Промоции на книги - тема 12

• 51 877
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
Видях, че тази седмица в от понеделник в Лидл е имало "Апокалиптично"на Джонатан Баркър. Знаете ли за София в кои филиали на Лидл може да я има ? Погледна в два магазина в Люлин, но я няма. Благодаря предварително!

Аз също я търсих още в понеделник, но във Варна. Отидох сутринта в нашия филиал, но я нямаше и не знам дали изобщо са я заредили.

# 676
Погледнете и в ТМаркет.

# 677
  • София
При мен за книга 4 -та от тази промоция на Бард, получих книга за оцветяване с мотиви от Игра на тронове. Ще снимам от вкъщи и ще кача....

Аз получих същата книга подарък

# 678
  • Sofia
    Vanessa bb
, това е книгата:

И за да не е спам, поръчах книгите: "Рогоносецът", "Пет срещи с непизнат" и "Дарът на разказа".

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 20:13 от Lady Royal

# 679
Благодаря! Изглежда хубава, детето ще се зарадва. Аз поръчах: Топ шпиони, Аз съм на 83 1/4, Старицата, която прекоси света на колело. Последните две са за мен, първата за мъжа ми.

# 680
При мен за книга 4 -та от тази промоция на Бард, получих книга за оцветяване с мотиви от Игра на тронове. Ще снимам от вкъщи и ще кача....
И при мен е така.
Тийнейджърката обаче си я хареса.

# 681
Не видях да е пускано Пролетното прочитане на Хеликон, но и не знам има ли нещо заслужаващо си:
Скрит текст:
https://www.helikon.bg/tags/33633534-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0 … ndefined&sort
  • =views&fbclid=IwAR2mJpAeyso_NIDS0xp9mG8r3ne5IQwAGPE4zdIAZFPpM3UwZiLu02h8dSg

# 682
В Billa има промоция на 40 заглавия на Сиела, всяка книга по 5лв. Успях да си харесам “Стаята на чудесата” от Жюлиен Сандрел. Повечето книги не ги бях срещала.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 16:22 от e07

# 683
  • Mostly in my mind
В Billa има промоция на 40 заглавия на Сиела, всяка книга по 5лв. Успях да си харесам “Стаята на чудесата” от Жулиен Сандрел. Повечето книги не ги бях срещала.
Аз мн се чудех на Зимата идва. За 5лв. На другия ден ест я нямаше.

# 684
  • Sredets/Burgas
Не видях да е пускано Пролетното прочитане на Хеликон, но и не знам има ли нещо заслужаващо си:
За мен има доста. Simple Smile
Аз всъщност редовно купувам книги  на тези намаления на Хеликон.
Даже доставката е 2лв., вместо 3 при Озон.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 21:23 от Butterfly_Lovehunter

# 685
  • Бургас
Колибри са сложили нови книги в секцията за 5лв. Явно са ги поразчистили като ги намалиха на 3лв.

# 686
  • София
Здравейте, с 50 shades of purple се разбрахме да пусна аз следващата тема, тъй като съм направила списък по месеци ( водейки се изцяло по коментарите в темата) за намаленията на книжарниците и издателствата.
Януари, февруари и март са от тази година, от април до декември- каквото е било миналата година. Всички са по азбучен ред. Предполагам би имало някакви забележки и предложения, но отделих твърде много време и нямам повече такова. Например не съм отбелязвала кога е било най-голямото намаление на дадено издателство. Ако някой иска да изкара някаква  статистика от материала, който съм направила, мога да му го пратя на пощата. Иначе ще го сложа в първия пост на новата тема в скрит текст, че са 7 стр. на WORD. 😀

# 687
  • Разпиляна във въображението
Благодаря, sea.sea!

Вчера забелязах в Бургас книжарница на Oringe. Ще поразгледам сайта да видя дали има някоя промоция във физически магазин. Не че имам много свободно място де.

# 688
  • Бургас
Miriel, и аз я забелязах тази книжарница. Уви не съм влизала, само минавам от там на път за работа с автобуса. Ако ходиш и видиш нещо интересно пиши Flowers Bouquet

# 689
В Orange често има разни преоценени книги, най-вече бг поезия от издателство Жанет 45 или намалени книги на Колибри, но рядко съм виждала нещо актуално на промоция. Дори намалението за 8 март важеше само за онлайн поръчки :/

Общи условия

Активация на акаунт