Промоции на книги - тема 12

• 51 881
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, за ориндж има ли някакви промоционални кодове?

# 661
Озон са пуснали пак намаления, не само на книги.

# 662
  • София
Озон са пуснали пак намаления, не само на книги.

# 663
Днес дойдоха и моите книги от Колибри. 4 от 5 книги са с книгоразделител ( дизайн като кориците),6та е речник. Бяха приложили картата за отстъпка в кашончето-малка карта като визитка с персонален номер за -5%. Хубавото е ,че важи и за намалени книги, но само от сайта им.

# 664
Да, само от сайта им е, но моята карта даже май не знам къде е сега, последно от книжарницата им вземах директно книги.
В Озон сега пускат също разделители за подарък.

# 665
Ето ги и моите скромни три книжки от Сиела:

За Аталанта - много красиво издание с твърди корици, бели страници и немалко илюстрации на Дамян Дамянов. Някои от тях ми харесват, други ми напомнят прекалено много за Зидаров. Ето пример за две, които ми харесват:

# 666
От Озон съм харесала тази книга (с мисия, не е с промоция) с илюстрации на Димитър Стоянов -Димо
Скрит текст:
(признавам си, че повече заради илюстрациите и мисията, отколкото текста)

https://www.ozone.bg/media/pdfs/614182a24e630.pdf

# 667
Като коментираме илюстрации се сетих, че това не е споменавано в темата - Миранда издават две нови книжки:
Седемте пътешествия на Синдбад мореплавателя  (тя е по-скоро момчешка, има я в Рулит на руски, но при книгите с илюстрации е по-хубаво да си я има на хартия човек - особено пък ако ще я чете дете).
https://miranda.bg/shop/%D0%BA%D0%BD%D0%B8%D0%B3%D0%B8/%D1%81%D0 … 80%D0%B5%D0%BF-2/

И Испански приказки: https://miranda.bg/shop/%d0%ba%d0%bd%d0%b8%d0%b3%d0%b8/%d0%b8%d1 … 1%80%d0%b4%d0%b0/

# 668
Днес дойдоха и моите книги от Колибри. 4 от 5 книги са с книгоразделител ( дизайн като кориците),6та е речник. Бяха приложили картата за отстъпка в кашончето-малка карта като визитка с персонален номер за -5%. Хубавото е ,че важи и за намалени книги, но само от сайта им.
Благодаря. Иначе книгоразделители винаги имат книгите на Colibri, откакто ги помня..

# 669
Видях, че тази седмица в от понеделник в Лидл е имало "Апокалиптично"на Джонатан Баркър. Знаете ли за София в кои филиали на Лидл може да я има ? Погледна в два магазина в Люлин, но я няма. Благодаря предварително!

# 670
Не се опазих от промоцията на Барт и поръчах 3 книги за 20 лв. + една подарък от тях. Написах в коментар под поръчката молба за четвъртото заглавие, не знам до колко ще се съобразят (пак е от списъка им с промоционалните книги). Някой поръчвал ли е от тях и каква книга са изпращали, като четвърта?

# 671
  • Sofia
При мен за книга 4 -та от тази промоция на Бард, получих книга за оцветяване с мотиви от Игра на тронове. Ще снимам от вкъщи и ще кача....

# 672
При мен за книга 4 -та от тази промоция на Бард, получих книга за оцветяване с мотиви от Игра на тронове. Ще снимам от вкъщи и ще кача....
Ооо това за мен лично звучи много тъжно (детето ще оцветява, но мъжът ми ще е нещастен понеже го накарах да избираме заедно и той направи компромис, за да получа аз каквото искам). Колко време след поръчката ви пристигнаха книгите? От промоцията на Сиела все още чакам (нямах и имейл, но ми пратиха такъв, след мое обаждане, казаха да си чакам.... а бяха само 4 книги). Нямам търпение вече, нищо че имам чакащи на рафта за четене, но да си дойдат при мен на сигурно. Blush

# 673
  • Sofia
Поръчах на 9.03. И на 10.03.23 вече бяха при мен,    но все пак се намирам в центъра на София....почти до офиса на Спиди. Издателство Бард винаги са били коректни с доставките....но този път има изненада 😀 с 4-та книга, не че е лошо като бонус. Но това е при мен, възможно е и друг подбор на книги. Все пак отново съм доволна от тях .

# 674
Добре, че не поръчах от Бард. Vanesa_bb, дано все пак ти пратят желаната!

Общи условия

Активация на акаунт