от Нарцùса

# 1 183
  • София
Днес видях едно бяло яке на М. на живо, ами....покритието има един отразяващ ефект, но 90 лв. на намаление са му множко. Може вечер на изкуствена светлина да е по-ефектно, на снимката черното изглежда по-добре.
https://www.mohito.com/bg/bg/vatirano-yake-7781w-00x

# 1 184
  • Точно където трябва
Някой поръчвал ли е нещо от немското Мохито? Харесах нещо, което го няма тук, но не мога да разбера условията за доставка и връщане. Не разбирам немски.

Общи условия

Активация на акаунт