Промоции на книги - тема 12

• 52 566
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Миранда имат красиви издания, благодаря!
От офертата на Озон (черен петък) с -30% взех “Загадката на стая 622” (Ж. Дикер). Сега с толкова е намалена и на сайта на издателството - Колибри.

# 61
  • Mostly in my mind
видяхте ли, че озон са вдигнали прага на БД на 30 лв. аз скоро не съм пазарувала от там, може да сте го коментирали.

# 62
видяхте ли, че озон са вдигнали прага на БД на 30 лв. аз скоро не съм пазарувала от там, може да сте го коментирали.
Да,коментирахме го. Точно преди черния петък я вдигнаха сумата.

# 63
Нормално. Доставките доста поскъпнаха. 30 лв пак е добра граница според мен. Озон са едни от най-коректните търговци от които съм пазарувала. Тези дни мисля пак да пусна поръчка.

# 64
BettyBoop много странно ти е копиран цитата 🙃

# 65
  • Варна

ОНЛАЙН ПАНАИР НА КНИГАТА С ИЗДАТЕЛСТВО ИБИС на www.ibis.bg

от 6 до 12 декември

Възползвайте се от 20% отстъпка за всички заглавия при поръчка над 35 лв.
Получавате и подарък - настолен календар за 2021 година с избрани цитати.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА със Спиди - до адрес, офис на Спиди или автомат.

Информация за плащане и доставка:
Отстъпката се калкулира автоматично и е видима в "Стъпка 2 - преглед на поръчката". След завършването на поръчката ще получите автоматичен имейл, в който ще бъдат описани поръчаните заглавия, отстъпката и общата дължима сума.
Заплащането се извършва в момента на получаването на книгите в зависимост от вида доставка: на куриера, в офиса на Спиди/автомата.

ВАЖНО! Поради високата натовареност на куриерите е възможно забавяне на доставката "до адрес", затова препоръчваме опцията доставка "до офис на Спиди/автомат".

# 66
# 67
Някой може ли да ме насочи към Енциклопедия за животните на Английски език търся за подарък

# 68
  • София
Аз уж бях приключила с покупките, ама поръчах от bookspace "Коледният Прасчо" с -25%. 😀 Взех и Алманахът, че така или иначе трябваше да го купя за подарък и други две детски книжки, за да получа безплатна доставка.

# 69
Озон вече рекламират коледни оферти, но не виждам нищо намалено в моите любими.

# 70
А кодът за изд. Ракета докога е активен, тъй като ми дава, че е изтекъл?

# 71
Озон в новата си промоция дори нямат раздел Книги...

# 72
Според мен Озон се гласят за Онлайн коледен панаир. Всяка година правят, не вярвам тази да пропуснат.

# 73
Нямат раздел книги, но в рекламата, на която попаднах преди малко (клипче) имаше и намалени книги. Сигурно са се объркали нещо.

# 74
Озон - онлайн панаир, вече съгреших Wink

Общи условия

Активация на акаунт