Промоции на книги - тема 12

• 52 628
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
pppqqq, на предната им промоция поръчвах книги със звездички и нямах проблеми.

# 436
  • Бургас

Аз съм сложила в количката две книги със звездички и хваща отстъпката.
Тези които искаме обаче ни ге хваща. И аз се пробвах, многократно.

# 437
Изписва само "въведеният код е невалиден".

# 438
Изписва само "въведеният код е невалиден".

Сега сложих Хари Потър и затворникът от Азбакан и хваща. Но в количката имам и книга без звездичка, може от това да е.

# 439
Пробвах да сложа и една без звездичка - сваля само от нейната цена, не от цялата сума:

# 440

Извинявам се, че е на две снимки.

# 441
Аз имам всички книги за ХП, искам конкретно тези двете от скрийншота ми. Мисля да събера това издание.

# 442
Аз имам всички книги за ХП, искам конкретно тези двете от скрийншота ми. Мисля да събера това издание.

Не обърнах внимание за кое точно издание става въпрос, извинявам се за спама.

# 443
  • в сърцето на един мъж...
Моите поръчки от озон вече са пратени, много бързо. За промоцията 4 за 3 най-евтината книга ми я даде безплатно. Аз бях избрала едни от по 20-22 лв

# 444
В Ориндж има 22 % на всичко промоция с код ПАЛИНДРОМ.

# 445
  • гр. София
Да, коментираше се още от сутринта. Аз се възползвах. Поръчах си две книги за Китай, които са скъпи 25лв и 30 лв, на които отстъпката от 12 лв е супер Simple Smile В озон не ми допадна офертата 4 за 3.

# 446
  • Beyond the stars
За Сиела нещо ми стана дълъг списъка, та ще го обмислям кое да остане за следваща 50% промоция ама :
Детски :
"Произход на видовете"
"Хапещите истории на Бари"
"Приказки по телефона" и ако излязат новите на Джани Родари до тогава
"Цветовете на живота"
"Приказки от планината"

Недетски Grinning

"Домът на Гучи"
"Камък, ножица, хартия"
Продължението на "Кутия за птици" - "Малори"
"Шепнещия мъж" (грамтически правилното не следва ли да е ШепнещияТ мъж?)

И жалост вече отворих Ориндж и не знам Grinning

# 447
И аз съм много доволна от "Ориндж".Благодаря на е07. Спестих 30+ лв. Удържах на "Озон" , но днес не успях - 22 % на всички книги и безплатна доставка си е оферта за мен. Бях напълнила количката  в "Хеликон", но там колкото повече поръчваш, по-скъпа става доставката и се подразних. Поръчах  "Злодеянието" , защото е намалена с 25 %  и още някои книги , издавани отдавна и  изчерпани на други места.
  Сега остава и да ги прочета. Че имам запаси от няколко години.
Оставала съм без книга и нямах четец  в държава , в която не знаех езика и 2-3 дни бях в голямо изпитание. Когато намерих една туристическа листовка на английски, бях безмерно щастлива.Изчетох я няколко пъти. Оттогава винаги съм с четец и няколко книги  ,ако пътувам извън България.

# 448
  • Бургас
Оттогава винаги съм с четец и няколко книги  ,ако пътувам извън България.
За да не нося четец когато пътувам, имам свалена програма за четене на книги на телефона. Ползвам го непрекъснато, докато пътувам, чакам опашки във ведомство или банка...... Библиотеката ме и голяма и така, лесно е.

# 449
Моята случка е отпреди 12-13 г. Не бяха развити толкова технологиите, не помня четци дори дали имаше . Аз се кълнях само в книжното тяло. То беше за мен книга и точка. Laughing Поумнях .
А на телефон не мога да чета. Синът ми има четец, но не го използва изобщо. Чете само на телефона.

Общи условия

Активация на акаунт