Къде в София - тема 4

• 56 522
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
В сайта на Какаду мисля че няма всичко което има налично в магазините.
Може да проверите и в шоурума им.

# 661
  • София
Миналата година сменях пердета вкъщи.
Понеже съм неопитен и материите не са ми ясни, пък исках конкретни нюанси, се наложи да обиколя доста.
Такива ресни имаше буквално навсякъде, но и никъде не бяха на метър. Най-често бяха с ширина около метър / 90 -110 см /.
Мисля в Мьомакс видях мострени на корниз - няколко пердета едно до друго. Така падат ресните, че по-скоро не си личеше къде свършва едното и къде почва другото.
Та, ако търся такива и не намирам на метър, бих пробвал да сложа отделни.

# 662
Здравейте, дами!

Търся си златар в София, на когото мога да дам златни бижута за разтопяване и изработване на ново.
Можете ли да ми препоръчате някой?

# 663
Преди време бяхме поръчвали от Ювел, намират се в близост до х-л Рамада.

Цените са много прилични. Можете да им пратите снимка на това, което искате да се изработи и те ще ви направят проект и ще дадат цена.

# 664
  • София
Има ли къде да се тества електро байк?
Последно съм виждал на авто-изложения, но скоро май няма такова.

# 665
  • София
Трябва да пресадя всичките си цветя, за да ги сложа в кашпи. Къде мога да намеря работни саксии в София, независимо от района ? Мерси

# 666
  • софия
На Женския пазар в магазините на Сортови семена. В този, който е до магазина на ЕлБи, със сигурност съм виждала.

# 667
  • София
Много ти благодаря, Звънче !

# 668
Здравейте Дами,
Къде из София мога да намеря cuajada sabor lacteo. Оказа се че последното ми пакетче му е изтекъл срока на годност...  А в Испания няма скоро да ходя.
Благодаря 🤩

# 669
  • София
Здравейте Дами,
Къде из София мога да намеря cuajada sabor lacteo. Оказа се че последното ми пакетче му е изтекъл срока на годност...  А в Испания няма скоро да ходя.
Благодаря 🤩

Доставят до БГ:

Milchdessert (Zubereitungspulver) / Cuajada (polvo) - 48gr https://amzn.eu/d/fx6yzEw

BigBuy Home S4602870 Household Products, Plastic https://amzn.eu/d/4rOUY67

# 670
  • София
Къде могат да ми прехвърлят снимки от диск на телефона? Става въпрос за зъбни снимки, ако има значение

Можете да помолите лабораторията, в която са правени, да ги изпратят на имейл. Ако имат принтер за рентгенови филми, могат да ги принтират.

# 671
Къде могат да ми прехвърлят запис от видеокасета на диск или флашка?

# 672
Здравейте, къде в реален магазин мога да намеря тази пижама. Искам да ѝ видя състава и да пипна материята

# 673
  • София
Здравейте, къде в реален магазин мога да намеря тази пижама. Искам да ѝ видя състава и да пипна материята

Посочили са адрес в София, ако сте от града, може да попитате възможно ли е да Ви я покажат на място Simple Smile През Google Lens не виждам някъде във физически обект да я предлагат.

# 674
Привет! Знаете ли къде са се преместили камионите,от които можеше да се купят цветя на едро,  тези от пазара Димитър Петков?

Общи условия

Активация на акаунт