Пазаруване от Rezerved и MOHITO

• 118 522
  • 1 305
  •   2
Отговори
# 1 185
Днес видях едно бяло яке на М. на живо, ами....покритието има един отразяващ ефект, но 90 лв. на намаление са му множко. Може вечер на изкуствена светлина да е по-ефектно, на снимката черното изглежда по-добре.
https://www.mohito.com/bg/bg/vatirano-yake-7781w-00x

Точно това пробвах днес. Еми, лъскавото покритие беше изтъркано на места.

# 1 186
  • Точно където трябва

Някой има ли излишна от тази грейка 34 или 36?

# 1 187
  • София
А как това яке стана на бримки, не мога да видя добре горният материал какъв е?

Ето така изглежда, дано се вижда на снимката:

# 1 188
Такова деформиране ми се е получавало от висока температура в комбинация с дърпане на материята. И единствено при гладене, ако ютията закачи и задърпа плата.

# 1 189
Reserved имат ли ваучери за подарък?

# 1 190
  • Точно където трябва
https://www.reserved-de.shop/
Този сайт фалшив ли е?

# 1 191
Аз най-накрая се спрях на яке-първия модел, но поръчах 34 като за хс, другото светло също е много хубаво, дори правеше по-хубава линия, но но ми идваше една идея по-спортно.

Ако някой ходи до магазин София, би ли погледнал дали има наличност от този суитчър? Странното е, че бяха на 39.99 ако не се лъжа, после ги намалиха на 29.99лв. а сега светлия цвят излиза дори на по-ниска редовна цена.

elliee, явно да. Немския сайт е това
https://www.reserved.com/de/de/

Последна редакция: сб, 06 яну 2024, 22:27 от Г-жа Шантал

# 1 192
Днес в магазина пробвах и се одобрих с това яке, платих го и си тръгнахме. В колата потърсих линк, че да го покажа на приятелка и какво да видя - в сайта цената е 30 лв надолу... Чудих се, чудих се, пък така и така не се бяхме отдалечили още, върнах го и го поръчах през сайта.

Много ми хареса, разкошен цвят, ръкавите също не са ми дълги като на повечето якета, много ми отива Heart Eyes Stuck Out Tongue Winking Eye и си търсех точно такъв модел Heart Eyes Много ми липсва офлайн шопингът Cry  Но с малки деца е невъзможно да се обикаля Cry

https://www.reserved.com/bg/bg/palto-s-topla-podplata-6297v-67x

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 13:50 от Барбалена

# 1 193
И аз бях харесала едно яке, което също в сайта се оказа с 30лв по-евтино. Интересни разлики.

# 1 194
И по Черния петък беше така в Ризървд - различни намаления с драстични разлики в магазина и сайта. Бях набелязала в сайта десетина неща. Отидох в магазина с идеята да ги видя на живо и да ги купя оттам, но се оказа, че повече от половината в сайта бяха с много по - ниски цени.

# 1 195
  • Точно където трябва
Чудя му се на това яке. Но аз много нося зелено, сегашното ми пак е. А другите цветове не са моите. На живо как е материята. На снимка нещо ме смущава.

# 1 196
  • Сливен
Барбалена,може ли реална снимка и размери?
Това яке не го купих на черният петък,цената беше 72лв и оттогава го мисля.

# 1 197
И аз бях връщала така яке, купено офлайн и после поръчка онлайн, заради по- ниска цена. Първото бях носила, затова върнах новото, но в магазина...бях сверила всички кодове, номера, за да съм сигурна, че са абсолютно еднакви. Не е ок, да правят такива разлики, но пък...ако мине че имат по- голям оборот 🤔

# 1 198
Oesi, няма как за съжаление, защото днешното яке го върнах, а новото още не е готово за взимане от магазина. Постоянно рефрешвам и се надявам да е готово за утре, но съм скептично настроена. Аз съм ниска и ми е леко дълго, но много ми допадна като модел, така че те разбирам, че го мислиш. А и цената е била още по-добра.

Ох, сега се замислих, че на 28.12 пуснах поръчка и след няколко дена ми възстановиха парите за едно яке за мъжа ми. Ако се случи същото и с моето яке ще се гръмна Cry Дали да не ида утре да си го купя на редовна цена Laughing

Ели, нямам никакъв спомен каква е материята. Носих го буквално минута и нямах никакво време нито да ги оглеждам, нито да го мисля, защото мъжът ми остана сам да озаптява децата... Харесахме го и реших да го взема.

# 1 199
  • Сливен
Дано да го получиш.Ще чакам все пак инфо.

Общи условия

Активация на акаунт