Промоции на книги - тема 12

• 52 634
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
Много ме е яд на мене си... Имам 40 книги за четене на хартия, още поне толкова набелязани на четеца... И пак не издържах на Озон. 😁 Пуста болест, някак си да не остана без книги... 🤷‍♀️
Поръчах: "Морска порта", "Злодеянието", "Камък, ножица, хартия" и "Свекървата".
Този форум ще ме разори! 😅😂

# 406
  • Бургас
Много ме е яд на мене си... Имам 40 книги за четене на хартия, още поне толкова набелязани на четеца... И пак не издържах на Озон. 😁 Пуста болест, някак си да не остана без книги... 🤷‍♀️

Крайно време е и на този синдром да му се даде име. Подозирам, че повечето в темата ще страдаме от него.

# 407
Много ме е яд на мене си... Имам 40 книги за четене на хартия, още поне толкова набелязани на четеца... И пак не издържах на Озон. 😁 Пуста болест, някак си да не остана без книги... 🤷♀

Крайно време е и на този синдром да му се даде име. Подозирам, че повечето в темата ще страдаме от него.

Oooo, има си име!
Tsundoku (Japanese: 積ん読) is acquiring reading materials but letting them pile up in one's home without reading them. It is also used to refer to books ready for reading later when they are on a bookshelf. The term originated in the Meiji era (1868–1912) as Japanese slang.

# 408
  • Beyond the stars

"Камък, ножица, хартия" ми е в списъка за Сиела.
Лошото е, че и детски книжки вече пазарувам в аванс. Винаги имам поне две на склад, които не съм показвала на детето:grinning:
И не, таз болест не се лекува с библиотека. Хич даже.

# 409
Ето и превод:

😆😆😆
Лоша работа щом и това е болестно състояние!

И да не е само спам , поръчах от Озон 2 книжки за детето и един пъзел скоро има РД . Едната книжка е за допълване да хвана БД а другата не влиза в промоцията им. Ползвах код Dk19.

# 410
Това Цундоку абсолютно ме описва. Вкъщи е заринато с книги и вече крия като довлека някоя нова.
Този код Dk19  не ми лови на нищо. Исках един брой на списание Съвременник, който нито код го лови, нито участва в промоцията 4 за 3. Накрая обидена на Озон го поръчах от Хермес за 2 лв доставка.

# 411

"Камък, ножица, хартия" ми е в списъка за Сиела.
Доста се чудех всъщност дали да чакам Сиела, но понеже нямам други набелязани от тях, реших да я пускам сега.
Живо цундоку съм си и аз... 😂

# 412
Днес си снимах непрочетените книги от Сиела, за да не ги купя пак Relaxed
Моля, споделяйте какво сте набелязали за 03.03

# 413
  • София
1. "Момичето Айнщайн"
2. "Светът на Ванката" или както там им се води точно книгата. 😀
3. "Пролетно изкушение"
4. "Камък, ножица, хартия"
И ще пускат скоро някакви на Джани Родари, ако ги има налични и тях.

# 414
Аз съм си набелязала "Тръпка" и "Смъртният грях".

# 415
  • Варна
Днес си снимах непрочетените книги от Сиела, за да не ги купя пак Relaxed
Моля, споделяйте какво сте набелязали за 03.03

Да не остана по назад за момента съм се спряла  на " Камък, ножица, хартия" (Joy) и "Полунощ в кафене черният дрозд".

# 416
Не всичко е намалено, но има карти/книжки с  -20%, - 30% и - 40%

# 417
Аааа, да, айде сега... Споделяйте какво сте набелязали, че да може кааакто нямах намерение да вземам нищо от Сиела, тъй и да натрупам още един списък... 😁

# 418
Момичета, поднових си абонамента към www.booksthatmatter.co.uk  (месечна кутия за книги) и ми изпратиха код за 5GBP отспъпка. Ако на някоя от вас има интерес мога да пратя.

# 419
  • в сърцето на един мъж...
Ох, аз както нямаше да трупам от сиела, така направих един голям списък
Камък, ножица, хартия; Как да преживеем скандала; Книгата на изгубените имена; Тръпка, Домът на Гучи; Жълтата птичка пее и една книга с Монтесори упражнения, че ми трябва за работа

Общи условия

Активация на акаунт